125010.JPG

امام جمعه موقت تهران گفت: شهدای عزیز به عالی‌ترین درجه عرفان که همانا شهود است، دست یافته‌اند.

‌به گزارش ایسنا،‌حجت‌الاسلام کاظم صدیقی در یادواره شهید شاخص سال 95 ساوه “سردار شهید حاج مهدی نظرفخاری” و یادبود بسیجی شهید “مهدی غفاری” در حسینیه شهید غفاری این شهرستان در سخنانی با بیان اینکه شهید اهل شهود است، به تشریح این معنی از شهادت پرداخت و اظهار کرد: اینکه می‌گوییم شهدا به مرحله شهود رسیده‌اند بدین معناست که خداوند در وجود آنان متجلی شده است. زمانی که نخستین قطره خون پاک شهید بر زمین می‌چکد، چون که در راه رضای خدا مجاهدت کرده و جان شیرین خود را در طبق اخلاص گذاشته است، تمام گناهان وی بخشیده شده و در حقیقت جلوه مطلق الهی در وجود وی متجلی می‌شود.

وی دین مبین اسلام را دین جهاد، شهادت و تربیت معرفی کرد و افزود: شهدای گرانقدر حصار و دیواری ندارند و همواره در همه حال و در همه جا حضور دارند چرا که شهیدان به مقام عندیت یا همان عند ربهم یرزقون بنا بر نص قرآن کریم رسیده‌اند.

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه شهدا مظهری از جلوه الهی هستند، اظهار کرد: این بدان معناست که شهیدان همه جا هستند، اما ما آنها را نمی‌بینیم در حالی که در چنین یادواره‌هایی میزبان حضور ما هستند.

وی تاکید کرد: شهادت به معنی عبور از همه حجاب‌ها و باز شدن چشمه دل و تماشای جلوه حق و ذوب شدن در اسماء الهی است، از این روست که آنها همواره ناظر بر اعمال انسان هستند.

این استاد حوزه در ادامه با اشاره به اینکه انسان هیچگاه در زندگی تنها نیست، گفت: خدای تعالی در همه حال ناظر بر اعمال انسان است، لذا باید محضر خدا را درک کنیم و بدانیم که عالم محضر الهی است و انسان در هر جا باشد خدای تعالی نیز در همان جا حضور دارد. خدای تعالی در آغاز و انجام انسان حضور دارد و حق تعالی ظاهر و باطن انسان است و ظهور و حضور هر چیزی وابسته به ظهور و حضور خداوند عالم است. اولین گام برای تقرب و نزدیکی به خداوند متعال حفظ زبان از گناه است و حفاظت از زبان از ضروریات حفظ حرمت در محضر الهی است، چراکه بسیاری از گناهان با زبان صورت می‌گیرد.

امام جمعه موقت تهران دوری از شیطان را دومین گام در این راه دانست و افزود: باید دل خویش را از هر پلیدی و زشتی دور کنیم و نگذاریم دلمان پایگاه شیطان و وسوسه شود.

وی با تاکید بر اینکه شهدای عزیز قلب خود را ظرف گنجایش خدای تعالی کردند و با پرهیز از گناه بویژه گناه زبان و دوری از شیطان و پلیدی به مقامی والا در عرفان دست یافتند که همانا درجه شهود بود و از همه حجاب‌ها عبور کردند و به دیدار جمال حق شتافتند، تاکید کرد: شهدای عزیز تمامی تعلقات دنیوی که موجب گمراهی انسان می‌شود را از خود دور ساختند و در راستای حفظ انقلاب دینی ما از جان خویش مایه گذاشتند. شهید تعلقاتش را کنار گذاشت، لذا خدا گناهانش را بخشید، از این رو شهید دین را بیمه می‌کند و خون مطهر شهید با تزریق در دین موجب بیمه شدن آن می‌شود.

به گزارش ایسنا،سرهنگ پاسدار مجید احمدجعفری فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز گفت: براساس برنامه‌ای که در قالب سلسله برنامه‌های فرهنگی یادواره شهدا در شهرستان برگزار می‌شود، هر سال یکی از شهدای شهرستان به عنوان شهید شاخص معرفی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سردار شهید حاج مهدی نظرفخاری به عنوان شهید شاخص سال 95 شهرستان ساوه معرفی شده است، افزود: این یادواره به مناسبت بزرگداشت این شهید والامقام فرمانده دلاور لشکر 17 علی بن ابیطالب (ع) برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بزرگداشت یاد و خاطره شهدا از طریق برگزاری یادواره شهیدان گامی جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در واقع تکریم ارزش‌های بجا مانده از دوران ایثار و از خودگذشتگی است.

فرمانده سپاه ساوه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را عاملی برای مصون ماندن کشور از توطئه‌های دشمنان دانست و گفت: مادامی که این فرهنگ در جامعه نهادینه شود و نسل جوان را با این تفکر آشنا کنیم هیچ توطئه‌ای در این کشور کارساز نخواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *