مسجد گرگان

جلسه علنی شورای شهر گرگان با حضور اهالی سروش جنگل در اعتراض به جمع‌آوری چادر نمازگزاران این منطقه توسط شهرداری گرگان، برگزار شد.

، در بلاد اسلامی فردی بابت نماز خواندن و یا مسجد رفتن مورد مآخذه قرار نمی‎گیرد و به دنبال آن هیچ مسئولی حاضر به تخریب مسجدی و یا اهانت به قرآن نیست، اما شامگاه شنبه اهالی شورای منطقه سروش جنگل با حضور در شورای اسلامی شهر گرگان ابعاد تازه‎ای از ماجرای جمع شدن چادر عزاداری در منطقه سروش جنگل که به علت نداشتن مسجد مردم محل در آن مکان نماز می‎گذاشتند و به عزاداری امام حسین(ع) می‎پرداختند توسط شهرداری گرگان مطرح کردند و نسبت به جمع‌آوری قرآن و چادر که برای اقامه نماز در این منطقه برپا شده بود به عملکرد شهردار گرگان اعتراض داشتند.

گرچه علیرضا لیاقی معاون اداری مالی شهرداری گرگان به بهانه مشغله کاری در زمان صحبت اهالی منطقه سروش جنگل جلسه را ترک کرد و حاضر به شنیدن نشد، اما به نظر می‎رسد این موضوع امروز مطالبه اهالی 5 هزار نفری سروش جنگل است و جا دارد مسئولان ارشد استانی هر چه زودتر نسبت به این مسئله حساس و کمبود مسجد در شهر گرگان به ویژه در شهرک‎های تازه ساخت اقدام کنند.

جای تاسف دارد که در شهر گرگان به ازای ساخت و سازها براساس قانون فضای سبز در نظر گرفته می‎شود اما برای فضای معنوی مردم هیچ قانونی وجود ندارد و شهرک‎هایی بدون مسجد روز به روز در گرگان در حال افزایش است و شاید چالش فردای شهر درالمومنین کمبود فضای معنوی به ازای هر گرگانی باشد.

برای برپایی چادر عزداری در زمین منابع طبیعی استعلام از منابع طبیعی گرفته شده بود

محمد فروخزاد از اعضای شورای منطقه سروش جنگل در صحن علنی شورای اسلامی شهر گرگان با بیان اینکه زمینی که در آن چادر عزاداری حسینی در سروش جنگل بنا شده بود برای منابع طبیعی بوده و مجوزات این کار گرفته شده بود، گفت: ما برای اینکه در زمین منابع طبیعی جنگل النگدره نماز بخوانیم از منابع طبیعی استعلام گرفته بودیم اما کارکنان شهرداری مبادرت به جمع‌آوری چادر عزاداری امام حسین(ع) کردند.

وی به تخلفات ساخت و ساز در سروش جنگل و بی‎توجهی مدیران شهری اشاره کرد و گفت: ما شاهد آن هستیم که ساختمان‎های ساخته می‎شود که باید حداقل فاصله‎اش با عرصه منابع طبیعی 30 متر باشد اما به این گونه نیست.

این فرد ساکن در سروش جنگل با بیان اینکه فاصله خیابان‎ها در این منطقه بسیار کم است و اگر حادثه‎ای رخ دهد، امکان خدمات‎رسانی فوریت‎ها نیست، افزود: ساخت و ساز بلوک 8 طبقه در این منطقه با توجه به قانون و مقرارات ساختمان‌سازی در خیابانی کمتر از 10 متر غیرقانونی است اما شهرداری به جای اینکه جلوی این ساخت و سازهای غیر قانونی بیاستد جلوی برپا کردن چادر عزاداری که مردم سروش جنگل در آنجا نماز می‎گذارند ایستاده است.

حلقه زندگی در سروش جنگل تنگ‎تر شده است

زیدالله رضایی، یکی از معتمدان محله سروش جنگل با بیان اینکه در مرکز رم در کشور ایتالیا یک مسجد زیبا ساخته شده، گفت: در سفری که به این کشور داشتم چگونگی ساخت این مسجد را جویا شدم و به من گفتند که 25 سال پیش مسلمانان درخواست ساخت مسجد را از پاپ داشتند و پاپ  به شهردار رمدستور داد که در بهترین مکان شهر برای مسلمانان مسجد بسازند اما در شهر گرگان، شهرداری در منطقه سروش جنگل چادری که مردم با هزینه خود آن را برای اقامه نماز و عزاداری برپا کرده بودن جمع‌آوری  کرده است.

وی تصریح کرد: حلقه زندگی در سروش جنگل تنگ‎تر شده و در پاسخ ساخت و سازها که شهرداری در این منطقه می‎سازد و تذکری که بنده برای لطمه به محیط زیست به وی دادم از شهردار می‎شنویم که “این قضیه مربوط به شما نمی‎شود و مربوط به منابع طبیعی است” و یا “آب و فاضلاب برج‎هایی که سیستم خروجی ندارد به آب و فاضلاب مربوط می‎شود”.

محمد تقی جلالی یکی دیگر از اهالی سروش جنگل با اشاره به اینکه در کنار ساخت و سازها در محله سروش جنگل امکانات فرهنگی دیده نمی‎شود، گفت: با جمع کردن این چادر عزاداری چه چیزی را جایگزین آن می‎کنید و اکنون باز در این منطقه مردم شاهد آن هستند که جوانانی بیایند و کارهای خلاف انجام دهند و مواد مخدر بکشند.

وی تصریح کرد: ما این صحنه‎ها را هر روز می‎بینیم و از ما کاری بر نمی‎آید اما شما باید دلتان برای جوانان بسوزد و بچه‎های من و شما تنها به امید زنده هستند.

کاظم گلفام، از اهالی دیگر منطقه سروش جنگل با بیان اینکه با برپایی چادر عزاداری برای ماه محرم و صفر با تعهد جمع‎آوری آن موافقت شده بود، گفت: اگر قبل از جمع‎آوری چادر توسط کارکنان شهرداری به ما اطلاع می‎داند خودمان این چادر را جمع‎ می‎کردیم تا به قرآن اهانت نشود.

وی یادآور شد: مقام معظم رهبری از سال 1389 به اقدام و عمل تاکید دارد و بنده معتقد هستم که آنهایی که اهل عمل بودند یا مفقودالاثر شدند و یا جانباز شدند و در خانه نشسته‎اند و ما که امروز میراث‌دار آن‌ها هستیم و باید در حق افرادی که مرد اقدام و عمل بودن خیانت کنیم.

گلفام اظهار داشت: اگر امروز کسی به قرآن کریم در خارج از مرزها اهانت کند قلب مسلمانان به درد می‎آید و با آن‌ها مقابله می‎کند و اگر به ما می‎گفتند خودمان نسبت به جمع آوری چادر و قرآن کریم اقدام می‎کردیم.

اعضای شورای اسلامی شهر گرگان نیز گرچه با مصوب کردن برپایی یک ماه این چادر عزاداری همراهی خود را با اهالی سروش جنگل نشان دادند اما همان‌گونه که اهالی سروش جنگل گفتند ساخت یک مکان معنوی و مذهبی در این منطقه نیاز به اقدام و عمل مسئولان دارد.تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *