اردوی کارآفرینی آرکا در دانشگاه مازندران برگزار شد +عکس
هراز نیوز : اردوی کارآفرینی آرکا سومین همایش کارآفرینی آخرهفته (startup weekend) شهرستان بابلسر، به میزبانی دانشگاه مازندران می باشد که از عصر چهارشنبه دهم آبان ماه تا شب جمعه دوازدهم آبان ماه 1396 به مدت 54 ساعت با حضور مربیان و داوران معتبر برگزار شد.
مربیان حاضر در رویداد در سه گروه فنی، کسب و کار و طراحی تقسیم می شوند که شرح تیم فنی متشکل از آقایان هادی مصطفی پور،سید بهرام سیادتی،امیرحسین عبدالله زاده و حمید معتمدی ، تیم کسب و کار متشکل از آقایان علی اکبرانصاری، محمد گرویی و خانمها پریسا جاوید، ترانه امیرتیموری و کتایون سپهری و مربی گرافیک نیز خانم روشنک حقیقی می باشند.
تیم داوری متشکل از افراد خبره در زمینه کسب و کار و نماینده مربیان متشکل از دکتر میثم شیرخدایی، دکتر پیام تیمورزاده و خانم کتایون سپهری می باشند.
اگر بخواهیم به شکلی ساده و ابتدایی استارتاپ را تعریف کنیم: به شرکتهای نوپایی گفته میشود که با یک ایدهی ساده و اولیه شروع میکنند و به سرعت رشد مییابند و به درآمد میرسند. از بهترین مثالها و موفقترین استارتاپهای جهان میتوان به گوگل، مایکروسافت، اپل و… اشاره کرد. شرکتهایی که با یک ایدهی ساده شروع به کار کرده و به درآمدهای میلیاردی رسیدهاند و امروز بر دنیا تاثیر میگذارند.
استارتاپها معمولا نیاز به سرمایه اولیه هنگفتی ندارند و به کمک فناوری توسعه پیدا میکنند، برای موفقیت استارتاپ تکنیکهای متفاوتی مورد نیاز هست که باید آموخته شود.
این رویداد همانطور که از نامش پیداست یک رویداد کارآفرینی است که در سه روز آخر هفته برگزار میشود.
افراد ایدههای خود را مطرح میکنند و از بین ایدههای مطرح شده بهترین آنها با رأی حاضران انتخاب میشوند. صاحبان ایدههای انتخاب شده شروع به تشکیل تیم و جذب تخصصهای مورد نیاز برای پیشبرد ایده میکنند. بعد از تشکیل گروهها روز اول به پایان میرسد.
در روز دوم گروهها از اول صبح در مکانی که برایشان تدارک دیده شده حاضر شده و با امکاناتی که در اختیار دارند شروع به اجرایی کردن ایدهی خود مینمایند. در این بین افرادی به عنوان مربی که در زمینههای مختلف دارای تخصص میباشند و یا سابقه ایجاد استارتاپ را دارند گروهها را در جهت اجرایی کردن ایدههایشان راهنمایی و کمک میکنند، با این اوصاف روز دوم کاملاً به اجرایی کردن استارتاپ سپری شده و در این بین ممکن است کارگاههای آموزشی کوتاه مدت هم برگزار شود.
با آغاز روز سوم باز گروهها دور هم جمع شده و آخرین تلاشها را در جهت تولید نمونه اولیه محصولشان انجام میدهند و آماده ارائه آن در حضور داوران میشوند. عصر روز سوم زمان بررسی ایدهها و محصول اولیه حاصل از آن ایده است ، بطوری که گروهها با ارائه توضیحات در زمینه توجیه اقتصادی طرح، ارزشی که ارائه میدهد و افرادی که به عنوان مصرفکنندگان نهایی در نظر گرفته شدهاند و… از طرح خود دفاع میکنند. در نهایت سه تیم برتر با رأی نهایی داوران انتخاب میشوند.
اما برنده واقعی این رویداد گروههایی هستند که تیم تشکیل شده خود را بعد از رویداد حفظ کرده و با تجربیاتی که به دست آوردهاند استارتاپ خود را تبدیل به یک شرکت سودآور نمایند. همچنین نمایندگانی از کشورهای مختلف دنیا که خود استارتاپهای موفقی را راهاندازی کردهاند با حضور در این رویداد تجربیات خود در اختیار شرکت کنندگان قرار میدهند.
ایده های منتخب توسط سه شتابدهنده مطرح کشور حمایت گشته و تا مرحله پیاده سازی – به شرط انسجام و خواست تیم منتخب – ادامه فعالیت خواهند داد.