سید عبدالله سید کتولی مدیر آموزش و پرورش علی آباد کتول در مصاحبه مطبوعاتی: رای اولی ها، قدر موقعیت و ارزش رای خود را بدانند
سید عبدالله سید کتولی مدیر آموزش و پرورش شهرستان علی آباد کتول در مصاحبه مطبوعاتی ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سی و دومین سالگرد ارتحال امام خمینی، گفت: مدیریت منسجم و استفاده از خرد جمعی تنها راه نجات کشور است و خانواده بزرگ آموزش و پرورش که شامل فرهنگیان، دانش آموزان و خانواده های آنها هستند، نقش مهمی در این تصمیم گیری دارند. انتخاب کاندیدای اصلح در انتخابات پیش رو از اهمیت خاصی برخوردار است و نسل جوان به ویژه رای اولی ها باید قدر موقعیت و ارزش رای خود را بدانند.
وی در ادامه گفت: اهمیت انتخابات ۱۴۰۰ در حدی است که مقام معظم رهبری در سخنان خود در نخستین روز از سال نو انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ۱۴۰۰ را در ابعاد داخلی و خارجی بسیار مهم برشمردند و به نقشه و تلاش گسترده دشمنان برای ناامید کردن مردم از حضور در انتخابات تاکید کردند.
البته همواره جوانان از مهمترین عناصر در برگزاری انتخابات پرشور و همچنین عامل اصلی در سرنوشت کشور هستند به طوری که در بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری در بهمن ۹۷ جوانان به عنوان هسته اصلی مورد خطاب هستند که باید در ۴۰ سال دوم انقلاب به عنوان سکاندار اصلی در جامعه نقشآفرینی کنند.
انتخابات ۱۴۰۰ نیز عرصه مناسبی برای ورود جدی جوانان و نقش آفرینی آنان در سرنوشت کشور و نظام است و جوانان علاوه بر ایجاد شور و نشاط در فضای انتخاباتی و ترغیب مردم به حضور حداکثری در این عرصه، میتوانند با مطالعه و تبیین شاخصه های انتخاب اصلح، مردم را در جهت بهترین انتخاب یاریگر باشند.
مدیر آموزش و پرورش علی آباد کتول در خصوص حماسه 15 خرداد و اغاز قیام سرنوشت ساز ملت ایران گفت: قیام ۱۵ خرداد را می توان حركتی خودجوش و مردمی دانست که زیر بنای انقلابی تاریخی و سرنوشت ساز شد. شركت افراد بدون توجه به نوع شغل، تحصیلات، سن،جنس، وابستگی گروهی و هرگونه موقعیت اجتماعی و صرفاً براساس یك شعار و یك هدف مشترك؛ باعث به وجود آمدن بستری الهی شد که با گوش دادن به فرامین امام و حمایت از رهبری ایشان، این بستر در سراسر کشور تعمیم داده شد و اغلب شهرهای ایران را فراگرفت.
سید کتولی در خاتمه اظهار داشت: نهضت فکری ـ فرهنگی پانزده خرداد به رهبری امام خمینی تأثیرات عمیق و شگرفی بر ساختار سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ایران گذاشت و نتایج و پیامدهای سازنده و مطلوبی به بار آورد که بی نیازی و خودکفایی در بسیاری از امورات علمی، اقتصادی، کشاورزی و … ماحصل همان نگاه و تفکر است.