تولید سالانه 43 هزار و 800 تن شیر و گوشت قرمز در بابلسر

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر از تولید سالانه 3 هزار و 800 تن گوشت قرمز و 40 هزار تن شیر در این شهرستان خبر داد.
به گزارش هرازنیوز ، نصراله پورحسین باقری با اشاره به اینکه تامين گوشت سالم نقش مهمي در بهداشت عمومي و فردي جامعه دارد، گفت: شهرستان بابلسر دارای 12 واحد دامداری صنعتی فعال است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر افزود: سالانه 3 هزار و 800 تن گوشت قرمز و 40 هزار تن شیر در واحدهای دامداری این شهرستان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی به شمار می آید و دارای اسید های آمینه و اسیدهای چرب ضروری و ویتامین ها و مواد معدنی است، گفت: امروزه با وجود تکنولوژی های مختلف و پیشرفت هایی که در صنعت گوشت صورت گرفته محصولات فرعی مختلفی از گوشت قرمز و سفید تحت عنوان فرآورده های گوشتی تولید می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *