بنده از سينما دلزده شده‌ام. سينما به نيروي جديدي احتياج دارد و به خصوص در پشت دوربين اين نياز بيشتر احساس مي‌شود، به هر حال در اين دو سال اخير فعاليت‌هاي موسيقي من نسبت به سينما بيشتر سنگيني مي‌كند و اين اواخر فعاليت‌هايم جدي‌تر هم شده است.

بهرام رادان گفت: بازار سينما اين روزها، كم رونق است و از اين رو تصميم گرفتم در عرصه موسيقي قدم بگذارم اما بايد بگويم بنده به هيچ وجه آوازخوان نيستم.

به گزارش ايسنا، در نشست خبري كه امروز- 9 خرداد ماه – براي تشريح جزييات آلبوم «روي ديگر» با صداي بهرام رادان برگزار شده بود، اين هنرمند در سخناني گفت: اميدوارم بتوانم چيزهايي كه دوست دارم و همه آن چيزهايي كه مي‌دانم را به بهترين نحو ارائه دهم.

او با اشاره به روند انتشار آلبومش يادآور شد: روز گذشته اين آلبوم منتشر شد و پيغام‌هاي زيادي از سوي مخاطبان دريافت كردم. خوشبختانه هيچ كدام از آنها نسبت به اين اثر بي‌تفاوت نبودند، بلكه همگي نظرات منفي و نظر مثبت را نسبت به اثر ارائه كردند.

بهرام رادان معتقد است: اين آلبوم موسيقي به خاطر پيشينه‌اي كه بنده دارم متفاوت است. البته در اين راستا انتظارهايي هم از من وجود دارد كه شايد خيلي وقت‌ها معقول نباشد.

اين هنرمند عرصه سينما در پاسخ به سوالی كه آيا دليل كم كاري او در سينما پرداختن به فعاليت‌هاي موسيقي بوده است، توضيح داد: بنده از ابتدا به قصد گزيده‌كاري در سينما حضور پيدا كردم. دليل كم كاري بنده در اين مدت اين بود كه پيشنهاد كاري خوبي نداشتم، در حاليكه هميشه سعي كردم از بين كارهاي پيشنهادي بهترين‌ها را انتخاب كنم، شايد گاهي هم دچار اشتباه شده بودم.

بازيگر فيلم «سنتوري» در بخش‌ ديگري از نشست خبري‌اش گفت: بنده از سينما دلزده شده‌ام. سينما به نيروي جديدي احتياج دارد و به خصوص در پشت دوربين اين نياز بيشتر احساس مي‌شود، به هر حال در اين دو سال اخير فعاليت‌هاي موسيقي من نسبت به سينما بيشتر سنگيني مي‌كند و اين اواخر فعاليت‌هايم جدي‌تر هم شده است.

رادان با اشاره به آلبوم موسيقي كه اخيرا منتشر كرده است، گفت: در اين آلبوم خواستم علايق خود را بخوانم. از اين جهت آلبوم «روي ديگر» بخشي از يك نمايش موزيكال است كه صد دقيقه را در بر مي‌گيرد و قصد دارم در سال آينده اين نمايش موزيكال را در واقع به صورت يك پرفورمنس به روي صحنه ببرم، اما باز تاكيد مي‌كنم كه نمي‌خواهم آوازه‌خوان باشم.

بازيگر «ترديد» يادآور شد: فعاليت‌هاي سينمايي خود را از طريق آموزشگاه‌هاي اين حرفه آغاز كردم و در مورد فعاليت‌هاي موسيقي نيز بايد بگويم كه علاقمند جدي اين هنر هستم و هميشه به اين هنر به عنوان هنر صدا و تصوير نگاه كرده‌ام. در واقع سينما از اين جهت در موسيقي به من كمك كرد و يك تصوير در موسيقي را به ذهنم داد.

رادان درباره حضور «رضا يزداني» و «مهناز افشار» در اين آلبوم توضيح داد: اين هنرمندان دوستان صميمي من هستند. از رضا يزداني خواستم اثر را گوش دهد و نظراتش خود را به من اعلام كند و در نهايت تصميم گرفتيم يكي از قطعات آلبوم را به صورت همخواني با يزداني ارائه دهيم. در واقع من قصد استفاده ابزاري از اين هنرمندان را نداشتم، اما پس از آنكه نتيجه كار را دريافت كرديم در اين موضوع توافق داشتيم كه كار را ارائه ندهيم چرا كه مورد پسند هر دوي ما قرار نگرفت. البته اميدوارم اين اتفاق به زودي در مورد ما دو نفر بيفتد.

او درباره همكاري «هومن جاويد» در اين مجموعه نيز گفت: جاويد هم پس از مدتي وارد تيم ما شد و به عنوان استاد آواز نكاتي را به بنده گوشزد كرد كه من هم آن‌ها را اجرا كردم. نفر سوم مهناز افشار است كه قرار بود در يك قطعه همخواني داشته باشد، اما متاسفانه اين كار هم به دل من ننشست هرچند كه هزينه و وقت زيادي براي آن صرف شده بود.

رادان در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه كليپ‌هاي موسيقي را به چه دليل در كنار آلبوم خود عرضه كرده در حالي كه در كشور هيچ جايي براي ارائه كليپ وجود ندارد، گفت: دليل ساخت كليپ در كنار موسيقي اين بود كه كار اصلي بنده با تصوير است، اين كار در واقع علاقه من بود. اكنون هم به دنبال مجوز هستيم تا اين كار را به صورت قانوني انجام دهيم. البته سرنوشت اين كليپ‌ها را نمي‌دانم اما شايد يك نفر در دفتر موسيقي پيدا شود و بگويد كه كليپ چيز چندان بدي هم نيست.

او باز هم درباره همزمان بودن فعاليت‌هاي سينمايي و موسيقي خود تاكيد كرد و افزود: اين آلبوم براي من يك كار مردمي است. بايد بگويم كه بنده هيچ جيبي براي اين ماجرا ندوخته‌ام، زيرا خانه اولم سينما است. شايد از آن روزي كه سينما كم رمق شده است حوزه موسيقي را براي فعاليت‌هاي خود انتخاب كرده‌ام و اميدوارم حال سينما هم اين روزها بهتر شود.

رادان درباره برگزاري كنسرت پس از انتشار اين آلبوم توضيح داد: به طور قطع قدم بعدي برگزاري كنسرت است كه آن را به شكل يك پرفورمنس يعني چيزي بين تئاتر و كنسرت اجرا مي‌كنم.

رادان در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري كه درباره كليپ‌هايش و نزديكي فضاي آن با شيطان‌پرستي گفت: باور كنيد من نمي‌دانم شيطان‌پرستي به چه معناست ؟ شما به من توضيح بدهيد كه شيطان پرستي چيست ؟ شايد من به صورت ناخودآگاه اين كار را انجام داده‌ام اما اين يك نام اساطيري ايراني است كه «مرغ رخ » نام دارد. همه نقش‌ها را هم در اين كليپ‌ها خودم بازي كرده‌ام و هيچ ارتباطي با شيطان‌پرستي ندارد.

او افزود: با انتشار اين آلبوم نخواستم ماركت سي دي كشور را تغيير دهم و با خودم فكر نكردم كه اين روزها مخاطب و ماركت بيشتر چه چيزي را مي‌پسندد. ما به بازار نگاهي نداشتيم بلكه آن چه را دوست داشتيم به مخاطب‌مان ارائه داديم. البته منظورم اين نيست كه مردم برايمان مهم نيستند زيرا اين كار نيز مخاطب خود را پيدا خواهد كرد.

رادان در ادامه سخنانش اظهار كرد: هر جايي كه حسي داشتم، سعي كردم اين حس را به بهترين نحو به مخاطبم منتقل كنم.

او همچنين از آريا عظيمي‌نژاد براي همكاري‌هايش با اين اثر قدرداني كرد و افزود:‌ در صورتي كه وضع سينما به همين گونه باقي بماند ترجيح مي‌دهم در استوديو به ارائه آلبوم‌هاي موسيقي بپردازم، اما حضورم در سينما باقي است.

رادان درباره آينده‌دار بودن فعاليت‌هاي موسيقي‌اش افزود:تقريبا چيزي نزديك به 70 درصد آلبوم بعدي را در اختيار دارم. البته بايد بگويم آينده را آينده تعيين مي‌كند،اما با توجه به بازخوردي كه از اجتماع خواهم داشت، آينده را مي‌سازم. اين آلبوم بايد شنيده شود تا مخاطبان خود را پيدا كرده و سپس از جناحي محكم‌تر وارد كار جديد شوم. اين را مي‌گويم كه بدانيد اينگونه نيست كه اين كار يك تفريح جمعي برايم باشد.

بهرام رادان درباره قطعات انگليسي آلبوم «روي ديگر» نيز گفت: اول قصد داشتم كه تمام قطعات آلبوم به زبان انگليسي اجرا شود، اما به من گفتند اين كار خوب نيست.پس از 13 ترك تنها 3 ترك آن را به زبان انگليسي اجرا كردم و سعي داشتم به جاي استاندارد از سليقه شخصي خودم در آن به كار بندم.

رادان معتقد است: زماني شكستن استانداردها باعث خلق اثر هنري مي‌شود. گاهي آدم بايد راهي را برود كه خود بتواند استاندارد را تعريف كند. اما با اين حال به نظر همه منتقدان احترام مي‌گذارم.

اين بازيگر در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه بازي در فيلم «سنتوري» چقدر او را براي خواننده شدن وسوسه كرده، گفت: وقتي در حال فيلمبرداري «سنتوري» بوديم با محسن چاوشي به منزل مهرجويي رفتيم و او كار «سنگ صبور» را ارائه كرد تا من هم روي آن لب بزنم. آنها من را تشويق كردند و گفتند اين صدا با چهره تو همخواني دارد، اما اينكه مي‌گوييد بنده با بازي در اين فيلم وسوسه شدم اينگونه نبوده است، چرا كه من در آن زمان در حال جمع‌آوري اين آلبوم بودم.

او در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه چقدر در موسيقي اشراف و دانش دارد، گفت: بنده ادعاي نوازندگي در هيچ سازي را ندارم، اما سعي مي‌كنم تا حد لازم براي اجرا در يك كنسرت تكنيك‌هاي نوازندگي خود را كامل كنم.

در بخش ديگري از اين نشست كيوان هنرمند – آهنگساز آلبوم «روي ديگر»- گفت: مهمترين اتفاق اين همكاري، دوستي با بهرام رادان بود كه تجربه‌اي فوق‌العاده برايم به ارمغان داشت.

او ادامه داد: در اين آلبوم خواستيم كاري را انجام دهيم كه واقعا دوست داريم. بنده پارتيتور آهنگ‌ها را نيز در وب سايت شخصي خود قرار دادم تا مخاطبان متخصص هم نظرات خود را به ما بگويند. صداي رادان با پشتكار وحشتناكي كه دارد و همين طور نوازندگان خوبي كه با ما همكاري كرده‌اند، نتيجه خوبي را به ما داده است.

هومن جاويد – خواننده – نيز كه در اين مراسم حضور داشت ،درباره قطعات انگليسي اين آلبوم در سخناني گفت: زبان انگليسي هيچ ربطي به كشور خاصي ندارد. بخواهيد يا نخواهيد، انگليسي يك زبان بين‌المللي است. يك خواننده پيشرو و خوش فكر اين حق را دارد تا موسيقي خود را به زبان بين‌المللي بخواند. بايد اذعان كنم كه بهرام رادان ترانه‌هاي انگليسي را خيلي بهتر از فارسي خوانده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *