نماینده مردم رفسنجان در مخالفت با وزیر پیشنهادی اطلاعات گفت: کارنامه خطیب در مدیرکلی اطلاعات قم درخشان نیست.
به گزارش هراز نیوز از تسنیم، حجت الاسلام حسین جلالی، نماینده مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی، در صحن علنی امروز مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی اطلاعات طی سخنانی با اشاره به دو موضوع اظهار داشت: آقای قالیباف گفتند لیست 19نفره وزرا خدمت مقام معظم رهبری ارائه شده است و حضرت آقا مخالفتی نداشتند و لیست را رد نکردند. دوستان در این لیست اسامی آقای باغگلی، سجادی، زلفیگل و دیگر وزرای پیشنهادی نیز وجود دارد.
وی با ابراز اینکه حوزه علمیه قم کانون انقلاب و قیام امام(ره) است، افزود: انقلاب از قم آغاز شد علت حدوث انقلاب قم بوده است، بهفرمایش مقام معظم رهبری دشمن از سال 70 آنتیتز انقلاب را از قم کلید زد، آنتیتز انقلاب نباید از قم آغاز شود.
این نماینده مجلس با یادآوری اینکه “حضرت آقا ابراز نگرانی فرمودند که حوزه علمیه قم باید انقلابی بماند اما مسائلی وجود دارد که شاید آقای خطیب بیشتر بدانند”، اضافه کرد: از سال 70 آقای خطیب مدیرکل اداره اطلاعات قم شدند، همزمان توطئههایی از سوی دشمن، هم از سوی حوزه غیرانقلابی و از سوی آنتیتز انقلاب آغاز شد. انتظار بود پیشبینی، پیشگیری و شناسایی از سوی آقای خطیب انجام شود تا این نفوذ صورت نگیرد.
وی با اظهار اینکه آقای خطیب میدانند در ادیان قم چه میگذرد، تصریح کرد: بعضی از گروههای سکولار در قم به مقابله با اصل نظام پرداختند و برخی در حوزه علمیه قم رسماً با لباس دینی به ترویج نسبیتگرایی، هرمنوتیک و پلولاریزم دینی میپردازند، چرا با آنها مقابله نشد؟
این نماینده مجلس با بیان اینکه “ایشان از سال 1370 بهمدت 12 سال مدیرکل اطلاعات قم بوده است و این ادارهکل موظف بوده است جلوی شکلگیری نطفه نامبارک علیه حوزه را بگیرد”، گفت: ادارهکل اطلاعات نمیتواند نسبت به این مسأله پاسخگو نباشد. ارتباط بخش سنتی و سکولار حوزه با غرب در قم از مسائلی است که جدی گرفته نشد.
وی تأکید کرد: بدنه وزارت اطلاعات افراد انقلابی هستند و من از سربازان گمنام امام زمان(عج) تشکر میکنم، اما مدیران و معاونان هم باید انقلابی باشند.
جلالی گفت: آقای خطیب، در نمایشگاهی که با موضوع عرفانهای نوظهور برگزار کردید، یکی از علما به شما گفت “چرا از این جریانات وابسته حوزوی هیچ خبر یا تابلویی منتشر نمیشود؟”، در خصوص برخی طلاب باسواد و انقلابی که در قم حضور دارند و داوطلب خبرگان بودند گزارش میدادید که اینها بیسواد هستند و برای انقلابیها پروندهسازی شد.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس با اشاره به فعالیت جریان شیعه انگلیسی در قم و بیتوجهی به تحرکات آنها متذکر شد: اخیراً کاردار سفارت انگلیس با یکی از این افراد ارتباط برقرار کرده است و بهدنبال ایجاد زمینه برای مرجعیت آن شخص هستند.
جلالی با اشاره به فتنه 88 و اینکه فتنه 88 قصه پرغصهای همچنان برای نظام است، گفت: در این فتنه 2 رئیس جمهور یعنی آقایان هاشمی و خاتمی و 200 وزیر، استاندار و مدیر در متن فتنه حضور داشتند. وزیر اطلاعاتی مانند آقای یونسی میدانداری میکرد. چهکسی جلوی ماشین طلابی را که میخواستند از قم به تهران بیایند و در نماز جمعه 29 خرداد رهبر انقلاب شرکت کنند گرفت.
وی با اشاره به فعالیت طلاب انقلابی در جریان فتنه 88 علیه جریان فتنه و عدم همراهی اطلاعات قم با آنها گفت: چهکسی اجازه داد آن 17 خانم فتنهگر مانند کولایی، محتشمی و… به قم بیایند و در حرم مطهر علیه نظام عکس بگیرند؟ چهکسی نامه توهینآمیز علیه رهبری را امضا کرد که ایشان را وادار کند علیه فتنه کوتاه بیایند؟
نماینده مردم رفسنجان تأکید کرد: اینکه آقای خطیب در آن زمان ترک فعل کرد، قصور یا تقصیر داشت باید از سوی مسئولان پیگیری شود. کارنامه ایشان در مدیرکلی اطلاعات قم درخشان نیست، آیا آقای خطیب با این کارنامه میتواند وظایفش را ایفا کند؟
وی در پایان با اشاره به حمایت برخی گروهها و جریان از خطیب تأکید کرد: دفاع برخی رسانههای مدعی اصلاحطلبی از ایشان چطور قابل توجیه است؟ یک عنصر غیرانقلابی چطور میتواند در چنین وزارتخانهای انقلابی عمل کند؟