عضو هیات رییسه مجلس ادعای قالیباف مبنی بر کمک بابک‌زنجانی به ستاد روحانی را توسل به شیوه غیراخلاقی دانست.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدعلی وکیلی در نشست خبری امروز خود که در محل ستاد مرکزی روحانی برگزار شد، با اشاره به سازوکار انجام مصاحبه‌های خود به عنوان سخنگوی این ستاد انتخاباتی تاکید کرد که از انجام مصاحبه‌های اختصاصی خودداری می‌کند و گفت: ماراتن این انتخابات رقابتی میان ۴ نفر از سیاستمداران شناخته شده است و اینطور نیست که رزومه و سابقه افراد نامشخص باشد.

او گفت: یکی از شاخصه‌های مهم راستی‌آزمایی نامزدها این است که آیا ادعاهای مطرح شده امکان عملیاتی شدن در ظرف چهارساله دارد یا خیر؟

او یادآور شد: رزومه دو نامزد ما و نیز رقبای ما یعتی آقایان رییسی و قالیباف در دسترس است و وقتی کسی ادعا می‌کند جامعه ایران ۴ درصد و ۹۶درصد است، این فرد که از کره مریخ نیامده و مردم به درستی می پرسند خود این فرد جز کدام دسته است؟! ۴ درصدی ها یا ۹۶ درصدی ها و شیوه مدیریتی او جز کدام دسته است؟! ۴ درصدی یا ۹۶ درصدی؟!

سخنگوی ستاد روحانی ادامه داد: باتوجه به امکاناتی که برای بررسی سابقه و رزومه افراد برای مردم فراهم است، طرح ادعاها و الگوسازی متناسب با جامعه ما نیست. این الگو از الگوی وال‌استریت برداشت شده و سوال این است که آیا جامعه ما به ساخت جامعه امریکایی سال ۲۰۱۷ تبدیل شده و اگر اینطور است پس دلواپسان کجا هستند؟! آیا تجویز جنبش‌های امریکایی، تجویز جنبش‌های شبه غربی برای جامعه ایران نیست؟

وکیلی ادامه داد: طرح ادعاها در ساختار مناظره‌ای که امکان تبیین در آن موجود نیست ممکن است برای کوتاه‌مدت شوکی به افکار عمومی وارد کند اما در مسیر کنجکاوی حوزه رسانه این ادعاها در اتاق شیشه‌ای قابل سنجش خواهد بود.

او گفت: ادعا شده بابک زنجانی به ستاد روحانی کمک مالی کرده که با توجه به شرایط مناظره امکان رد آن از سوی روحانی میسر نبود و در ادامه به سخنگوی قوه قضاییه استناد شد اما چند روز گذشته شنیدید که آنچه آقای روحانی در آن مدت کوتاه بیان کرده بود، تایید شد و آن اینکه متهمی که براساس حکم دادگاه مفسد است قابل استناد نیست و ادعای متهم مفسد و همچنین ادعایی که در هیچ دادگاهی به اثبات نرسیده قابل استناد نیست و مصداق اقدامی غیر اخلاقی است و حال‌آنکه این ادعا از طریق تریبون صداوسیما به سمع و نظر میلیون‌ها مخاطب رسیده است.

او اضافه کرد: همچنین ادعا شد روحانی وعده چهار میلیون شغل داده است. هرچند تلاش کرد اثبات کند این وعده در چه شرایطی مطرح شده بود اما طرف مقابل با نشان دادن کاغذی که امکان مطالعه آن برای مخاطب میسر نبود به شیوه منسوخ سال ۸۸ دست به اقدامی غیر اخلاقی زد که البته در ادامه مشخص شد آقای روحانی این وعده را در چارچوب یک شرط بیان کرده و هم اکنون نیز منکر آن نیست و معتقد است اگر شرط این وعده محقق شود اصل آن نیز قابل اجرا خواهد بود.

سخنگوی ستاد انتخاباتی روحانی یادآور شد: آقای روحانی در سال ۹۲ براساس نظر کارشناسان درباره ضریب جذب گردشگر بر ایجاد شغل گفته بودند که اگر بتوانیم زمینه جذب ۱۰ میلیون گردشگر را ایجاد کنیم امکان اینکه به طور مستقیم چهار میلیون شغل ایجاد شود فراهم خواهد بود و آقای روحانی اکنون نیز به این ادعا پایبند است و علت اینکه این چهار میلیون شغل محقق نشده این است که شرط آن میسر نشد.

او گفت: از سویی تحریم‌ها مانع تحقق این شرط شد و در واقع پیش‌شرط آن برجام بود و این در حالی است که تا پیش از برجام بنا بر آمارهای رسمی در میزان جذب گردشگر ۶۵ هزار نفر بوده که این رقم پس از برجام و تا به امروز به ۳ میلیون نفر رسیده است و حال اگر میزان شغل های ایجاد شده در سال ۹۵ را با همین آمار در سال ۹۲ مقایسه کنیم متوجه می‌شویم که افزایش آمار اشتغال مستقیماً متاثر از همین افزایش گردشگر بوده است و همین ۷۰۰ هزار شغلی که در سال ۹۵ ایجاد شد با میزان جذب گردشگر ۳ میلیون نفری متناسب بود.

نماینده اصلاح‌طلب مردم در مجلس خاطرنشان کرد: نکته دیگر اینکه به جز برجام مهم‌ترین شرط تحقق این وعده آن بود که فضای داخلی کشور برای جذب گردشگر امن باشد و اگر بنا باشد در داخل کشور مشخص نباشد دولت چه کسی است و امنیت بر عهده کیست و با حرکت‌هایی خودسرانه سفارتی که بنا بر معاهدات بین‌المللی حفاظت آن بر عهده جمهوری اسلامی است تصرف می‌شود و امکان ایران‌هراسی در صحنه بین‌الملل فراهم می‌شود، طبیعتاً برمیزان جذب گردشگر تاثیر منفی خواهد داشت.

سخنگوی ستاد انتخاباتی حسن روحانی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: با وجود اهمیت برجام مهم‌ترین شرط تحقق وعده ۱۰ میلیون گردشگر این است که دلواپسان کشور را چند قطبی نمی‌کردند. اینطور نباشد که خراسان والی خود را داشته باشد و سیستم نظامات قانونی در گوشه‌ای از مملکت جاری باشد و در گوشه‌ای دیگر امکان اجرای همان وجود نداشته باشد. اگر دلواپسان کشور را تکه‌تکه نکنند و با قانون برخورد سلیقه‌ای نکنند و اجازه دهند کشور زیر لوای قانون یکسان جمهوری اسلامی اداره شود، شرط محقق می‌شد.

عضو هیات ‌رییسه مجلس شورای اسلامی همچنین یادآور شد: شبه‌افکنی درباره نقش جهانگیری و روحانی از سوی جریان رقیب در حالی اتفاق می‌افتد که هنوز پاسخ نداده‌اند نقش قالیباف و رئیسی در این ماراتن چگونه است. آنها هنوز پاسخ نداده‌اند که هرکدام از این دو چه نقشی دارند و این در حالی است که همه آگاهند که از مدت‌ها قبل تقسیم کار بین رئیسی و قالیباف صورت گرفته و به جای اینکه درباره این موضوع توضیح دهند، سوال می‌کنند جهانگیری و روحانی چه نقشی ایفا می‌کنند.

او تصریح کرد: مرجع داوری و اعلام نظر درباره اینکه چه کسی نامزد نهایی اصلاحات است شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان بوده و خواهد بود و این شورای عالی از مدتی پیش تصویب کرد روحانی نامزد قطعی جبهه اصلاحات است و اکنون نیز بر این نظر پایبند است. آقای جهانگیری آنچنان که خود نیز تاکید کرده به عنوان مکمل روحانی وارد عرصه شده و با توجه به اینکه معاون اول دولت است دسترسی آسان‌تری به آمار و ارقام داشته بنابراین افکار عمومی انتظار دارند ایشان آمار و ارقام را بیان کنند. شبه‌افکنی رقیب درباره اینکه اختلافی در میان اردوگاه اصلاح‌طلبان وجود دارد به سرانجام نمی‌رسد چرا که هوشیاری جبهه اصلاحات تاریخی و اصلاح شده است و در بزنگاه‌های مختلف آزموده‌ شده‌ایم که فریب این شبه‌افکنی‌های رقیب را نخواهیم خورد.

وکیلی تصریح کرد: بر این اساس همه خواهند دید که صدای جهانگیری و روحانی صدایی واحد است و در مسیر اصلاح‌طلبی و اعتدال‌گرایی پیش خواهند رفت و مردم نیز هرگز فریب این شبه‌افکنی‌ها را نمی‌خورند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *