حدود 60 درصد از بسته‌بندی‌های ماهی به خصوص سوشی‌ و ماهی‌سفید‌ به اشتباه نام‌گذاری شده‌‌اند و حاوی جیوه هستند که به سلامتی افراد آسیب‌های جدی وارد می‌کنند.

نتایج تحقیقات متعددی نشان داده است که حدود 59 درصد از بسته‌بندی‌ ماهی‌ها به خصوص ماهی سفید حاوی چرب‌گوشت و جیوه است. چرب‌گوشت گونه‌ای ماهی است که مصرف آن می‌تواند سبب مشکلات گوارشی جدی در بدن افراد شود. به همین دلیل اگر ماهی سفید مصرف می‌کنید باید خیلی خوش‌شانس باشید که ماهی‌تان اصل باشد و حاوی جیوه نباشد.
اوشنا، گروه حفاظت از اقیانوس‌ها در آمریکا طی تحقیقات و بررسی‌های فراوان به این نتیجه رسید که حدود 60 درصد از ماهی‌های فروخته‌شده و موجود در رستوران‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی ماهی سفید و اصل نیست و حاوی مقادیری از جیوه است.
پس از بررسی آزمایش‌های ژنتیکی و DNA که بر روی بیش از 1200 نمونه ماهی در آمریکا انجام نشان داده شد که حدود یک سوم از آن‌ها به طرز نادرستی بسته‌بندی شده‌اند و ماده حاوی در بسته‌بندی با اطلاعات و برچسب روی آن همخوانی ندارند. حدود 59 درصد از ماهی‌های بسته‌بندی‌شده و برچسب‌گذاری‌شده تحت عنوان «تونا»، اصل نبوده است و در آن ماهی دیگری بنام چرب‌گوشت وجود داشته است.
به همین ترتیب در رستوران‌هایی که سوشی سرو می‌شود نیز حدود 74 درصد از نمونه ماهی‌ها به اشتباه برچسب‌گذاری‌ شده‌ بودند. بیشتری این موارد در کلان‌ شهرهایی همچون شیکاگو، نیویورک و واشنگتن به چشم می‌خورد. در بیشتر این موارد به جای ماهی درج‌شده بر روی محصول، از ماهی‌های ارزان‌تر، بی‌کیفیت‌تر و مانده‌تر استفاده می‌شود.
منبع: Healthy Holistic Living

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *