رئیس هیئت پرورش اندام آمل با اعلام اینکه باید فعالیت باشگاههای بدون مجوز تعطیل شود، از وجود 38 باشگاه پرورش اندام و بدنسازی در این شهرستان خبر داد که تنها 8 باشگاه دارای مجوز فعالیت هستند.
محسن باقرزاده رحمانی ظهر امروز در جلسه شورای ورزش این شهرستان با اعلام اینکه در آمل 38 باشگاه پرورش اندام و بدنسازی فعالیت دارد، اظهار داشت: متاسفانه تنها 8 باشگاه پرورش اندام این شهرستان دارای مجوز فعالیت هستند و 30 باشگاه دیگر تیز بدون مجوز و یا بدون مربی مشغول به کار هستند.
وی با بیان اینکه فعالیت باشگاههای بدون مجوز تعطیل شود، افزود: باید در این امر نیروی انتظامی همکاری لازم را داشته باشد.
باقرزاده رحمانی تصریح کرد: تعدد باشگاهها و زیاد بودن آنها باعث میشود درآمد مربیان به شدت پایین بیاید و در مقابل مربیان به فروش داروهای مجاز و غیرمجاز روی بیاورند.
رئیس هیئت پرورش اندام آمل با تاکید اینکه همانگونه که پزشکی بدون مجوز نمیتواند مطب باز کند باید مربیان پرورش اندام نیز با مجوز رسمی وارد کار شوند، یادآور شد: باید مربیان با در اختیار داشتن کارتهای مهارت و مربیگری به تعلیم شاگردان بپردازند.
وی با اشاره به اینکه اکثر داروها و پودرهای غیرمجاز تقلبی هستند، یادآور شد: این داروها تاثیرات منفی شدیدی بر روی کبد، دستگاه تنفسی، معده و دیگر اندامهای حیاتی بدن دارند.
رئیس هیئت پزشکی ورزشی آمل نیز در این نشست با اعلام اینکه هر ساله شاهد حوادث ناگواری در عرصه ورزش به جهت استفاده از داروها و پودرهای غیرمجاز بدنسازی هستیم، گفت: مشکلات قلبی و عروقی مهمترین عوارض داروهای غیرمجاز است.
محمدرضا پاکرو با اعلام اینکه داروهای مجاز نیز در صورت استفاده بیش از حد همانند داروهای غیرمجاز عمل می کنند و علاوه بر قلب، فشار خون بالا را به همراه دارند، اذعان داشت: این داورها در صورت مصرف مکرر باعث نازایی و عقیمی میشوند.
وی تصریح کرد: از نیروهای امنیتی و انتظامی میخواهیم تا در اقدامی ضربتی و بدون اطلاع داورها و پودرهای غیرمجاز ورزشی را جمعآوری کنند.فارس