معرفی ۱۵۰۰ مربی سرباز به سازمان فنی و حرفهای/ اعلام مشوق های درنظر گرفته شده برای سربازان
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح از معرفی ۱۵۰۰ مربی سرباز به سازمان فنی و حرفهای خبر داد.
سردار موسی کمالی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آزمون مهارتآموزی سربازان گفت: آزمون مهارتآموزی سربازان یا سرباز ماهر با هدف ایجاد توانمندی و تخصص برای سربازان به منظور پرشدن اوقات فراغتشان در نیروهای مسلح، استفاده از تخصص و توان آنها و پیدا کردن شغل مناسب با توجه به تخصصی که کسب کردهاند بعد از پایان خدمت برگزار میشود.
وی با بیان اینکه مهارتآموزی به سربازان از دو طریق انجام میشود، تصریح کرد: یکی از راههای آن مهارتآموزی در یگانهای نیروهای مسلح و برگزاری کلاسهای آموزشی برای سربازان جهت حرفهآموزی و مهارتآموزی است. این سربازان پس از گذراندن این دورهها میتوانند در آزمونهای مهارتآموزی شرکت کنند و در صورت موفقیت گواهینامه مهارتآموزی دریافت میکنند.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: روش دوم به این صورت است که ما آموزشی به سربازان ارائه نمیدهیم و سرباز باید توانمندیهایی را از قبل داشته باشد و فقط در آزمون ادواری شرکت میکند و در صورت پذیرفته شدن گواهینامه مهارتآموزی دریافت میکنند.
سردار کمالی با اشاره به اولین مرحله از برگزاری آزمون مهارتآموزی تصریح کرد: اولین دوره مهارتآموزی و آزمون ادواری امسال با حضور ۶۷ هزار نفر در دو مرحله برگزار شد، البته مرحله عملی این آزمون هنوز برگزار نشده است.
وی با اشاره به مربیسربازها نیز گفت: طبق توافقی که با سازمان فنی و حرفهای کشور داشتیم، باید ۱۵۰۰ مربی سرباز به سازمان فنی و حرفهای معرفی کنیم که این کار در حال انجام است و هزار و ۵۰۰ سرباز مربی به این سازمان معرفی شدهاند. همچنین مقرر شده بود ۲۵۰۰ نفر از کارکنان پایور دورههای فنی و حرفهای را بگذرانند تا بتوانند در داخل نیروهای مسلح از همین مربیان پایور استفاده کرد.
به گفته رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح تاکنون ۱۵۰۰ نفر از نیروهای پایور دورههای فنی و حرفهای را نیز گذراندهاند.
سردار کمالی با اشاره به مشوقهایی که برای سربازانی که این دورهها را میگذارند در نظر گرفته شده، گفت: همچنین قرار است برای سربازانی که در این دورهها شرکت میکنند، مشوقهایی در نظر گرفته شود این مشوقها نیز ممکن است پیش از اعزام، حین خدمت یا بعد از خدمت باشد و افراد با توجه به نوع مهارتی که کسب کردهاند میتوانند از این مشوقها برخوردار شوند.
وی با بیان اینکه کسری خدمت به عنوان مشوق برای سربازان در نظر گرفته نمیشود، خاطرنشان کرد: این مشوقها شامل انتخاب محل خدمت در شعاع ۳۰۰ کیلومتری، انتخاب سازمان محل خدمت، اعطای اولویت در گرفتن امریه، تعجیل یا تاخیر در اعزام برای مدت معین، تامین بخشی از هزینههای آموزش، اعطای درجه بالاتر، مرخصی تشویقی، اولویت برای بخشودگی بخشی از اضافه خدمت و … است.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح درباره مشوقهای بعد از خدمت نیز گفت: بعد از خدمت نیز برای دریافت وام به سربازانی که گواهینامه دریافت کرده باشند، مساعدتهایی صورت خواهد گرفت تا بتوانند اشتغالزایی داشته باشند.