همراه داشتن کدام داروها در عراق جرم است؟

دارو

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان گفت: همراه داشتن هرگونه داروی گیاهی مشکوک و شبیه به مواد مخدر و قرص های روان گردان توسط زائران در کشور عراق جرم تلقی شده و برای شخص خاطی مجازات به دنبال خواهد داشت.

 سرهنگ علی قاسم‌پور اظهارکرد: فیض حضور در سرزمین عتبات عالیات، توفیقی است که خداوند منان برای زائران اربعین حسینی(ع) مقرر فرموده است که بروز هرگونه عوارض جسمی، روحی و روانی در افراد، موجب عدم توفیق و ایجاد شبهه در مناسک معنوی و زیارتی می شود.

وی ادامه داد: دولت عراق در سال‌های اخیر مبادی ورودی خود را به آخرین امکانات کنترلی و حفاظتی مجهز کرده و با بهره‌گیری از کادر متخصص در چهره‌زنی، مبادرت به شناسایی زائران معتاد و جست‌وجوی بار همراه آنان می‌کنند که امید است شاهد دستگیری و بازداشت زائران به دلیل حمل مواد مخدر چه در ایران و چه در کشور عراق نباشیم.

قاسم‌پور تصریح کرد: همراه داشتن هرگونه داروی گیاهی مشکوک و شبیه به مواد مخدر، قرص‌های روان‌گردان مانند متادون، قرص‌های آرام‌بخش از قبیل انواع مسکن‌های حاوی کدئین، دیازپام، فلورازپام، کلونازپام، اکسازپام، لورازپام و… در کشور عراق جرم تلقی شده و برای شخص خاطی مجازات به دنبال خواهد داشت.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خوزستان خاطرنشان کرد: بازداشت هر یک از مرتکبان جرایم ذکر شده تابع محدودیت سنی و جنسیت نبوده و به صرف کشف مواد مخدر، فرد حامل آن بازداشت و یا محاکمه خواهد شد.

ترافیک در مرزهای خوزستان سنگین و روان است

فرمانده پلیس راهور خوزستان گفت: حجم تردد زائران در مرزهای خوزستان بسیار سنگین اما ترافیک روان است.

به گزارش ایسنا، سرهنگ منصور جمشیدی اظهار کرد: تردد زائران بسیار سنگین اما حجم ترافیک روان و آرامی را در مرزهای شلمچه و چذابه داریم.

وی افزود: مشکل و اتفاق خاصی در مسیر مرزها گزارش نشده است. در مرز شلمچه تفکیک ترافیکی داشتیم و مسیرهای تردد عابرین پیاده و اتوبوس ها جداسازی شده است. همچنین مسیر خودروهایی که از سراسر کشور و خارج از کشور وارد این مرز می‌شوند، جداسازی شده‌اند.

فرمانده پلیس راهور خوزستان ادامه داد: مسیر تردد کامیون‌های باری به سمت پایانه شلمچه بار هدایت و مسیر پیاده‌روی زائرین اربعین حسینی جداسازی شده است.

جمشیدی بیان کرد: یک پارکینگ بزرگ 6 هکتاری در مرز شلمچه ساماندهی شده و چند پارکینگ دیگر نیز در نظر گرفته شده است تا زائرانی که با خودرو به این مرز مراجعه می‌کنند با مشکل پارک خودرو مواجه نشوند.

وی افزود: نیروهای نظامی و انتظامی و پلیس راهور از سراسر کشور به این منطقه آمده‌اند و همه با جان و دل پای کار و در حال خدمات‌رسانی به زائرین هستند.

فرمانده پلیس راهور خوزستان به بازگشت زائرین اشاره کرد و گفت: با وجود سنگین‌تر شدن میزان ترافیک، با توجه به اینکه زیرساخت‌های ما آماده است آمادگی کامل داریم تا پذیرای زائرین در بازگشت نیز باشیم.

وی از استقرار اتوبوس‌ها و خودروهای سبک در پایانه مرزی خبر داد و اظهار کرد: پایانه اتوبوس‌ها راه‌اندازی شده و اتوبوس‌ها در آن محدوده مستقر می‌شوند. همچنین خودروهای سواری در پارکینگ‌هایی که تهیه شده مستقر می‌شوند تا در برگشت زائرین از پایانه به مناطق خود بروند.

استقرار تیم‌های آتش‌نشانی اهواز در مرز چذابه

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از استقرار تیم‌های اطفای حریق و امداد و نجات در مرز چذابه و تامین ایمنی مواکب خبر داد.

علی تراب‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: همزمان با آماده‌سازی مرز چذابه جهت برگزاری مراسم باشکوه اربعین حسینی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز دو دستگاه خودرو اطفای حریق سبک و نیمه سنگین و یک دستگاه تانکر آبرسان با ظرفیت ۱۶ هزار لیتر به همراه پنج آتش‌نشان جهت ایمنی مواکب در مرز چذابه مستقر کرده است.

وی با بیان اینکه یک دستگاه خودروی اطفای حریق و یک دستگاه خودروی تانکر به همراه چهار مامور آتش‌نشان در منطقه عین 2 جهت خدمت‌رسانی در مسیر زائران حسینی مستقر شده‌اند، عنوان کرد: جهت تامین آب مخازن مواکب عین 2 روزانه یک سرویس آب توسط تانکرهای سازمان آتش‌نشانی به محل اعزام می‌شود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز تصریح کرد: پرسنل عملیاتی سازمان آتش‌نشانی اهواز پس از استقرار در مرز چذابه از لجستیک و مواکب به طور مستمر بازدید و راهکارها و پیشنهادات ایمنی را جهت پیشگیری از حوادث احتمالی و برای ایمن‌سازی اماکن پذیرایی زائران حسینی ارائه کرده‌اند.

وی بیان کرد: تیم‌های اطفای حریق و امداد و نجات مستقر در مسیر عین 2 و مرز چذابه با تمام توان به صورت شبانه‌روزی آماده خدمت‌رسانی به زائران هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *