چند روز پیش سه جوان کم سن و سال با نام های محمد 17 ساله، علی 20 ساله و امید 19 ساله بی خبر از اینکه شب شهادت است مطابق معمول بسیاری از شب های دیگر برای کسب درآمد راهی یکی از خیابان ها رشت می شوند تا با زدن گیتار ونواختن موسیقی کمک خرجی باشند.
برای خانواده های خود اما دقایقی از نواختن موسیقی نگذشته بود که مامور اماکن به آنها حمله کرده و در ادامه رفتار بسیار زشت و زننده ای را برای مانع شدن آنها از نواختن انجام می دهد.
رهگذران با مشاهده برخورد مامور اماکن شروع به تصویر برداری از صحنه می کنند و در مدت زمان کوتاهی فضای مجازی پر می شود از تصاویر این صحنه متاثر کننده.
پس از انتشار این تصاویر عکس العمل هایی از سوی مسئولان کشوری در برابر نوع برخورد مامور با این جوانان ابراز شد.
پس از آزادی این نوازندگان خیابانی با محمد که کوچکترین عضو این گروه بوده و 17 سال سن دارد گفتگویی داشتیم که در ادامه می خوانید:
«پدرم کارگر است، وضعیت اقتصادی خانواده زیاد مناسب نیست .با زدن گیتار کنار خیابان سعی می کردم کمک خرج خانواده باشم ».
این سخنان محمد 17 ساله بود ، با بیان این ادعا که درهمان ساعات اولیه بعد از اینکه فیلم این اتفاق در فضای مجازی منتشر شد از چند شبکه خارجی فارسی زبان با ما از طریق دایرکت اینستاگرام تماس گرفته شد گفت: خبرنگاران این شبکه ها،خواستار شدند که فیلم حادثه و چگونگی وقوع این اتفاق را از زبان خودمان به صورت فیلم برای آنها ارسال کنیم و مدعی بودند که بعد از ارسال این فیلم ها اتفاق خوبی برایمان می افتد ولی ما اینکار را نکردیم ادامه داد: شب با حمله ماموران شوکه شدیم . اصلا نمی دانستیم شب شهادت است که اگر می دانستیم به حتم آن شب به خیابان نمی رفتیم .»
وی در ادامه گفت: شب حادثه من بازداشت نشدم ، پدر کارگرم را به جای من بازداشت کردند . علی هم بازداشت شد.
محمد در خاتمه گفت: در حال حاضر هر دو با تعهد آزاد شده اند. اما آلات موسیقی را از آنها گرفتند».
برپایه این گزارش؛حقیقت آن است که برخورد ماموران با این 3 جوان در لحظه دستگیری بسیار بد و زننده بود در حالیکه این برخورد می توانست با یک آگاهی رسانی ساده در خصوص شب شهادت و جمع کردن بساط موسیقی این افراد به همین مناسبت حل و فصل شده و کار به انتشار چنین فیلم تاسف انگیز و انتقاد آفرینی نمی رسید.