” ف ا ط م ه ”
” ف ” مثل فاطمیه، که در ساحل غم انگیزش، عَلَم شهادت طلبی را برافراشته و مکتب حفاظت از حریم ولایت به راه انداخته. اینجاست که دیگر بهانه طلبیهای ته مانده های قوم بنی اسراییل محلی از اعراب نخواهد داشت. بگذار دلمردگان خوش خیال روزگار، ذره بین به دست، لابلای تقویمها بگردند و شبهه سازی کنند که شهادت اول را باید پاس داشت یا شهادت دوم را!! غافل از اینکه پاسداشت اصل شهادت اهمیت دارد، نه اول و دومش! تو اما بکوش در کلاس درس آیت الله العظمی فاطمةالزهرا(س) شش دانگ حواست را به استاد بسپاری و آیین ولایتمداری را موبه مو از بانو بیاموزی، که عنقریب هنگامه ی امتحان است.
” ا ” مثل آداب، مثل ادب، که صاحب فاطمیه عالِم عامل آن است. درسهای عفاف و حجاب بانو، اگرچه بیانگر شرم و حیای حضرتش شده اما آداب رفتاری و ادب گفتاری بافضیلت ترین زن هستی را نیز می نمایاند. وقتی آداب عفاف را بدانی دیگر حتی در برابر چشمان ظاهرا کور اجنبی نیز ادبت را پاس می داری. اگر آداب حجاب را آموختی قواره ی چادر و جلابیبت را چنان می گیری تا حجم پیکرت هم نامعلوم شود، اینجاست که دیگر برای زدن از سر و ته آن، جامعه را به آزمایشگاه مد و مدل مبدل نمی کنی.
” ط ” مثل طاهره، طیبه. که اگرچه تاء تانیث دارند اما مرد و زن ندارد. مهم این است که پاک باشی و پاکیزه. قلبت، سینه ات، نیت و افکارت و در یک کلام باطنت سرشار از پاکی و نکویی گردد که اگر چنین شد، ظاهری آراسته و نیک خواهی داشت. اینجاست که دیگر فریب شیاطین را نمیخوری که ظاهری حرامی دارند و دروغ بافی می کنند که خبر از باطن ما نداری! باطن پاکیزه، ظاهری آراسته را می طلبد؛ و البته مومن زیرک و هوشیار، بین ظاهرساز و ظاهرپاک تمییز قائل می شود.
” میم ” مثل مادر، که مهرش فراگیر است و محبتش حتی برای فرزندان کژرفتار نیز جاری است. آنکه محبت مادری در اعماق قلبش رسوخ کرده حتی برای پدرش نیز مادری می کند و ام ابیهایی می شود برای بابای نازنینش. و از آنجا که نبی و ولی، پدران امتند، پس ام الرسول(ص) مادر امت است. آیا گزافه است ما نیز حضرتش را مادر بنامیم و بدانیم؟! و مگر می شود مادری نظاره کند که حتی بدترین فرزندانش سمت آتش می رود و دست روی دست بگذارد؟!
” ه ” مثل هجده بهار، مثل هجران… و آنانی که پیرامونشان را هجده ساله ها گرفته اند باید پاسخ دهند که در این بهار سن و سال، چه هنگامه ی خزان است؟ اگر قدری جستجوگر باشی، آن وقت است که می یابی چرایی اشک شبانه ی حیدر(ع) را بر فراز مغسل همسرش…!