هراز نو : دکتر سید سعید آرام در آیین اختتامیه جشنواره فرهنگی آموزشی قرآن و عترت بهزیستی کشور که همزمان با سراسر کشور، در بهزیستی استان مازندران برگزار شد؛ گفت: سعادت دنیا و آخرت همه انسانها در این است که به آنچه در دین مبین اسلام به آن تاکید شده عمل کنند.
وی افزود: قرآن نقش بی بدیل و بسیار گسترده ای در ابعاد مختلف زندگی بشری (اجتماعی، فرهنگی، فردی و …) ایفا و کلیه اموراتی که ما در زندگی خودمان متصور می شویم این نقش به صورت برجسته و کاملا تاثیرگذار وجود دارد.
مدیر کل بهزیستی مازندران در این جشنواره ضمن تأکید بر نقش بی بدیل و گسترده قرآن بر ابعاد مختلف زندگی بشری، اظهار داشت: با توجه به نیاز مبرم جوامع بشری به ویژه در عصر حاضر به نسخه ای شفابخش برای رفع مشکلات، سازمان بهزیستی به عنوان مهم ترین سازمان اجتماعی کشور تمام تلاش خود در آشناسازی همه جانبه جامعه به ویژه جامعه هدف و نسل جوان، با مفاهیم دینی را می کند .
دکتر آرام با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص تهاجم فرهنگی خاطرنشان کرد: زمانیکه فرهنگ جامعه مورد تهاجم دشمنان قرار می گیرد با هیچ سلاحی نمی شود جلوی ضرر و زیان آن را گرفت.
وی تصریح کرد: تنها راه برون رفت و مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن، بهره گیری از تعالیم و آموزه های دین مبین اسلام و انس با قرآن و بهره گیری از مفاهیم و دستورات ارزشمندی است که در جنبه های محتلف زندگی ما در کتاب آسمانی به آن اشاره شد و راهنمای بسیار ارزشمندی است که بتوانیم راه درست را با انتخاب صحیح مشخص کنیم و در زندگی مان به کار بگیریم.
مدیر کل بهزیستی مازندران، ادامه داد: یکی از مهم ترین وظایفی که ما در نظام مقدس جمهوری اسلامی و در سازمان بهزیستی بر عهده داریم آشناسازی جامعه به صورت همه جانبه به خصوص برای نسل جوان با قران و مفاهیم و تعالیم ارزشمند دینی است و در واقع با بهره گیری از دین می توانیم از بسیاری از مشکلات و آسیب هایی که متاسفانه الان دامن جامعه ما را گرفته و آن را تهدید می کند نجات پیدا کنیم.
دکتر آرام گفت: ستاد فرهنگی سازمان بهزیستی مازندران با توجه به رسالت خود این افتخار را دارد با بهره گیری از هم افزایی تفکرها، اندیشه ها و ظرفیت های استانی در خصوص گسترش فعالیت های قرآنی و فرهنگی گام بر داشته و از این طریق به رشد فرهنگی جامعه هدف کمک کند و شرایطی را فراهم نماید که جامعه هدف سازمان بهزیستی به عنوان عضو مهم از جامعه امروزی با این مقولات ارزشمند آشنا و باعث تقویت باورهای دینی و رشد فرهنگی جامعه هدف از طریق برنامه های معنوی شود.
جویباری دبیر اجرایی این دوره از مسابقات، از شرکت بیش از 150 نفر در مرحله استانی خبر داد و گفت: این تعداد از شرکت کنندگان شامل روشندلان، معلولین جسمی و حرکتی، ناشنوایان، مربیان و خردسالان مهدهای کودک، خانه های کودک و نوجوان، فرهیختگان سالمند، زنان سرپرست خانوار، کارکنان و خانواده کارکنان، در رشته های ترتیل و تحقیق، حفظ، اذان، مدیحه سرایی، تحقیق و پژوهش به رقابت پرداختند و نفرات برتر به مرحله کشوری راه یافتند.
وی خاطرنشان کرد: جشنواره قرآن و عترت یکی از برنامه های ارزشمندی است که هر ساله با حضور تعداد بی شماری از قاریان عزیز معلول از سراسر استان مازندران با شکوه خاصی برگزار می شود که علاوه بر اینکه فضای معنوی ارزشمندی را شکل می دهد، رقابت سالم و همراه با نشاطی را ایجاد می کند.
جویباری گفت: از این میان خانم ربابه محمدزاده خبرنگار روزنامه اقتصاد پویا و نشریه صبح آمل، حائز رتبه اول در رشته تحقیق و به مرحله کشوری راه پیدا کرد که این نشان از توانمندی و اراده قوی ایشان می باشد.
وی اظهار داشت: این خبرنگار عرصه اطلاع رسانی با توجه به معلولیت اما به همگان ثابت کرد معلولیت محدودیت نیست و برای دسترسی به یک زندگی آرمانی همراه با کرامت باید تلاش کرد و مشکلات را به زانو در آورد.
جویباری گفت: مسابقات از سطح بسیار بالایی برخوردار و داوران نیز با حسن دقت و توجه فراوان افراد برتر را انتخاب کردند که پس از تلاش نفس گیر یک روزه اسامی اعلام گردید
دبیر اجرایی جشنواره قرآنی تصریح کرد: در پایان به نفرات برتر لوح تقدیر و هدایایی اهداء شد.