پايگاه خبري ‘ العرب آن لاين ‘ صبح سه شنبه در اين خصوص نوشت : الطرحوني در يك كنفرانس مطبوعاتي خاطر نشان ساخت كه وي شماري ازبستگان نسبي و سببي خانواده بن علي را در زماني كه هنوز رئيس جمهور تونس بود ، بازداشت كرده و از دستور فرماندهان رده بالا براي آزاد كردن آن ها تمرد نموده است .
اين افسر بلند پايه تونسي در شرح حوادث روزهاي آخر حكومت بن علي گفت : يكي از همكاران به من اطلاع داد كه خانواده بن علي و خانواده همسرش ليلي طرابلسي در فرودگاه جمع شده و قصد خروج از كشور را دارند و در آن زمان اطمينان يافتم كه تنها چيزي كه براي او اهميت دارد همسر و بستگان همسرش است نه مردم تونس و به همين دليل از همكارانم در فرودگاه خواستم كه تا رسيدن من به آنجا مانع پروازشان شوند .
وي در ادامه گفت : ما به سوي فرودگاه حركت كرديم و پس از رسيدن به آنجا ، فرودگاه را به روي آنان بسته و همه آنان را كه 28 نفر بودند ، دستگير كرديم ، پس از آن علي السرياطي رئيس امنيت تونس تلفني تماس گرفت و از ما خواست كه هر چه زودتر آنان را آزاد كنيم اما من با ناديده گرفتن دستور او ، بن علي و همراهانش را آزاد نكردم .
يك روز پس از فرار بن علي از تونس ، طرحوني به مدت سه روز بازداشت شد و به دليل اتخاذ اين تصميم خودسرانه مورد بازجويي و تحقيق قرار گرفت اما پس از آن آزاد شد .
اين مقام امنيتي تونس هدف از اين كار خود را نجات كشور دانسته و تاكيد كرده است كه اگر وي به خانواده بن علي و بستگانش اجازه فرار مي داد، اين بدين معنا بود كه همه آنان به راحتي مي توانند فرار كنند و مردم نمي توانند مجازات آنان را ببينند .
طرحوني در حالي براي نخستين بار چنين مطالبي را فاش مي كند كه مقامات قضايي تونس روز چهارشنبه گروهي از افراد خانواده بن علي و همسرش را محاكمه مي كنند.
زين العابدين بن علي ديكتاتور تونس در روز 14 ژانويه پس از گسترش اعتراضات مردمي از تونس گريخت و طومار حكومت 23 ساله اش در تونس در هم پيچيده شد.
انقلاب تونس باعث ايجاد موجي از اعتراضات مردمي در بسياري از كشورهاي عربي شد كه به بهار عربي معروف شده است .

منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *