نشست خبری دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، یکشنبه 9 دی ماه 1403 با حضور جمعی از اصحاب رسانه شهرستان آمل جمعی در تالار دانشکده دامپزشکی این دانشگاه برگزار شد.
رسانهها پل ارتباطی بین دانشگاه و جامعه هستند
به گزارش هراز نیوز دکتر اکبر حاجی زاده در ابتدای صحبت های خود ضمن خیرمقدم به اصحاب رسانه و تأکید بر نقش حیاتی رسانه در اطلاعرسانی دقیق و شفاف، به اهمیت تعامل سازنده بین دانشگاه و رسانهها اشاره کرد و بیان داشت: رسانهها پل ارتباطی بین دانشگاه و جامعه هستند. پوشش عملکرد و دستاوردهای علمی دانشگاه، نه تنها به افزایش آگاهی عمومی کمک میکند، بلکه زمینه ساز تعامل بیشتر دانشگاه با جامعه و پاسخگویی به نیازهای آن است.
رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل در ادامه افزود: دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تنها دانشگاه دولتی شهرستان آمل در استان مازندران است. این دانشگاه فعالیت اولیه خود را در سال 1388 با عنوان دانشکده دامپزشکی دانشگاه مازندران آغاز کرد و در سال 1392 با موافقت قطعی شورای گسترش وزارت عتف به دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ارتقا یافت.
دانشکده فضای مجازی و دانشکده فناوری های نرم و مدیریت نیازمند ساختمان است
دکتر حاجی زاده مقدم با تأکید بر نقش مؤثر خیران در توسعه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، آن را دانشگاه خیرساز دانست و خاطر نشان کرد: گسترش چشمگیر دانشگاه تا حد زیادی مرهون حمایتهای بیدریغ نیکاندیشانی همچون مرحومه زهرا تفضلی است که نقش بسزایی در توسعه آن ایفا نمودند.
وی ادامه داد اخیراً آقای مهندس علی صالحی با اهدای مبلغ 10 میلیارد تومان، گامی بزرگ در جهت تکمیل و تجهیز ساختمان خدماتی رفاهی دانشگاه برداشتهاند. همچنین آقای سید جواد هاشمی ، خانواده مرحوم میران و مهندس امین میران آملی با ایجاد یک مرکز تحقیقات و سکوبندی آزمایشگاه و خانم اخوان نیاکی در سکو بندی آزمایشگاه از جمله نیکوکاران و حامیان این دانشگاه هستند.
این مسئول با تشریح دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به ارائه یک تصویر جامع از عملکرد دانشگاه پرداخت و خاطرنشان کرد: بیش از 190 مقاله علمی شامل (65 مقاله ISI) ، (40مقاله ISC ) با ضریب تاثیر نشریات علمی معتبر کیو وان توسط استادان این دانشگاه منتشر شده است.
امضا 5 تفاهم نامه همکاری بین المللی
وی در پاسخ به سوال هراز نیوز درخصوص فعالیت های بین المللی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل گفت: 5 تفاهم نامه همکاری با دانشگاه هایی در آلمان، سویس ، عراق و اقلیم کردستان منعقد شده است و اخیرا در رتبه بندی جزو 85 دانشگاه عضو دی 8 قرار گرفته ایم.
حاجی زاده با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی اولین دانشگاهی در آمل است که دانشجوی غیر ایرانی جذب کرده است مطرح کرد : در تلاشیم تا در آینده از دانشجوی غیر ایرانی از کشور هایی مثل عراق جذب نماییم .
دکتر حاجیزاده همچنین بر اهمیت تعامل دانشگاه با صنعت و جامعه تأکید کرده و از تلاشهای دانشگاه در جهت حل مسائل واقعی جامعه خبر داد و گفت : در حال برنامه ریزی هستیم با توجه به اینکه مسئولیت مرکز رشد شهرستان آمل به این دانشگاه سپرده شده است یک ساختمان جدید و در شان این مجموعه داشته باشد.
آماده الحاق دانشکده علامه حسن زاده به دانشگاه هستیم
وی در خصوص چشم انداز توسعه این دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل مطرح کرد: دانشکده علامه حسن زاده آملی یک ظرفیت است که می تواند به دانشگاه ما ملحق شود و این الحاق هم به نفع دانشکده و هم برای توسعه دانشگاه فناوری مفید خواهد بود.
ساخت خوابگاه 320 نفره خواهران
دکتر حاجی زاده مقدم از پیگیری ساخت چند پروژه عمرانی در این دانشگاه خبرداد؛ خوابگاه دانشجویی خواهران با ظرفیت 320 نفر که به صورت سویت طراحی شده و ساختمان خدماتی رفاهی دانشجویی جزو این پروژه ها هستند که با کمک خیران ساخت آن متوقف نشده است.
در پایان این نشست، دکتر حاجی زاده ضمن تشکر از حضور خبرنگاران، ابراز امیدواری کرد که این نشست بتواند گامی موثر در جهت آشنایی بیشتر جامعه با دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل باشد.
همچنین در پایان این نشست، از خبرنگاران فعال در حوزه اطلاع رسانی با لوح تقدیر و هدیه تجلیل به عمل آمد.