عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به جلسه این ستاد با موضوع برداشت بانک مرکزی از حساب بانکها گفت: مقرر شد بانکها صورت وضعیت ارزی ارائه و بانک مرکزی نحوه برداشت خود را از حساب بانکها توضیح دهد.
عزتالله یوسفیان ملا در گفتوگو با فارس، در خصوص جلسه اخیر این ستاد اظهار داشت: این جلسه در هفته جاری تشکیل شد که بحثهای اخیر بین بانکها و بانک مرکزی از موارد اصلی مطرح در آن بود.
وی با بیان اینکه بانکها ادعاهایی علیه بانک مرکزی و بانک مرکزی ادعاهایی علیه بانکها دارد، خاطرنشان کرد: بانکها مدعی هستند بانک مرکزی از سپرده آنها نزد این بانک استفاده کرده و در واقع تخلف کرده است.
یوسفیان ملا خاطرنشان کرد: همچنین بانک مرکزی مدعی است ارزی که در اختیار بانکها قرار داده است، بانکها حساب و کتاب آن را پس ندادهاند که ارز به چه طریق، چگونه و کجا مصرف شده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به اینکه قطعاً باید نحوه هزینهکرد ارز مشخص شود، اضافه کرد: ارز سرمایه ملی است و تنها یک مسئله اقتصادی محسوب نمیشود بلکه با سیاست نیز در ارتباط است.
وی با اشاره به اینکه در این جلسه رقمی از برداشتها اعلام نشد، خاطرنشان کرد: میزان ارزی که بانک مرکزی دراختیار بانکها قرار داده مشخص است؛ همچنین موارد هزینهکرد ارز در قالبهای مختلف مشخص شده است.
وی ادامه داد: ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی از بانکها و بانک مرکزی خواسته است این موضوع را تا جلسه هفته آینده (دوشنبه) مشخص کنند بدین ترتیب که بانکها صورت وضعیت ارزی خود را ارائه دهند و بانک مرکزی نحوه برداشت خود را از حساب بانکها توضیح دهد.
یوسفیان ملا یادآور شد: شفافسازی هزینه ارزی بانکها، و در صورتی که بانکها نتوانند صورتهای مالی مربوطه را شفاف کنند، نحوه ارائه خسارت به خزانه در صورت عدم حسابپسدهی ارز، خروجی اصلی این جلسه بود.
وی ادامه داد: همچنین در این جلسه پیرامون مواردی نظیر نحوه خلع اراضی و میزان تصرف اراضی گزارشاتی ارائه شد.
وی ادامه داد: همچنین راههای سوءاستفاده زمینخواران و جلوگیری از این موارد، مورد بررسی قرار گرفت و در این باره به راهکارهایی رسیدیم.
عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی خاطر نشان کرد: جلسه آینده ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی دوشنبه هفته آینده در بانک مرکزی برگزار میشود.
جناب دکتر نمی دانم به سایتی که هماره در انتخابات شمارا پشتبانی کرده مراجعه می فر مایید یا خیر امادر مقام قاضی و نماینده باید بدانند همیشه مجازات بعد از وقوع جرم و تحمیل هزینه های اجتماعی و سیاسی بر مردم است که یقینا” مفید به فایده نیست راه نجات کشور انست که علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد جرم و جنایت و زندان در حال افزایش است و هرروز لشگری به دادگستری آمد و شد دارند وهمه خسته و فرسوده راه نجات کشور افزایش سازمانهای نظارتی و توسعه سستم های مالی و افزایش حسابرسی در واحد های مالی است آری به جای توسعه زندانها سیستم های نظارتی را افزایش دهید که علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد آیا نه چنین است 1؟
باتشکرازتوجه شمادرمسایل اقتصادکشورپاینده وجاودان باشیددکترعزیزم اماشه دکتریوسفیان قربون