“در شهر آمل شهر دانشمندان و عالمان مراکز علمی و آموزشی وجود دارد  که رویاها به واقعیت می‌پیوندند، یکی از این مدارس غیر دولتی دبستان ۵ ستاره راه نور است که همچون نگینی می‌درخشد. این مدرسه، نه تنها مکانی برای کسب علم و دانش، بلکه کانونی برای پرورش خلاقیت و شکوفایی استعدادهاست.

علی اصغر اکبرزاده، مدیر این مدرسه‌ی پویا، با اشتیاق از رویکرد مهارت‌محور مدرسه سخن می‌گوید و معتقد است هر دانش‌آموز این مدرسه پتانسیل آن را دارد که کارآفرینی موفق باشد.

او با افتخار از موفقیت پارسا بالرود، دانش‌آموزی که در مسابقات جهانی رباتیک در کشور عمان به مقام دوم دست یافته، یاد می‌کند.

 

علی اصغر اکبرزاده مدیر دبستان غیردولتی راه نور در گفتگو با هرازنیوز اظهار داشت: مدرسه ما یک مدرسه مهارت محور است و‌شعار مدرسه ما هر دانش آموز یک کارآفرین است .

وی در ادامه افزود :کلیه برنامه ها بر اساس مهارت محوری چیده شده و برابر با سند تحول آموزش و‌پرورش کار می کنیم و به لطف خداوند موفق هم شده ایم که نمونه بارز آن پارسا بالرود دانش آموز پرتلاش این مدرسه است که در رابطه با رباتیک فوتبالی در جهان مقام دوم را کسب کرده است .

اکبرزاده با بیان اینکه امیدوارم که که همین روند برای بقیه ی بچها ادامه داشته باشد اظهارکرد:

ما در بحث کامپیوتر ،از برنامه ابتدایی تا برنامه نویسی را به بچها آموزش می دهیم ،قالی،منبت،رباتیک و دومینو در برنامه های ما است که با دانش آموزان کار میشود و امیدواریم که این روند ادامه داشته باشد تا به نتیجه مطلوبی که ترسیم کرده ام تا ۱۰سال آینده برسیم انشالا به آن نقطه نهایی برسیم.

 

وی در ادامه بیان کرد:مدرسه ی ما مدرسه پنج ستاره است و همه ی هم و غم ما این است که بچها یک محیط تحصیلی شاد و بسیار خوبی داشته باشند و بخاطر شادابی و‌نشاط بچها حتی تمام میزها و صندلی ها رنگ های مختلفی زده شده است،بنده اعتقاد دارم که رنگ ها در روحیه ی بچها تاثیر دارد.

مدیر دبستان غیر دولتی راه نور اذعان داشت :در مجموع موفق بوده ایم و انشالا که دعای خیر این بچها بدرقه راه ما باشد که موفقیت ما هر روز بیشتر شود.

وی در پاسخ به سوال هرازنیوز مبنی بر نقش مدرسه در پیروزی پارسا پاسخ داد:استارت کار پارسا جان از مدرسه زده شدو تمام کسانی که به پارسا ی عزیز آموزش داده اند همه از کادر و‌ عوامل کاری مدرسه ی ما هستند و جدای از برنامه ها ما او را به سمت خانم قبادی سوق دادیم تا کمک بکنند و این موفقیت حاصل شده است.

پارسا، این نابغه‌ی کوچک، با چشمانی درخشان می‌گوید: ‘در مدرسه راه نور، من احساس می‌کنم که می‌توانم هر کاری انجام دهم.’

پارسا بالرود دانش آموز نخبه مدرسه راه نور در گفتگو با هرازنیوز اظهار کرد: حس خیلی خوبی دارم که به روباتیک رفتم و این مدال را کسب کردم خیلی دوست دارم که ادامه بدهم و از مدرسه راه نور تشکر می کنم که برای من بسیار زحمت کشیدند که من بتوانم این مدال را کسب کنم و به این مسابقات راه پیدا کنم.

وی در ادمه افزود: من در رشته رباتیک خیلی تلاش کردم تا به این مسابقه برسم و به چندین مسابقه رفتم و توانستم مقام بیاورم که به این مسابقه برسم و این مدال را دریافت کنم.

در این مدرسه‌ی رنگارنگ، هر گوشه و کنار، نوید از آینده‌ای روشن می‌دهد. کلاس‌های درس، همچون باغچه‌ای پر از گل‌های رنگارنگ است که هر یک نمادی از یک استعداد شکوفا شده است.

دانش‌آموزان در پروژه‌های رباتیک، ربات‌های فوتبالیست طراحی می‌کنند و در کارگاه‌های قالی‌بافی، طرح‌های سنتی ایرانی را زنده می‌کنند.

با استفاده از فناوری واقعیت مجازی، آن‌ها به دنیای علم و فناوری قدم می‌گذارند و مفاهیم پیچیده را به صورت تعاملی یاد می‌گیرند.

مدرسه راه نور با همکاری خانواده‌ها، محیطی پویا و حمایتی برای رشد دانش‌آموزان فراهم کرده است. پدر و  مادر پارسا نیز می‌گویند: ‘ما بسیار خوشحالیم که فرزندمان در چنین مدرسه‌ای تحصیل می‌کند.’

این مدرسه، با رویکردی نوآورانه و با تکیه بر توانایی‌های دانش‌آموزان، آینده‌ای درخشان را برای آن‌ها رقم می‌زند.”

گزارش و عکس مریم اکبرپور، فاطمه اکبرپور

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *