بی اعتنایی ناشی از موبایل در روابط زوجین می تواند تاثیرات منفی در زندگی زناشویی بگذارد.

خیلی از ما وقتمان را در دنیای مجازی پر هرج و مرج تکنولوژی و شبکه های اجتماعی تلف می کنیم ، بدون اینکه وقتی برای صمیمی تر کردن رابطه با همسرمان بگذاریم.
رقیب عشقی جدید برای زوجین!
همسر شما دوست ندارد زمانی که کنارش هستید با تلفن تماس بگیرید و یا پیامک دهید چون می داند این رفتار می تواند عوارضی برای زندگی عشقی اش داشته باشد و  زندگی اش دچار یک نوع بیماری وسواس عاطفی می شود، چرا که وقتی می فهمد طرف مقابلش به تلفن اش بیش از حد توجه می کند ،معمولا درگیری ایجاد شده و سبب نا رضایتی از رابطه می شود.این کاهش رضایت از رابطه، به نوبه خود، منجر به کم شدن رضایت از زندگی و، در نهایت و در سطوح بالاتر منجر به افسردگی، می شود.
مردم اغلب فرض می کنند که تلفن همراه خیلی کم ، حواس شان را پرت می کند و هیچ اتفاق بزرگی نمی افتد اما بررسی ها نشان می دهد که در اغلب موارد وقتی یک زن و شوهر در حال صرف وقت با هم هستند اگر این ارتباط توسط یک فرد مراجعه کننده یا تلفن همراه قطع شود کمتر احتمال دارد که فرد در رابطه راضی بماند .
رقیب عشقی جدید برای زوجین!
زمانی که صرف وقت با فرد دیگری به غیر از همسرتان برای شما مهم تر شود دیگر شوقی برای گفتگو با همسرتان پیدا نمی کنید که این حالت موجب سردی در روابطتتان می شود .
متین نصری روانشناس و پژوهشگر در گفتگو با خبرنگار اخبار داغ فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان گفت : گاهی ما به دنبال ارتباط ‌می‌ گردیم اما از ضد ارتباط سر بیرون ‌می‌ آوریم. به دنبال پیوند هستیم اما به گسست ‌می‌ رسیم. ‌می‌ خواهیم شبکه ارتباطی مان را قوی‌ تر کنیم و مثلاً دوستان بیشتری داشته باشیم اما عملاً بهترین و اصلی‌ ترین رابطه یا روابط‌مان را از دست ‌می‌ دهیم.
وی ادامه داد : شبکه‌ های اجتماعی مجازی، امروز ظاهراً برای ارتباط ساخته شده‌ اند اما نوع کاربرد ما گاهی از آنها وسایل ضدارتباطی ‌می‌ سازد. گاهی در همین شبکه‌ های مجازی، روابطی شکل ‌می‌ گیرد که به فروپاشی یک خانواده منجر ‌می‌ شود، گاهی یک آقا یا خانم متأهل در همین فضا دچار اشتباه ویران‌ گری ‌می‌ شود که جبران آن بسیار دشوار است و گاهی هم یک هووی جدید عشقی یعنی همان موبایل باعث طلاق عاطفی بین زوجین می شود.
رقیب عشقی جدید برای زوجین!
این روانشناس در خصوص علت پدید آمدن این رقیب عشقی در زندگی زوجین اظهار داشت :بسیاری از زوجین وقتی در زندگی مشترک نیازهایشان ارضا نمی شود ، وارد فضاهای مجازی ‌می‌ شوند و احساس ‌می‌ کنند دیگر گمشده خود را پیدا کرده‌اند. بنابراین ساعت‌ های زیادی را صرف این نوع شبکه‌ ها ‌می‌ کنند. متأسفانه در این شبکه‌ ها افراد ‌می‌ توانند خود را سانسور و فیلتر کنند. فرشته‌ نما و باب میل دیگران نشان ‌می‌ دهند، تا موجبات جذب و جلب توجه را به وجود آورند. اگر همین افراد را از فضای مجازی بیرون کشیده و در دنیای واقعی قرار دهیم، شاید به اندازه نیم ساعت هم نتوانند ارتباط مثمرثمری را با دیگران برقرار نمایند.
نصری در پاسخ به اینکه ریشه این بی اعتنایی در زندگی زناشویی چیست گفت :عامل مهمی که زوجین متأهل را به سمت برقراری ارتباط نامناسب در این شبکه‌ ها سوق ‌می‌ دهد، نگذاشتن وقت کافی برای یکدیگر است.
ما به اندازه کافی وقت شنیدن صحبت‌ ها و درد دل‌ های دیگران را داریم، اما شنیدن صحبت‌ های همسرمان برای ما به نوعی تلف کردن وقت و کسالت‌ آور است، چنین ‌می‌ شود که به مرور زمان ما با یک دوری عاطفی و قلبی روبرو ‌می‌ شویم. زوجینی که فقط به شکل فیزیکی در کنار یکدیگر هستند، اما در قلب‌ هایشان نقطه اشتراکی با یکدیگر ندارند، ورودشان به این شبکه ها و برقراری یک ارتباط ناصحیح با جنس مخالف، یک نوع واکنش دفاعی به رابطه زوجیتشان با یکدیگر محسوب ‌می‌ شود.
این روانشناس در انتهای سخنانش اظهار داشت :باید قبل از استفاده از هر نوع فناوری جدید بتوانید بر روی رفتار، گفتار و اعمال خود کنترل و نظارتی داشته باشید، تا به مقدار قابل ملاحظه‌ ای خود را از آسیب‌ ها و خطرات در پیش رویش محافظت کنید.
گزارش از مریم عبدالهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *