یک متخصص طب سنتی معتقد است؛ مصرف کلهپاچه در ماه مبارک رمضان هنگام سحر و افطار مناسب نیست و بسیاری از مردم تصور میکنند این ماده غذایی به دلیل دار بودن املاح و چربی نیاز غذایی آنها را هنگام ماه رمضان تأمین میکند، در حالی که این چنین نیست و مصرف این ماده غذایی عوارض زیادی را به همراه دارد.
محمد دریایی میگوید: مصرف آب یخ بعد از خوردن کلهپاچه به دلیل دلمه شدن چربی عوارض آن را چندین برابر کرده لذا توصیه میشود نسبت به مصرف این ماده غذایی خودداری شود.
وی تاکید میکند: روزهداران در صورتی که تمایل به مصرف کلهپاچه هنگام سحر یا افطار داشتند حداقل باید به مصرف زبان یا پاچه آن بسنده کنند چرا که از این طریق بتوان عوارض آن را کم کرد.
به گفته این متخصص طب سنتی؛ مصرف کلهپاچه تشنگی را هنگامی که فرد روزهدار است چندین برابر کرده چربی و غلظت خون را بیشتر میکند و لذا هنگام مصرف باید با مصلحاتی همچون سیر، سرکه سیب و آب لیمو میل شود تا حداقل از این طریق تا حدودی چربی آن در بدن کاهش یابد.
منبع: فارس