به گزارش هراز ، تهران امروز نوشت: دو روز بعد از آنكه «علي جمالي فشي» قاتل شهيد مسعود علي محمدي دانشمند هستهاي ايران اعدام شد، رسانههاي غربي جريانسازي براي كمرنگ كردن دستاوردهاي دستگاههاي امنيتي ايران را آغاز كردند. اين رسانهها مدعي شدند دستگاههاي امنيتي ايران قاتل شهيدعليمحمدي را براساس اسناد ويكيليكس كشف كردهاند.
پايگاه خبري ديلي ميل انگليس اولين رسانهاي بود كه مدعي شد قاتل دانشمند هستهاي ايران بر پايه انتشار اسناد محرمانه آمريكا توسط ويكي ليكس به دام سرويسهاي امنيتي ايران افتاده است. دستگيري «علي جمالي فشي» آن هم چند روز پس از عمليات ترور شهيد عليمحمدي در تهران، در همان برهه به عنوان يكي از مهمترين اقدامات سرويسهاي امنيتي ايران و نشان از توانايي بالاي وزارت اطلاعات ارزيابي شد.
تلاش رسانههاي غربي براي زير سوال بردن توانايي اطلاعاتي ايران در حالي است كه هيچ گونه مستندي در اين باره منتشر نشده است. تلاشهای غرب برای تحت الشعاع قرار دادن موفقیتهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در حالی صورت می پذیرد که وزات اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بارها توان اطلاعاتی خود را در مواردی همچون دستگیری عبدالمالک ریگی- که پشتیبانی های اطلاعاتی غرب را همراه داشت- به نمایش گذاشته است.
22 دي ماه 88، مسعود علی محمدی استاد فیزیک دانشگاه تهران كه قصد سوار شدن بر خودرويش را داشته با انفجار موتور مجاور خودرويش به شهادت رسید.یک سال پس از این واقعه در 20 دی ماه 89 وزارت اطلاعات از دستگيري عوامل ترور استاد علي محمدي خبر داد و چند روز بعد، «علي جمالي فشي» كه به عنوان عامل ترور شهيد علي محمدي شناسايي و دستگير شده بود، به نحوه جذب در سرويس اطلاعاتي اسرائيل(موساد) و چگونگي به شهادت رساندن اين محقق ايراني پرداخت. پس از اعترافات جمالی فشی پرونده وی در شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران به جریان افتاد و سرانجام وی در صبح 26 اردیبهشت ماه 1391در محوطه داخلي زندان اوين به دار مجازات آويخته شد.
«علي جمالي فشي» در اعترافات خود در دادگاه در تابستان سال گذشته صراحتا به ترور شهيد علي محمدي اعتراف كرد. وي همچنين از آموزشهاي گسترده اطلاعاتي و امنيتي خود توسط موساد پرده برداشت. ماموران موساد پس از چند دوره آموزش «علي جماليفشي» در كشورهاي ثالث، وي را براي آموزشهاي تكميلي به تلآويو برده و در آنجا حتي ماكت خانه شهيد علي محمدي را هم به وي نشان داده بودند.
سرمايهگذاري اسرائيل تا آنجا بود كه بازداشت وي توسط وزارت اطلاعات موجب حيرت رسانههاي غربي شد. اينك با اعدام وي اين رسانهها در سناريوي طراحي شده خود تلاش ميكنند تا دستگيري شاه كليد ترور دانشمند هستهاي ايران را حاصل يك اتفاق جلوه دهند. در همین راستا یک رسانه بریتانیایی در گزارشی آورده است که ممکن است ویکی لیکس مسئول افشای علی جمالی فشی، بوکسور34ساله ایرانی باشد؛ جوانی که پس از «اعتراف» به همکاری با اسرائیل و ترور دانشمند هسته ای ایران روز سه شنبه در تهران بهدار آویخته شد.
تایمز لندن هم در ادامه اين جريانسازي رسانهاي ادعا كرد یک سند مربوط به سفارت آمریکا در باکوی آذربایجان، ظاهرا توجه فشی را به خود جلب کرده است.
این سند دیپلماتیک ایالات متحده مربوط به سپتامبر 2009 با کد شناسایی BAKU687 09 بوده که در آن از قول یک منبع ایرانی که گویا مربی و دارای مجوز مربیگری هنرهای رزمی بوده نقل می کند که وی طی تماس با فردی آمریکایی از فشار رژیم ایران برای آموزش هنرهای رزمی به سربازان و شبه نظامیان صحبت کرده است. طبق این گزارش ها؛ گویا جمالی فشی تنها چند روز قبل از تاریخ نگارش این سند سفارت آمریکا، برای رقابت های بین المللی هنرهای رزمی به باکو سفر کرده بود.
تایمز ادامه می دهد: به نظر می رسد مقامات ایرانی فشی را بر اساس این سند، به عنوان فردی که با غرب در تماس غیر قانونی بوده شناسايی کرده بودند. او چند روز پس از انتشار سند فوق توسط ویکی لیکس، در دسامبر سال 2010 دستگیر شد و در ژانویه 2010 به جرم همکاری با سازمان موساد و ترور مسعود علی محمدی، دانشمند هسته ای ایران متهم شد.
گزارش روزچهارشنبه بریتانیا به نقل از یک فرد دانشگاهی بریتانیا، به نام اسکات لوکاس استاد دانشگاه بیرمنگام، پیش بینی کرده که این تلگراف دیپلماتیک، می تواندیک قطعه سند مهم از شواهد یا تنها بهانهای برای بازداشت فشی باشد. لوکاس بدون توجه به اعترافات جمالی فشی گفته است: «شاید این سند به عنوان بهانه ای علیه او بهکار رفته باشد تا او را به عنوان فردی جلوه دهند که می توانسته مسئول این ترور باشد.»