هراز نيوز: در روزهای نخست اعلام موجودیت جبهه پایداری انقلاب اسلامی وقتی که علی مطهری در واکنش به جدایی این افراد از سایر اصولگرایان آن را امری مبارک توصیف کرد و سران این گروه را در عمل اصولگرا ندانست، نگرانیهایی درباره وحدت اصولگرایان به وجود آمد. چرا که حرف های مطهری خبر از انشعاب گروهی از اصولگرایان میداد.
اعضای این تشکل تازه تاسیس اما چیز دیگری میگفتند و این جبهه را عضوی از بدنه اصولگرایان میخواندند. این اظهار نظرهای امیدوار کننده ادامه پیدا کرد تا روزی که اولین جلسه جبهه متحد اصولگرایان موسوم به گروه 7+8 تشکیل شد اما در اولین جلسه خبری از نماینده جبهه پایداری انقلاباسلامی نبود. این عدم حضور حتی در دومین جلسه هم از نظرها دورنماند و برخلاف خواست افراد مطرحی نظیر آیت الله مهدوی کنی، نماینده این جبهه در بین نمایندههای سایر گروههای اصولگرا حاضر نشد. تا یک بار دیگر موضوع انشقاق در بین اصولگرایان قوت بگیرد.
اما این گروه که از سویی با سایر اصولگرایان داخل و خارج مجلس سازگاری ندارد و از سویی دیگر جریان انحرافی را طرد میکند و علت اصلی ایجاد جبهه پایداری را به وجود آمدن جریان انحرافی میداند، از چه دیدگاهی سرچشمه میگیرد و دنبال چه اهدافی است؟
برخی از اصولگرایان نظیرعلی مطهری معتقدند که این افراد برداشتهای خاصی از اصولگرایی دارند و در عمل اصولگرا نیستند چرا که این افراد در طول سالهای اخیر با دفاع متعصبانه از سیاستهای فرهنگی دولت زمینه ساز بهوجود آمدن جریان انحرافی شدند. بنابراین آنچه که درباره مرزبندی خود با جریان انحرافی میگویند، درست نیست.
آیت الله مهدوی کنی دبیر جامعه روحانیت مبارز هم در گفتگو با مهر با اشاره به فرمایشات روزهای اخیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر نهی قبیله گرایی در بین مسئولین گفت: ممکن است در گروه یا مسئولیتی که بر عهده داریم سلایق خاصی وجود داشته باشد ولی اگر میخواهیم کارجمعی کنیم باید فکر و اندیشه جمعی را سرلوحه قرار دهیم.
وی که به نظر می رسید اشاره اش به تشکیلات جبهه پایداری است، در ادامه افزود: جبهه پایداری بناست که در جلسات آینده جبهه متحد اصولگرایان شرکت کند، البته این دوستان در دو جلسه قبلی شرکت نداشتند. امیدوارم این دوستان به سازوکار 8+7 پایبند باشند.