نماینده مردم در مجلس دهم، از آغاز تحقیق و تفص از دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی به منظور بررسی روند پرداخت‌های صورت گرفته به پزشکان خبر داد.

سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۰۴

رسول خضری

رسول خضری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اعلام این خبر که تحقیق و تفحص از نحوه ارائه کارانه پزشکان در مجلس اعلام وصول شده است در بیان جزییات آن، گفت: این تحقیق و تفحص در 9 محور اعم از نحوه پرداخت به پزشکان نجومی‌بگیر فعال در دانشگاه علوم پزشکی، شائبه ذینفع بودن تیم پزشکی دانشگاه در شرکت‌های پیمانکاری برای برنده شدن در مناقصاتی که در حوزه‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی برگزار شده است و دخالت غیرقانونی و سلیقه‌ای در جذب و بکارگیری نیروها در کلیه سطوح، صورت خواهد گرفت.

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: شائبه‌هایی در نحوه عملکرد مالی و اداری تیم مدیریت دانشگاه در سطح ریاست و برخی معاونان دانشگاه به ویژه در معاونت درمان، بخش مالی بانکی، پشتیبانی و معاونت توسعه منابع انسانی وجود دارد که باید رفع شود.

وی خاطرنشان کرد: بحث توزیع ناعادلانه پزشکان یکی دیگر از موضوعات مورد بررسی در این تحقیق و تفحص است، کما اینکه در روند توزیع، مناطق برخوردار برخوردارتر شده و مناطق محروم از دسترسی به متخصصان محروم‌تر شده‌اند.

تحقیق و تفحص بعد از تعطیلات مجلس در دستورکار کمیسیون بهداشت قرار می‌گیرد

خضری تصریح کرد: ما بعد از تعطیلات این تحقیق و تفص را بلافاصله در دستورکار کمیسیون بهداشت و درمان مجلس قرار خواهیم داد، ضمن اینکه موضوعاتی که در این حوزه وجود دارد، فراتر از مواردی است که در این تحقیق و تفحص لحاظ شده است، اما در شرایط کنونی به همین موضوعات بسنده می‌کنیم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، خاطر نشان کرد: ما در این تحقیق و تفحص این موضوع را بررسی خواهیم کرد که پزشکان فعال در دانشگاه علوم پزشکی میزان اعتباراتی که به منظور اجرای طرح تحول سلامت بدون انجام آمایش دریافت کرده‌اند، به چه صورت هزینه کرده‌اند.

وی یادآورشد: این تحقیق و تفحص در ابتدا در دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی که لقب ایران کوچک را به دلیل برخورداری از اقوام و مذاهب مختلف دارد، به صورت پایلوت اجرا خواهد شد و نتایج آن برای سراسر کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

طرح تحول سلامت برای بسط عدالت در حوزه سلامت اجرا شد

خضری بیان کرد: هم‌اکنون برخی پزشکان فعال در دانشگاه علوم پزشکی به طور متوسط کارانه 70 میلیونی به همراه حقوق 30 میلیونی دریافت می‌کنند، و این جای سوال است که نسبت به کارمندان همتراز خود در سایر وزارتخانه‌ها چه میزان کارایی داشته‌اند که ضریب دریافتی آنها تا این اندازه تفاوت داشته است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تاکید کرد: بی‌تردید طرح تحول سلامت برای بسط عدالت در حوزه سلامت اجرا شد که در این زمان قصد داریم این مهم را بررسی کنیم به چه نتایجی منتهی شده است، چرا که بنده از حامیان این طرح هستم و معتقدم انقلابی در حوزه سلامت ایجاد کرده است، اما باید نواقص آن و میزان تحقق اهدافی که برای آن تعیین شده بوده نیز مشخص شود./

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *