پژوهشگران به تازگی دریافتهاند متفاوت بودن سیمکشی مغز زنان با مردان عامل اصلی مستعد بودن زنان در ابتلا به بیماری آلزایمر نسبت به مردان است.
گفتنی است، بر اساس پژوهش ها نوع ساختار مغز زنان باعث ابتلای بیشتر آنها به بیماری آلزایمر می شود.
بررسیها نشان میدهند، این یافتهها حاصل تحقیقات پژوهشگران دانشگاه فاینانگ کشور سنگاپور است.
پژوهشگران بر این اساس امیدوار هستند، بتوانند نسل جدیدی از داروهای ضد بیماری آلزایمر را تولید کنند که برای زنان نیز موثر باشد.
داروی پیشنهادی دانشگاه سنگاپور با ایجاد یک غلاف محافظ بین سلول های عصبی مغز مانع از نابودی ارتباط بین آنها میشود.
کارشناسان با مطالعه مغز افراد متوفی در اثر بیماری آلزایمر دریافتهاند نوعی پروتئین در مغز آنها از بین رفته و همینطور ارتباط بین سلولهای عصبی مغزی نابود شده است.
پزشکان در عین حال هشدار میدهند زنان نیاز به درمان سریعتری برای مقابله با آلزایمر دارند، زیرا عوارض و مشکلات شناختی در آنها بیشتر است.
بر اساس آمارها در سال 2050 میزان مبتلایان به بیماری آلزایمر به سه برابر میزان فعلی در سطح جهانی خواهد رسید و در نتیجه نیاز فوری به شناخت مکانیسم های درمانی برای جلوگیری از زوال عقل ضروری است.
بر اساس تحقیقات منتشر شده در کنفرانس سالانه انجمن آلزایمر در واشنگتن ایالات متحده حدود دو سوم از افراد مسن مبتلا به آلزایمر در جهان زنان هستند.
مشکل اصلی ایجاد اختلال در ماده سفید مغز است که باید ارتباط بین نرونهای مختلف را بر قرار کند.
بهبود سبک زندگی، انجام ورزش، دوری از استعمال دخانیات، رژیم غذایی سالم و فعال نگه داشتن مغز از جمله راهکارهای مبارزه با بیماری آلزایمر است.
منبع دیلی میل