فرماندار ویژه تنکابن با بیان اینکه 227 پروژه نیمه تمام در این شهرستان وجود دارد ، گفت : بیمارستان 160 تختخوابی ، کنار گذر نشتارود ، سد ازارود ، جاده تنکابن به قزوین از مهم ترین پروژه هایی است که باید تلاش شود تا با تخصیص اعتبارات لازم به بهره برداری برسد.
سید امیر حسینی جو شامگاه شنبه در جلسه کمیته مشترک اقتصاد مقاومتی شهرستان های تنکابن ، رامسر و عباس آباد که در تالار کنفرانس مجتمع فرهنگی رشد این شهرستان برگزار شد ، افزود : اعمال مدیریت جهادی و تعامل میان مدیران دستگاههای اجرایی می تواند تحقق اقتصاد مقاومتی را که یک روش در اعمال مدیریت در شرایط خاص است را شتبا بخشد.
وی با انتقاد از شیوه ارزیابی مدیران در استان ، اظهار داشت : متاسفانه ارزیابی ها بر اساس جلسه محوری است یعنی هر مدیری که در رابطه با یک موضوعی جلسات بیشتری برگزار کند از امتیاز بالاتری برخوردار است و در حالی که چنین شیوه ای کاملا اشتباه است و باید عملیاتی کردن امور در دستور کار قرار گیرد.
حسینی جو خاطر نشان کرد : اگر برخی از امور با دو یا سه جلسه برنامه ریزی اجرایی می شود چه لزومی دارد تا بیست جلسه برای آن برگزار کنیم .
وی تغییر شیوه ، رفتار و عملکرد مدیران دستگاههای اجرایی را خواستار شد و بیان داشت : همه دستگاه های اجرایی باید با همدلی و هم افزایی در جهت عمران و آبادانی منطقه گام بردارند و با اتخاذ سیاست هایی وابستگی خود را به اعتبارات دولتی کاهش دهند.
فرماندار عباس آباد نیز در این جلسه بر ضرورت تغییر ساختار اداری تاکید کرد و گفت : اگر ساختار اداری اصلاح و تقویت نشود بروکراسی اداری کند و فرسوده فعلی مانع بزرگی بر سر راه تحقق اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
سیدابراهیم هاشمی افزود : فرایند فرسوده سیستم اداری و بویژه موافقت اصولی ها انگیزه سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری در منطقه کم کرده و سبب فرار آنها شده است.
وی به عدم تفویض اختیار مدیران دستگاه های اجرایی در شهرستان ها اشاره کرد و اظهار داشت : بدون تفویض اختیار اقتصاد مقاومتی به وجود نمی آید و مدیران استانی در اولین گام باید این اختیارات را به مدیران شهرستانی بدهند.
هاشمی خاطر نشان کرد : اگر برای کوچکترین تصمیمی به استان مراجعه کنیم که بیشتر وقت و زمان مدیران به جای مدیریت امور اجرایی در رفت و آمد خواهد بود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران هم با اشاره به وجود حدود 2 هزار پروژه نیمه تمام در استان گفت که برای تکمیل این طرح ها به اعتباری بالغ بر 3 هزار میلیارد تومان نیاز است .
امید علی پارسا افزود: در صورت تخصص کامل این اعتبارات برای تکمیل این تعداد پروژه های نیمه تمام استان به 13 سال زمان نیاز است.
وی گفت: هم اکنون 85 درصد درآمد دولت صرف هزینه های جاری می شود و تنها 15 درصد آن به امور زیربنایی و عمرانی اختصاص دارد بنابراین باید راهبرد اقتصاد مقاومتی در سرلوحه مدیران دستگاه های اجرایی قرار گیرد تا بتوانیم پروژه های عمرانی را یکی پس از دیگری تکمیل و به بهره برداری برسانیم.
او با بیان اینکه بخش های دولتی و خصوصی می توانند زمینه توسعه را در کشور فراهم آورند ، اظهار داشت : بخش دولتی کارشناس ، عادل ، عاشق و سالم می تواند وظایف حاکمیتی را به خوبی انجام دهد و در کنار آن زمینه و بستر لازم را برای حضور بخش خصوصی در حوزه های مختلف ایجاد نماید.
پارسا به اقتصاد مقاومتی به عنوان فراسیاستی که همه سیاست های کلی نظام را در بر می گیرد اشاره کرد و بیان داشت : هر اقدام ، فعل و ترک فعلی که کارایی و اثر بخشی بخش دولتی را افزایش دهد اقتصاد مقاومتی است و همه مدیران باید در این مسیر گام بردارند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران رویکرد اقتصاد مقاومتی را دانش بنیان ، مردمی بودن ، عدالت بنیان ، درون زا و برون گرا بودن دانست و تصریح کرد : کاهش بروکراسی اداری از دو سال به 20 روز و حمایت محدود ، مشروط و تضمین دار می تواند بخش خصوصی را جهت سرمایه گذاری در بخش های مختلف ترغیب نماید.
وی یادآور شد : اقتصاد مقاومتی یعنی انجام امور اجرایی بدون تخصیص اعتبار است و با مدیریت جهادی و بالا رفتن سطح اعتماد بین نیروی انسانی می توانیم به آن دست یابیم.
در این جلسه برخی از مدیران دستگاه های شهرستان های تنکابن ، رامسر و عباس آباد نظرات و پیشنهادات خود را پیرامون تحقق اقتصاد مقاومتی مطرح نمودند.
شهرستان 162 هزار نفری تنکابن در غرب مازندران واقع است.ایرنا