به گزارش روابط عمومی، در روز چهارشنبه مورخ 1/2/95، نشست مشترکی میان رئیس، قائممقام، مشاورین و معاونین بنیاد نخبگان استان مازندران و مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشگـاه تخصصی فناوریهـای نویـن آمـل در محل دانشگـاه تخصصی فناوریهـای نویـن آمـل برگزار شد.
در قسمت اول این نشست که ویژه اعضای هیئتعلمی دانشگـاه تخصصی فناوریهـای نویـن آمـل بود، آقای پروفسور محسن جهانشاهی بهعنوان رئیس بنیاد ملی نخبگان استان مازندران ضمن تشکر از حضور رئیس و معاونین محترم ایشان و روسای محترم دانشکدهها و اعضای محترم هیئتعلمی دانشگاه در این نشست به تشریح ساختار بنیاد ملی نخبگان ریاست جمهوری پرداختند. ایشان ضمن تشریح آئیننامههای بنیاد در جهت شناسایی و پشتیبانی از دانشجویان و دانشآموختگان برتر دانشگاهی و فنّاور، به جوایز و تسهیلات مربوطه برای استعدادهای برتر اشاره نمودند تا اساتید با این آئیننامهها آشنا شده و در هدایت استعدادهای برتر به سمت نخبگی گامهای محکمتری بردارند. ایشان در ادامه اضافه نمودند که بنیاد ملی نخبگان عضو ندارد، بلکه با شناسایی نخبگان و حمایت و هدایت آنان در راستای نیازهای جامعه زمینه استفاده از نخبگان را در راستای تجلی اقتصاد دانشبنیان ایجاد مینماید. در ادامه ایشان به تشریح کامل آئیننامه شناسایی استاد سرآمد و استاد شامخ پرداختند و تسهیلات اعطایی بنیاد ملی نخبگان ریاست جمهوری را بهتفصیل برشمردند. همچنین ایشان بابیان اینکه تاکنون 140 استاد شامخ در کشور معرفیشدهاند از برنامه بنیاد ملی نخبگان استان مازندران در شناسایی و معرفی اساتید استان مازندران بهعنوان استاد شامخ و استاد سرآمد در کشور در سال جاری خبر دادند. در ادامه ایشان به تشریح ساختار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پرداختند و اهمیت مأموریت بنیاد نخبگان استان را بهعنوان حلقه وصل ستادهای چهاردهگانه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعضای محترم هیئتعلمی و نخبگان استان در حل معضلات صنعتی استان اشاره نمودند. در پایان این نشست نیز اعضای محترم هیئتعلمی سؤالات خود را با رئیس، مشاور و معاونین بنیاد ملی نخبگان مطرح نموده و به بحث و بررسی پیرامون مباحث مطرحشده پرداختند.
در قسمت دوم این نشست که ویژه دانشجویان دانشگاهی بود، آقای دکتر محمدحسن شاهوی بهعنوان مشاور بنیاد ملی نخبگان استان و مسئول امور مربوط به ستادهای توسعه فناوری ریاست جمهوری در استان، ضمن معرفی بنیاد ملی نخبگان ریاست جمهوری و تشریح سند راهبردی کشور در امور نخبگان به توضیح در خصوص آئیننامهها و شیوهنامههای شناسایی و پشتیبانی از دانشجویان و دانشآموختگان برتر دانشگاهی (در هر سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری) و فنّاور پرداختند و جوایز و تسهیلات مختلف بنیاد از جمله تسهیلات خدمت نظاموظیفه تخصصی، تسهیلات فرهنگی بنیاد (مانند وام مسکن، هدیه ازدواج، سفرهای زیارتی و …)، تسهیلات اشتغال و اثرگذاری مخصوص دانشآموختگان برتر دانشگاهی (جایزه شهید تهرانی مقدم و جایزه دکتر کاظمی آشتیانی) و همچنین آئیننامههای مربوط به جذب این افراد در دستگاههای اجرایی را بهطور کامل تشریح نمودند.
همچنین دکتر شاهوی در ادامه با اشاره به برنامههای فرهنگی بنیاد ملی نخبگان استان مازندران در راستای سند راهبردی کشور در امور نخبگان به گسترش اردوهای جهادی با حضور نخبگان استان، استعدادهای برتر و سرآمدان در این برنامهها تأکید نموده و این فعالیتها را زمینه شناخت اجتماع استانی نخبگان از نیازها و شرایط واقعی استان و باعث تقویت بعد معنوی دانشجویان استان دانستند. همچنین ایشان با معرفی ستادهای توسعه فناوری ریاست جمهوری به تشریح پتانسیلهای موجود برای دانشجویان کارشناسی و دانشآموختگان در حوزههای چهاردهگانه این ستادها پرداختند. در پایان نیز دانشجویان سؤالات خود را مطرح نموده و ایشان و جناب آقای مهندس علیاصغری معاون محترم تجاریسازی بنیاد و مسئول سامانه ثریا به بحث و بررسی پیرامون مباحث مختلف پرداختند.