آيا عزت به اصول‌گرايان بازمي‌گردد؟

آيا ضرغامي، مي‌خواهد عزت را به اردوگاه اصول‌گرايان بازگرداند؟ عزت‌الله ضرغامي مانند ديگر رؤساي صداوسيما که البته به طعنه به «رسانه ميلي» مشهور است، قصد دارد حالا که چندسالي از مديريت اين ابررسانه دور است، مشخصا وارد عرصه سياست شود. رسانه ملي که ميل زيادي به کوفتن يک جناح و البته بر دست گذاشتن ديگر جريان سياسي کشور با تمام ضعف‌ها و نقص‌ها دارد، مي‌توان گفت در دوره مديريت عزت‌الله، پايگاه مهم جريان‌هاي خاص اصول‌گرا شد. اين رسانه به دستور ضرغامي حتي با حمايت‌هاي بي‌دريغ از محمود احمدي‌نژاد براي منتقدان اصول‌گراي دولت‌هاي نهم و دهم نيز مسئله‌ساز شده بود. حالا ضرغامي در آمدن و نيامدن براي انتخابات رياست‌جمهوري، به‌عنوان يکي از ده‌ها کانديداي بالقوه اصول‌گراست که مي‌خواهد از تريبون «رسانه ملي» براي صندلي رياست‌جمهوري استفاده کند.
ضرغامي 57 ساله در دوران رياست 10 ساله‌اش بر صدا و سيما، با ساخت و پخش برنامه‌هاي سياسي و خبري یکسویه‌ای مانند برنامه خبري- جنجالي 20:30، «ديروز، امروز و فردا»، «رو به فردا» و «شناسنامه»، با گسترش شبکه‌هاي استاني و البته با طراحي مناظره‌هاي جنجالي و مسئله‌ساز انتخابات رياست‌جمهوري سال 88، توانست به‌خوبي سمبه پرزور جريان اصول‌گرا دربرابر اصلاح‌طلبان را در جعبه جادويي به نمايش بگذارد. بعد از آن و با آغاز دوران روحاني به‌عنوان رئيس‌جمهوری، ضرغامي مسير ديگري در مواجهه با دولت در پيش گرفت تا سوگيري جناحي صداوسيما را دقيقا سند زده باشد. او با تأخير در پخش برنامه زنده روحاني با مردم باعث شد، رئيس‌جمهوري جديد و برآمده از رأي مردم بگويد: «رسانه ملي حاضر نيست خدمات دولت را براي مردم تبيين کند و دولت از لحاظ تبليغاتي دست تنهاست.»
ضرغامي با اين توشه سياسي، راه در مسيري گذاشته که البته خاطرخواه زياد دارد. عزت ضرغامي با پيشينه نظامي‌‌ای که داشت، ‌پس از استعفاي سيدمحمد خاتمي ‌از وزارت ارشاد اسلامي، از سال ۱۳۷۱ به‌عنوان مشاور عالي وزير فرهنگ‌وارشاد اسلامي‌ کارش را آغاز کرد و سپس معاون امور مجلس و استان‌ها شد و مدتي نيز به‌عنوان معاون امور سينمايي وزارت ارشاد، ابتدا در دوران علي لاريجاني و سپس در دوران مصطفي ميرسليم به کار پرداخت. بعد از آن، او مسئوليت‌هاي ديگري نيز داشت اما در دوران 10ساله رياست او بر صداوسيما، هيچ اتفاقي مهم‌تر از زمان20 دقيقه‌اي که در انتخابات رياست‌جمهوري سال 88، بيش از بقيه کانديداها در اختيار محمود احمدي‌نژاد قرار داد، نبود؛ اتفاقي که رئيس‌دولت وقت با در اختيار قراردادن زمين‌هاي نمايشگاه تهران، دينش را به عزت ضرغامي ادا کرد. حالا با همه اين پيشينه به نظر مي‌رسد عزت ضرغامي، يکي از ده‌ها گزينه جريان غير‌متحد اصول‌گرا بوده که سوداي رياست‌جمهوري را سال‌هاست در سر مي‌پروراند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *