بسیاری از ما اطلاعاتی در رایانه شخصی خود داریم که علایق، سلایق و گاهی خاطرات ما را در بر می گیرند. از این رو از دست دادن آنها همیشه برایمان ناگوار خواهد بود. چه بسا امکان ندارد شما یک کاربر چندینن و چند ساله رایانه باشید و تا کنون این بلا سرتان نیامده باشد. گاه و بیگاه چه از طریق اینترنت و چت و سایت های آلوده و چه از طریق فلش مموری و سی دی و دی وی دی، ویروس و تروجان های مختلفی به رایانه شما نفوذ کرده و به هزار و یک ترفند اعصاب شما را به هم میریزند.
کپی شدن بی هدف چندین هزار new folder، حذف یا مخفی شدن فایل ها، ری استارت بدون اجازه رایانه، پایین آمدن سرعت سیستم عامل و… همه و همه کار این ویروس های موذی است که وقتی به جان سیستمات افتادند، حسابی از خجالتش در می آیند.
معمولا ویروس ها وقتی در رایانه جا خوش می کنند دیگر به این راحتی ها نمی شود بیرونشان کرد. از این رو بعد از مدتی مجبور به تعویض سیستم عامل رایانه و احتمالا از دست دادن اطلاعات عزیزتان خواهید شد. پس سعی کنید به پیشگیری بیاندیشید که خیلی بهتر از درمان است!
در اینجا قصد داریم برخی نرم افزار های حفاظتی که به شما در صیانت از اطلاعاتتان کمک می کنند را معرفی کنیم تا دیگر دچار چنین مشکلی نشوید.
اولین و مهمترین نکته این است که نرم افزار های امنیتی چند نوع مختلف دارند.
1-آنتی ویروس، تروجان و مالویر
2-برنامه های ضد جاسوسی یا anti spyware
3-fire wall یا دیوار آتش
4-نرم افزارهای امنیت اینترنتی (internet security)
شرکتهای تولید کننده، نرم افرار های امنیتی خود را به این شکل دسته بندی می کنند. یعنی برای هر کدام از این موارد امنیتی نرم افزاری متفاوت طراحی می کنند. رقابت شرکت های تولید فناوری در زمینه نرم افزارهای امنیتی بسیار حساس و تنگاتنگ بوده و تعداد زیادی از این برنامه ها با نام های مختلف در بازار پیدا می شوند. ویژگی های این محصولات نیز تفاوت های بسیاری با هم دارند چه از نظر حجم و سرعت، و چه از نظر کارایی. برخی از بهترین و پر طرفدارترین این برند ها عبارتند از:
mcafee
ممکن نیست اسمش را نشنیده باشید. این برنامه پیر و پدر تمام آنتی ویروس هاست. یک نرم افزار بی اعصاب که وقتی یک ویروس به پستش بخورد از بنیان (یعنی با خود فایل و آن برنامه بی نوایی که آلوده شده) نابودش می کند. البته جدیدا این مشکلش رفع شده و فقط خود ویروس ها را پاک می کند. مک کافی رایانه شما را به یک پادگان نظامی بدل می کند و واقعا حواسش به همه چیز هست.
Nod 32
به گفتهی برخی از کارشناسان، برترین نرم افزار امنیتی دنیا محسوب می شود چرا که حجم بسیار کمی داشته و با حداقل سخت افزار کنار می آید. به روزرسانی بی دردسری دارد و قطعا با یک بار اسکن رایانه شما را در برابر همه اطلاعاتتان رو سفید می کند. در یک جمله می توان گفت: nod 32 یک آچار فرانسه تمام عیار برای رایانه شماست.
Avast
نسخه امنیت اینترنتی اش خوب عمل می کند. از ویژگی های مهم این برنامه حافظت از نرم افزار های P2P و نرم افزار چت و پیام رسان مثل یاهو مسنجر و همچنین قابلیت مراقبت اولیه از کامپیوتر شما در شبکه اینترنت است. به همین خاطر به درد کاربرانی می خورد که زیاد از ایمیل و صفحات وب استفاده می کنند، از خرید اینترنتی خوششان می آید و یا با بانک های آنلاین سر و کار دارند. Avast دارای هسته ای قدرمتند است که به موتور جستجو اجازه را می دهد ویروس ها و دیگر فایل های مخرب را به خوبی شناسایی و از یبن ببرد.
avira
یک چتر معروف! این نرم افزار نصب راحت و بی دردسری دارد. سبک است و پشتیبانی کامل از نوت بوک ها حتی پشتیبانی از سیستم های قابل حمل با حافظه بسیار کم از نکات قوت آن است. بسیار پیش می آبد که هنگام نسب یا ورود به یک بازی رایانه ای آنتی ویروس شما گاه و بی گاه هشدار هایی مبنی بر خطرناک بودن آن بازی برایتان نمایش می دهد که واقعا اعصاب خردکن هستند. آویرا یک آپشن بدردبخور دارد به نام Game Mode که برای تعلیق هشدارهای غیر ضروری در حین بازی های کامپیوتری است.
راستی اگر از شبکه های عمومی WiFi استفاده می کنید، موزیک و ویدئو دانلود می کنید و آنها را با دیگران به اشتراک می گذارید، Avira می تواند انتخاب خوبی باشد.
kaspersky
یکی از قدیمی ترین نرم افزارها است که از سالها قبل تا کنون توانسته قدرت مانور خود را در حد استاندارد نگه دارد. یکی از بهترین و قدیمی ترین ویژگی های این آنتی ویروس، اسکن سریع فایل ها است. kaspersky بهترین پیشنهاد برای لپ تاب و تبلت به شمار می آید چرا که به دلیل داشتن حجم محدود، برای رایانه های پرتابل مناسب تر است. کاسپراسکای قابلیت نصب روی سیستم های آلوده بدون دخالت کاربر را و پردازش Self Defense بهینه سازی شده را تیز داراست.
Norton
خوراک آنهایی است که زیاد از نرم افزار و برنامه سر در نمی آورند. شیوه نصب ساده و بی دردسر و همچنین راحتی کار با این برنامه از ویژگی های اصلی نورتون است. نکنه دیگر این که بسیاری از این نرم افزارها پس از پیدا کردن ویروس دستور RESTART سیستم را می دهند تا بتوانند به طور کلی آن را از بین ببرند اما نورتون این مشکل را نداشته و پس از پیدا کردن ویروس همانجا کارش را یکسره می کند. تنها مشکل حجم زیاد است که ممکن است سرعت شما را کمی پایین بیاورد.
AVG
یک برنامه ساده که البته سرعت بی نظیری (به شرط استفاده از نسخه 2012) در اسکن کوچه پس کوچه های رایانه دارد. AVG دانلود های شما را چک می کند. ، امنیت چت روم ها را تضمین می کند و مهم تر از همه این که حجم زیادی ندارد و سرعت سیستم شما را پایین نمی آورد.
Comodo
یک ترکیب خوش ساخت از آنتی وریروس و فایروال به همراه خاصیتی منحصر به فرد که به آن در اصطلاح DEFENSE+ می گویند. از جمله مهمترین قابلیت های این نرم افزار می توان به تکنولوژی DDP آن اشاره نمود (DEFAULT DENY PROTECTION ) به این معناست که این نرم افزار فایل ها و بر نامه هایی که در دسترس سیستم هستند یا همان نرم افزار های نصبی و امسال آنها را شناسایی و لیست می نمایید تا برای دسترسی به آنها سریع تر عمل نمایید.
elite
دیوار آتش قدرت مند! این نرم افزار در واقع یک MALVARE FIREWALL است که با ایجاد یک دیوار آتش بسیار قدرتمند در مقابل عوامل نفوذی و غیر فعال کردن آنها، از سیستم رایانه حفاظت می کند. یک نکته مهم در این برنامه، سرعت و دقت اسکن اطلاعات است که تمام فایل ها حتی فایل هایZIP و RAR را نیز اسکن می کند. در این آنتی تروجان شما امکان پشتیبان گیری(BACKUP) از اطلاعات را نیز دارید و می توانید به راحتی این کار را انجام دهید.
TrustPort
این نرم افزار قادر است، عامل های مخرب مثل ویروس، تروجان، کرم، نرم افزارهای جاسوسی، انواع بد افزار و … را شناسایی کرده و از میان ببرد و البته طراحی شده است که به محض شناسایی فایل های آلوده بواسطه تنظیمات قبلی آن را حذف و به لیست سیاه اضافه می کند. همچنین این برنامه حفاظت از انواع حافظه های جانبی قابل حمل را برای شما فراهم می کند و به صورت اتوماتیک هنگام اتصال به اینترنت به روزرسانی می شود. راستی قابلیت جالبی که تراست پورت برای شما فراهم می کند، رمزگذاری بر روی اطلاعات محرمانه است.
Malwarebytes
این یکی از دسته نرم افزار های ضد جاسوسی و امنیتی است که به راحتی قابلیت شناسایی انواع مالویرها را دارد. معمولا نرم افزارهای امنیتی خشن و خودخواه هستند و وقتی یکی از آنها را نصب می کنید یا اجازه نصب همتای خود را نمی دهند یا این که با آن بد رفتاری می کنند. اما این برند، دارای سازگاری بالا با نرم افزار های امنیتی دیگر بوده و شما با نصب آن می توانید هر آنتی ویروس دیگری را در کنار آن بدون هیچ مشکلی نصب کنید. راستی این نرم افزار قابلیت شناسایی سایت های مخرب را هم دارد.
ZONEALARM
اسمش هم یکجورایی خیال شما را راحت می کند. با این برنامه خودتان را مقابل نفوذ هکر ها و حملات اینترنتی بیمه می کنید. این نرم افزار دارای 5 سرویس امنیتی بسیار قوی برای محافظت از کامپیوتر شما است. zone alarmدارای یک دیوار آتش دو سویه می باشد که مسئولیت محافظت در مقابل حملات درونی و بیرونی هکرها را دارد.به گزارش مشرق از قابلیت های دیگر این نرم افزار می توان به پشتیبان گیری آن لاین (ONLINE BACKUP) اشاره کرد. این نرم افزار دارای خاصیتی است که می تواند فایل های دانلود شده شما محافظت نمایید این به این معنی است که این نرم افزار فایل های دانلود شده شما را به صورت اتوماتیک اسکن کرده و در صورت پیدا یا مشاهده ی ویروس با فایل های مخرب آن را به سرعت از بین می برد.
PANDA
قدیمی و معروف است اما همیشه جزو شکست خورده ها به حساب می آید. این پاندای تنبل حرف خاصی برای گفتن ندارد و فقط برای کسانی خوب است که از کامپیوتر های بسیار قدیمی و کم قدرت استفاده میکنند.
BitDefender
محیط کاربری این نرم افزار زیبایی و جذابیت خاصی دارد .همچنین دارای یک بهینه ساز بسیار قوی و رجیستری کلینر قدرتمند است که در در پیدا کردن فایل های مخرب نیز بی نظیر است. این آنتی ویروس دارای سه لایه فیلتر بسیار قدرتمند برای اسکن فایل های مخرب دارد که پس از نصب خیال شما را از بابت ورود ویروس هاو فایل های مخرب به سیستم راحت می کند. دیوار آتشین BitDefender بسیار قدرتمند عمل می کند که امنیت در اینترنت و شبکه را برای شما تضمین می کند. و اما جالبترین ویژگی این آنتی ویروس که به KEEP YOU FAMILY SAFE معروف است به شما این اجازه را می دهد که آخرین فعالیت های آنلاین فرزندان خود را از طریق ایمیل ، موبایل و با دیگر وسایلی که به اینترنت دسترسی دارند را دریافت و کنترل کنید.
دیسنا ( خبرگزاری امنیت اطلاعات ایران ) :
مجددآ روز قبل شاهد انتشار خبری درباره آنتی ویروسها و شرکتهای ارائه دهنده Antivirus با عنوان ” كدام آنتیویروس مناسبتر است؟ ” بودیم .
در نگاه اول این خبر برای جلب نظر کاربران و تلاش برای افزایش آگاهی آنها درباره امنیت محیطهای دیجیتالی مفید است .
ولی متاسفانه دوباره شاهد بودیم که خبری با کلی اطلاعات کذب و البته اشتباه منتشر شده است .
متاسفانه مشخص است نگارنده این خبر درباره امنیت ، شرکتهای امنیتی و محصولات ضد ویروس آشنایی نداشته و این سوءظن را می توان به ایشان داشت که خبر به طور کلی سفارشی شده است .
ولی ایرادات این خبر در کجاست ؟
– فراموشی نام بزرگان و برخی از دیگر شرکتهای ارائه دهنده آنتی ویروس :
جالب است با اینکه نگارنده سعی نموده تا نام تعداد بیشتری از شرکتهای ارائه دهنده آنتی ویروس را بیاورد و حتی نام 1-2 شرکت بی نام و نشان را نیز آورده ، ولی نام چند تایی از شرکتهای بزرگ و معتبر ارائه دهنده آنتی ویروس و سرویسهای امنیتی را فراموش کرده که می توان به شرکتهای ” ترندمیکرو ، سوفوس و وب روت ” اشاره نمود .
* ترندمیکرو ( پی سی سیلین )
قطعآ اگر کسی با این 3 شرکت آشنایی نداشته باشد با کامپیوتر و دنیای دیجیتالی به کلی بیگانه است .
بولگارد هم که جای خود دارد .
البته اگر بخواهیم سخت بگیریم ، نام خیلی دیگر از شرکتها فراموش شده است ، ولی هیچ دلیل موجهی برای فراموشی نام این 3-4 شرکت وجود نداشته است .
آی کاروس – جی دیتا و اف سکیور از جمله دیگر محصولات ضد ویروسی می باشند که نامی از آنها برده نشده .
درباره برنامه های امنیتی که می تواند مورد کاربران ایرانی باشد باید گفت 3 نوع محصول امنیتی آنتی ویروس مورد استفاده است که کاربر با توجه به نیازش یکی از آنها را خریداری می کند .
– آنتی ویروس
– اینترنت سکیوریتی ( آنتی ویروس + فایروال + برخی ویژگی های اضافی )
– کامپلیت سکیوریتی ( اینترنت سکیوریتی + فایروال + برخی ویژگی های اضافی )
– در بحث نام و مدل برنامه های امنیتی نام برنامه های امنیتی کامل مانند ماگزیمم سکیوریتی ، کامپلیت سکیوریتی ، وان ، نورتون 360 ، گلوبال پروتکشن و توتال پروتکشن فراموش شده است که آنها را باید به لیست برنامه های ضد ویروس اضافه کنید که محصول هر شرکتی ویژگی های خاص خود را دارد .
– McAfee :
تعاریفی که درباره آنتی ویروسهای مک آفی در خبر ” كدام آنتیویروس مناسبتر است؟ ” آمده از پایه و اساس غلط و کذب است .
مک آفی همواره جزء 3 شرکت پر فروش و معتبر ارائه دهنده آنتی ویروس در دنیا بوده که در حال حاضر با مدیریت جداگانه در تملک شرکت اینتل می باشد و میلیونها کاربر خانگی ، شرکتی و سازمانی در کشورهای مختلف جزء مشتریانش هستند .
مشتریانی که محصولات این شرکت را به دلیل کیفیت بالای محصولاتش و اعتبار و تعهد آن شرکت خریداری می کنند و نه مانند کشور ما که چون فلان شخص پسرخاله اش مدیر فلان شرکت است ، محصول شرکت خاصی را انتخاب و خریداری کنند.
ولی متاسفانه باید گفت محصولات آنتی ویروس این شرکت در ایران قابل استفاده ( ثبت و بروزرسانی ) نیست و مشخص است نگارنده از نسخه های جعلی استفاده نموده و آن متن درهم برهم را نوشته است .
بد نیست بدانید تا همین چند سال پیش اکثر سازمانهای ایرانی با نسخه های جعلی FAke AV که با شکل و شمایل آنتی ویروسهای مک آفی بودن ، امنیت شبکه خود را تامین می کردند .
و نکته ای که درباره معرفی این شرکت وجود دارد این است که :
نویسنده این خبر سعی کرده تا کاربران ایرانی را با شرکتهای ارائه دهنده آنتی ویروس آشنا کند تا بتوانند با دانش بیشتری اقدام به خرید محصول ضد ویروس نمایند ، ولی نام مک آفی آورده شده ، شرکتی که محصولاتش در ایران قابل استفاده ( ثبت و بروزرسانی ) نیست !!
ظاهرآ اگر روزی روزگاری مک آفی قابلیت آپدیت و ثبت محصولاتش را بر روی ایران باز کند ، کار برای شرکتهای کوچکی مانند کسپرسکی به شدت سختتر از این چیزی که هست خواهد شد .
همین الان هم که دیگر شرکتهای معتبر امنیتی خدمات ثبت و آپدیت به ایران ارائه می دهند روزانه شاهد هجوم تبلیغات منفی و مسموم امثال شرکت کسپرسکی و وب سایتها و نشریات وابسته به آنها در ایران هستند .
– NOD32 :
” به گفتهی برخی از کارشناسان، برترین نرم افزار امنیتی دنیا محسوب می شود. ”
ما با نود32 نه پدر کشتگی داریم و نه دشمنی ، ولی سوال این است :
کدام متخصصین گفته اند نود32 بهترین آنتی ویروس است ؟؟؟
متخصصین سیسکو ؟
متخصصین آی بی ام ؟
متخصصین دوقوز آباد ؟ و یا بچه های محل ؟؟؟
حداقل نام 4 تا از این متخصصین خبره امنیتی را می نوشتید . مثلا میگفتید : محمد حسین ، رضا موتوری ، احمد بی کله و مجتبی بی نام . اینطوری خبر واقعیتر به نظر میرسید .
همچنین درباره اینکه نشوته اند : ” به روزرسانی بی دردسری دارد. ”
بروزرسانی بی دردسر چه معنی می دهد ؟؟؟؟ مگر بروزرسانی بادردسر هم داریم ؟؟؟
خواننده گرامی ، لطفآ به لغت نامه دهخدا مراجعه نکنید ، چون چیزی درباره بروزرسانی بی دردسر نمی توانید پیدا کنید .
نگارنده عزیز ، اگر نمی دانید پس یاد بگیر :
آنتی ویروس را با رعایت شرایط پیش از نصب ، نصب کرده ، به اینترنت متصل شوید ، لایسنسی را که خریداری نمودید وارد کرده و آپدیت ( بروزرسانی ) کنید .
به همین سادگی ، به همین خوشمزگی .
تازه اگر آنتی ویروس وب روت Webroot خریداری کنید در 20 ثانیه دانلود می شود ، در 6 ثانیه نصب می شود و آپدیت هم نیازی ندارد .
خدا پدر مادر تکنولوژی را بیامرزد .
البته قبول داریم که نود32 مانند کسپرسکی و به دلیل انتشار لایسنسهای جعلی در اینترنت توسط این شرکتها که برای تبلیغات می باشد ، قابلیت آپدیت آنها با مشکلاتی مواجه است .
مطمئنآ اگر کاربری اهل امنیت باشد و محصول خوب بخواهد سراغ محصولات امثال این شرکتها نمی رود .
– Avast :
نمی خواهیم درباره آوست قضاوت کنیم ، موتورش قوی یا ضعیف ، مهم نیست .
ولی نویسنده نوشته است : ” برای افرادی که زیاد وبگردی و ایمیل بازی می کنند خوب است ؟؟؟ ”
بر طبق چه مدرکی و سندی همچین چیزی را گفته اند ؟؟؟
شما 1 شرکت امنیتی اینترنتی نام ببرید که موتور آنتی ویروس این شرکت را در محصول مثلا فایروال خود استفاده کند ، آن وقت ما حرفمان را پس میگریم .
دوست عزیز حتمآ خودتان می دانید که اگر امنیت می خواهید و محصولی که در همه حال تهدیدات را خوب شناسایی کند می دانید از کدام شرکتها باید محصول تهیه کنید .
حتمآ می دانید سیسکو معتبرترین و بزرگترین شرکت ارائه دهنده سخت افزاری امنیتی در دنیاست . خوب حالا شما بگو این سیسکو از چه استفاده می کند و با کدام شرکتها قرارداد دارد !!
فیس بوک را که می شناسید ؟ بله ، همان شبکه اجتماعی اینترنتی که بیش از 900 میلیون کاربر دارد .
فیس بوک از تکنولوژی های امنیتی کدام شرکت برای حفاطت از 900 میلیون کاربرش در برابر تهدیدات وب و لینکهای آلوده ، استفاده میکند ؟؟
Verizon را چطور ؟ تقریبآ بزرگترین شرکت مخابراتی آمریکا .
البته هیچ محصولی 100% نیست ، ولی انتخاب و تهیه بهترین محصولا چیزیست که همه ما به دنیال آن هستیم .
– Avira :
محصولات آویرا خوب است ، ولی مگر دیگر محصولات ضد ویروس از رابطهای Wi-Fi و .. حفاظت نمی کنند که آویرا را مخصوصآ برای این ارتباطات پیشنهاد داده اید ؟؟؟
و باید گفت برخی کمپانی های بزرگ مشکل Game Mode را حل کرده اند ، و به ضورت اتوماتیک به حالت Game Mode وارد می شوند و کاربر اصلا چیزی را متوجه نمی شود .
– Kaspersky :
تنها شرکتی که در این خبر از آن به خوبی و درست و حسابی تعریف شده .
کجای این شرکت یکی از قدیمی هاست ؟؟؟؟ این شرکت در سال 1997 تاسیس شده و حداقل 2 جین شرکت آنتی ویروس قبل از این شرکت وجود داشته اند .
دوست دارید نام تک تک آنها را ببریم ؟؟؟
از ترندمیکرو ، مک آفی ، سایمنتک گرفته تا حتی اف سکیور و پاندا پیش از کسپرسکی تاسیس شده اند .
کجای کسپرسکی کم حجم است که تازه آن را برای نوت بوک و تبلت پیشنهاد داده اید !!!!
دوست عزیز اگر برای نوت بوک و کامپیوتر خوب بود و البته با آن سابقه درخشانی که دارد ، حتمآ پیش از شما ، شرکتهای معتبر مانند hp – asus – lenovo – dell – toshiba -sony و غیره به سراغش می رفتند و منتظر من و شما نمی ماندند .
خدا بیامرز فقط با گیگابایت قرارداد داشت که آن هم بیش از 1 سال است قراردادش را با کسپرسکی فسخ کرده .
تازه آن زمانی هم که گیگابایت با کسپسکی قرارداد داشت ، محصول کسپرسکی را بعنوان محصول دوم پیشنهاد می داد . ( بعد از محصولات سایمنتک ) .
تازه فقط گیگابایت نبوده ، 2 جین شرکت با کسپرسکی قراردادشان را فسخ کردند که نام برخی از آنها در خبرهای قبلی دیسنا آمده .
محصولات این شرکت در به افتضاح کشاندن شبکه مشهورند ، البته در ایران بیشتر نمایان می شود ، چون خارج از ایران هیچ مدیر شبکه عاقلی با آن همه شرکت امنیتی معتبر و درست حسابی ، سراغ کسپرسکی نمی رود ، حتی اگر مجانی بهشان بدهند .
مثل ایران نیست که وقتی می خواهی مدیر شبکه یا کارشناس آی تی یک سازمان بشوی از شما سوالات الهیات و فلسفه بپرسند و موقع خرید هم ی پورسانت بگیری و یک شرکت را برنده مناقصه کنی .
کاربران به دنبال محصولاتی هستند که معتبر ، مطمئن ، با کیفیت عالی و پشتیبانی خوب باشد و نه محصولی که سالی 2 بار لایسنسهایش مسدود شود و صدایش را در نیاورد .
– Norton :
دوست عزیز مشخص است اصلا یا با آنتی ویروسهای نورتون ( محصول شرکت سایمنتک ) آشنا نیستید و یا در بهترین حالت 4 سال از آخرین باری که رابط کاربری آن را دیده اید می گذرد .
کجای نورتون سنگین است ؟؟؟؟؟
شاید با این شرکت و محصولاتش دشمنی دارید !!
نصب آسان ( نصب با یک کلیک ) و بسیار سریع ، بروزرسانی آسان و اتوماتیک و هوشمندی و از همه مهمتر معتبر ، مطمئن و پیشنهاد شده توسط 100% شرکتهای آی تی دنیا .
امثال این شرکت نیازی به تعریف و تمجید من و شما ندارند .
ما می دانیم مشکل شما چیست .
مشکل این است که الارقم خواسته شما و شرکتهایی که سفارش این خبر را به شما داده اند ، محصولات آنتی ویروس کمپانی سایمنتک در ایران قابل ثبت و بروزرسانی ( آپدیت ) هستند و تازه سرعت و کیفیت آپدیت آنها بسیار خوب و سریع است.
و به همین دلیل است در ابتدای خبر Norton نوشته اید برای کاربرانی که از رایانه سر در نمی آورند.
خواستید بگوئید که محصولات این کمپانی بین المللی برای افرادی است که سررشته ای از کامپیوتر ندارند .
در صورتی که همه به خوبی می دانند محصولات این کمپانی بین المللی برای همه طیف کاربران مناسب است . ( کور شود هر آنکه نمی تواند ببیند . )
دقیقآ مشکلی که با ترندمیکرو دارید و دلهره دارید کاربران ایرانی محصولات این شرکتها را تهیه کنند ، زیرا آن وقت است که معنی واقعی استفاده از یک محصول آنتی ویروس را درک می کنند .
هرچند کسپرسکی همواره تبلیغ کرده 300 میلیون کاربر دارد ، ولی با یک نیم نگاه به بخش Cloud Protection آنتی ویروسهای کسپرسکی عددی نزدیک به 1.4 تا 1.6 میلیون کاربر را مشاهده می کنید که با رقم 130 تا 140 میلیون کاربر شبکه ابری ترندمیکرو و یا بیش از 100 میلیون کاربر شبکه ابری سایمنتک قابل مقایسه نیست .
تازه بعید نیست عددی که در بخش Cloud Protection کسپراسکای نشان داده می شود بیشتر از واقعیت باشد ، زیرا این شرکت سابقه طولانی در دستکاری اطلاعات دارد .
و شرکتهایی مانند ترندمیکرو و سایمنتک بسیار معتبر تر از شرکتهای کوچک و خصوصی مانند کسپرسکی روسی هستند .
– AVG :
ضد ویروسهای این شرکت جزء محصولات خوب آنتی ویروس در دنیا می باشد ، البته نه به اندازه سایمنتک ، ترندمیکرو ، مک آفی و سوفوس .
ولی در اینجا این موضوع چندان مهم نیست .
این مسئله مهم است که چرا نویسنده خبر تلاش داشته تا کاربران محصول آنتی ویروسی را بر روی رایانه خود نصب کنند که مانند مک آفی بر روی ایران قابلیت ثبت و آپدیت ندارد و بهتر است بگوئیم قابل استفاده در ایران نیست ؟؟
هدف شما چه بوده ؟؟؟ آیا هدف دیگری بجزء فریب کاربران داشته اید ؟ !
– افاضاتی هم که درباره Panda – Bitdefender و ZoneAlarm فرمودید به کنار .
نویسنده این خبر مشخص است که چند شب متوالی خوابهای بدی دیده است .
و در پایان :
خدا را شاکریم که منتشر کننده خبر نام آن 5 – 6 شرکتی که در آغاز این یاداشت نامشان را آوردیم فراموش کرده ، چون احتمالا اگر درباره آنها هم مطلبی می نوشت پر از اشتباهات می بود .
شکل و نوع نگارش خبر توسط مشرق نیوز این احتمال را افزایش می دهد که این اطلاعات غلط و کذب نه به دلیل ناآگاهی نویسنده خبر ، بلکه به دلیل سفارشی بودن خبر منتشر شده است .
تلاش برخی از شرکتهای فروشنده آنتی ویروس در ایران برای انتشار اخبار کذب نه تنها سوء استفاده از وب سایتها و نشریات می باشد ، بلکه به خوبی نشان می دهد آنها با مشکلات جدی در فروش محصولاتشان بروبرو هستند .
و این آخرین خبری هم نیست که منتشر می شود و در آینده نیز باز شاهد خبرهای پر از اطلاعات اشتباه خواهیم بود که به سفارش این شرکتها منتشر خواهد شد .
چند خبر دیگر با عنوانهای : ” برندینگ در آنتیویروسها ” ، ” معیارهای انتخاب یك ضدویروس مناسب ” و ” برندهای معروف در بازار آنتی ویروس ” هم منتشر شده اند که مانند این خبر حاوی اطلاعات اشتباه هستند که سفارش دهندگان و منتشر کنندگان آنها هدفی بجزء فریب کاربران ایرانی را ندارند .
محصولات ارائه شده توسط این شرکتها کیفیت مناسبی نداشته و یا شرکتهای آنها اعتبار درست و حسابی ندارند و فقط با تبلیغات مسموم و فریب کاربران ( ایران ) محصولات خود را به فروش می رسانند .