محمد هاشمی: ما فقط دو حزب یا دو فکر نداریم
محمد هاشمی میگوید در حال حاضر توجه به وحدت کلمه و انسجام ملی مهمتر از هر گونه سهمخواهی جناحهای سیاسی از کابینه دولت آینده است.
به گزارش ایسنا، محمد هاشمی، فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با خبرآنلاین با بیان این که حمایت یک یا دو جریان فکری از رئیسجمهور در انتخابات به معنای سهم داشتن آنها از دولت نیست، گفت: فضای سیاسی کشور، فضای متکثری است. ما فقط دو حزب یا فکر نداریم. ممکن است که رئیسجمهور در انتخابات مورد حمایت یک یا دو جریان بوده باشد اما وقتی پیروز میشود، او رییسجمهور یک کشور است. بنابراین با توجه به شرایطی که در داخل کشور داریم و شرایطی که در منطقه وجود دارد، بهتر است که همه سلیقههای سیاسی از انسجام و وحدت ملی حمایت کنند تا بتوانیم در برابر زورگوییهای مقامات آمریکایی، عربستان و اسراییل ایستادگی کنیم.
او ادامه داد: در فضای کنونی بینالمللی، وحدت کلمه و انسجام ملی از ضرورتهای کنونی جامعه ماست که ممکن است با به کار گرفتن یک وزیر یا معاونان این مساله بهتر جلو برود. اصل این است که دولت، دولت کل کشور است و در شرایط فعلی با توجه به مسائل و مشکلاتی که وجود دارد و موانعی که در برابر دولت و برنامههای دولت است، باید همه جریانها پشت سر رییسجمهور بایستند. به نظر من باید برای همه جریانهای سیاسی وحدت ملی ارجحیت داشته باشد نه منافع گروهی و فردی. ما الان بیشتر از هر زمان دیگری نیازمند وحدت و انسجام ملی هستیم تا در برابر شیطنتهای منطقهای عملکرد خوبی داشته باشیم.
هاشمی با بیان این که «من نمیگویم که رییسجمهور در چینش کابینه به جریانهای سیاسی توجهی نداشته باشد»، گفت: نگاه ملی به این معنا نیست که نگاه سیاسی در انتخاب کابینه وجود نداشته باشد. نگاه فراجناحی به معنای ترکیب نگاههای سیاسی است. قوه مجریه قوه وسیعی در کشور است و امکانات متعددی دارد که میتواند از جریانهای مختلف سیاسی در آن استفاده کند. اما تفکر فراجناحی داشتن به این معناست که از همه تفکرها در دولت استفاده شود و رییسجمهور بتواند متناسب با ویژگیها و شایستگیهای افراد از افراد بهره ببرد.
او ادامه داد: در حال حاضر مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور ما زیاد است و برای حل این مشکلات یک دست کافی نیست و همه باید با همدیگر مشارکت داشته باشیم و حمایت کنیم تا بتوانیم بر مشکلاتی که در کشور وجود دارد، پیروز بشویم. دشمن دنبال تفرقه در کشور است تا بین مسوولان اختلاف بیندازد که ما باید بتوانیم با رفتار درست خودمان اقدامات تفرقهانگیز آنها را خنثی کنیم نه این که مدام دنبال این سهم و آن سهم از کابینه باشیم.»