حضور پررنگ شرکتکنندگان خانم در بخش دف جشنواره موسیقی جوان
با گذشت 15 روز از دهمین جشنواره موسیقی ملی جوان این جشنواره در حالی به نقطه پایان نزدیک شد که در روز پایانی میزبان دفنوازان بود.
حضور گسترده بانوان در این بخش به شکل زیادی چشمگیر و قابل توجه بود بطوری که بیش از نیمی از شرکت کنندگان را قشر بانوان تشکیل می دادند.
عبدالرحمان غوثی،سید عطا ا… سلامیه و… عضو هیئت داوران بخش دف در جشنواره دهم جوان بودند:
این جشنواره باعث تشویق جوانان میشود
عبدالرحمن غوثی، فرزند خلیفه میرزا آغهغوثی و از داوران بخش دف دربارهی اجراها گفت: امسال شرکتکنندهها در سطح خوبی قرار داشتند و آمادهتر از سال پیشی بودند، بهویژه خانمها از سال پیش بهتر ظاهر شدند و ریتمهای خانقاهی که بیشتر مدّ نظر ما بود را میدانستند و خوب اجرا کردند.
وی در مورد سطح کیفی ردههای مختلف گفت: هر چه ردهی سنی بالاتر میرود سطح اجراها بهتر میشود، امسال گروه ب و ج اجراهای خوبی داشتند. این جشنواره باعث تشویق جوانان میشود و برای آنها ایجاد انگیزه میکند.
بدون استاد نمیتوان به مقصد رسید
سیدعطاالله سلامیه، دیگر داور بخش دف در مورد اجراها گفت: واقعاً اجراها خوب بود، من احساس میکنم سال به سال بهتر هم خواهد شد. جوانها مستعدند، خیلی از ساز دف استقبال میکنند و انصافاً آنقدر رقابتها تنگاتنگ است که داوری را برای ما سخت کرده است. ردههای سنی بالاتر از آنجا که تجربه بیشتری در زمینهی فراگیری و اجرا دارند اجرای بهتری داشتند و قضاوت هم سختتر بود.
وی درباره اهمیت بحث حمایت از جوانها و معلم باصلاحیت گفت: باید از این جوانها حمایت کرد تا مسیر پیشرفتشان هموار شود. معتقدم هر کسی در هر شغلی باید استادی داشته باشد و بدون استاد نمیتواند به مقصد برسد. کسی که میخواهد پا در این عرصه بگذارند باید حتماً نزد استاد بروند، کسب فیض کنند و اصولی موسیقی را یاد بگیرد.
———
دهمین جشنواره ملی موسیقی جوان از هفتم شهریور آغاز شد و امروز چهارشنبه 24 شهریور در مراسمی در تالار وحدت به کار خود پایان می دهد. این جشنواره به دبیری هومان اسعدی و با حضور و همکاری استادان موسیقی کشور توسط انجمن موسیقی ایران، با همکاری دفتر موسیقی و بنیاد رودکی، در سه بخش موسیقی دستگاهی ایران، موسیقی کلاسیک و موسیقی نواحی ایران و در قالب سه گروه سنی الف (۱۵ تا ۱۸ سال)، ب (۱۹ تا ۲۳ سال) و ج (۲۴ تا ۲۹ سال) برگزار شد.
منبع:هنرآنلاین