ایده های متنوع و بسیاری تاکنون برای طرح انواع رستوران ها استفاده شده اما موردی که در این گزارش مشاهده خواهید کرد کاملا با موارد قبلی متفاوت بوده، اینجا صحبت از رستورانی شیشه ای در عمق ۵ متری دریا با ظرفیت ۱۴ مهمان در مالدیو است که ساخت آن به ۱۳ سال پیش باز می گردد.
شما می توانید در یک محفظه شیشه ای و شفافِ آکواریوم مانند در حالی که جانوران زیبای دریایی از کنار شما عبور می کنند و مرجان های دریایی اطراف شما را احاطه کرده اند از غذای خود لذت ببرید.
گفتنی است؛ نام این رستوران در زبان محلی بومی های مالدیو ایتا به معنای مادر مروارید است که برای ورود به آن باید از یک راه پله مارپیچ در اسکله عبور کنید تا به این محیط اسرار آمیز برسید.مهمانانی که تجربه حضور در این محیط را داشته اند بر این باورند که با رفتن به این رستوران آدم احساس می کند به یک ماهی تبدیل شده و گویی در حال غذا خوردن درون یک تُنگ هستیم.