وي اوائل دولت نهم از سوي مشايي به عنوان مدير كل دفتر كارآفريني سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري منصوب شد و اين تازه آغازي براي همايون حميدي بود تا حكم گرفتن از مشايي و احمدي نژاد را در جايگاه هاي ديگري تجريه كند.
همايون حميدي كه توانسته بود در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري توانايي هاي خود را به مشايي اثبات كند، توانست براي بار دوم نيز حكم جديدي از مشاور رييس جمهور بگيرد.
دي ماه 86 بعد از آنكه مشايي حكم رييس مركز ملي مطالعات جهاني شدن را از احمدي نژاد گرفت، همايون حميدي را به سرپرستي معاونت اجرايي مركز ملي جهاني شدن منصوب كرد.همچنين همايون حميدي 3 اسفند 88 به عنوان دبير كميسيون بررسي اعطاي نشانهاي دولتي از سوي رييس دفتر احمدي نژاد منصوب و تنها چند روز بعد از آن يعني 17 اسفند ماه 88 با حكم مشايي معاون هماهنگي، پيگيري هاي ويژه و خدمات مديريت دفتر رييس جمهور شد.
بر اساس اين گزارش همايون حميدي دي ماه 89 با حكم مشايي ابتدا به عضويت شوراي راهبري مكاتبات و فناوري اطلاعات رياست جمهوري درآمد و تنها چند روز بعد به عنوان عضو كميته موارد خاص رسيدگي به درخواستهاي مردمي رياست جمهوري منصوب شد.در همين حال بهمن ماه 89 همايون حميدي از سوي رييس جمهور به عنوان سرپرست سازمان ملي جوانان منصوب شد و بعد از آن همزمان با بركنار كردن پرويز كرمي سرپرستي خبرگزاري برنا را نيز بر عهده گرفت.
رييس جمهور بعد از ادغام سازمان ملي جوانان با تربيت بدني نيز همايون حميدي را به عنوان دبير شوراي عالي جوانان منصوب كرد.
داشتن همزمان چندين مسئوليت در رياست جمهوري و دفتر رييس جمهور نشان مي دهد همايون حميدي مرد شماره يك دفتر رييس جمهور است.