بر اساس مطالعه محققان، گیاه کاکتوس به خاطر داشتن فیبر و آنتی‌اکسیدان به خوبی به جنگ با سرطان می‌رود و آن را شکست می‌دهد.

هنگامی که اسم گیاه کاکتوس شنیده می‌شود تصور یک گیاهی بدبو، خاردار و بیابانی شکل می‌گیرد اما نکته قابل توجه این است که این گیاه سخت و خشن سرشار از ویتامین‌های طبیعی بوده و در کشورهای حوزه آمریکای جنوبی غذایی سالم و کم‌هزینه محسوب می‌شود.

گیاه کاکتوس در کشور آمریکا در فروشگاه‌های مکزیکی طرفداران زیادی دارد و نوع هندی‌اش بیش از 200 گونه است. این گیاه داروی بسیار موثری برای کاهش کلسترول خون به شمار می‌رود.

کاکتوس ضد افسردگی

گیاه کاکتوس شامل طیف وسیعی از مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است و ویتامین‌های A, E,C و املاح کلسیم و منیزیم به وفور در آن یافت می‌شود. مواد موجود در آن خاصیت دارویی آن را افزایش می‌دهد.

مواد آنتی‌اکسیدان موجود در کاکتوس خاصیت ضد سرطانی به این گیاه می‌دهد به طوری که با مصرف 5 تا 7 لیوان از آب برگ‌های آن نشاط و شادابی خاصی در فرد ایجاد می‌شود. این نوشیدنی التهاب عضلانی بدن را هم کاهش می‌دهد.

کاهنده کلسترول

سطح کاکتوس با وجود فیبرهای آن دارویی مفید برای بیماران مبتلا به سندروم متابولیک است و افرادی که سطح کلسترول خونشان بالا است پس از چهار هفته مصرف این گیاه، سطح LDL و تری گلیسیرید خونشان کاهش می‌یابد و خطر حمله قلبی در آنها کم می‌شود.

کاکتوس گلابی خاردار می‌تواند سطح قند خون را در بیماران دیابت نوع 2 کاهش دهد و مصرف 140 میلی‌گرم آن سبب کاهش پکتین و به حداقل رسیدن قند خون در معده می‌شود و از کبد افراد محافظت می‌کند.

طی مطالعه‌ای این نتایج حاصل شد که افراد مبتلا به دیابت پس از هشت هفته مصرف عصاره کاکتوس 15 درصد کلسترول و 12 درصد قند خونشان کاهش یافت.

محافظت از سلول‌های مغزی

گیاه کاکتوس به سبب خواص ضد التهابی و برخورداری از رادیکال‌های آزاد اثر مثبتی بر سلول‌های مغزی می‌گذارد و از سلول‌های قشر خاکستری حفاظت می‌کند.

گفتنی است برگ کاکتوس در بهبود سرطان‌های پروستات، پستان و کبد مفید است و از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *