امسال سالی خوبی برای ویلچرنشینان بسکتبالیست آمل بود و کسب عنوان سومی لیگ برتر توفیقی بود که بهرغم همه بیمهریها نصیبشان شده بود.
مسعود فلاح سرمربی گروه بسکتبال با ویلچر شهرداری آمل در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه مسابقات لیگ برتر بسکتبال با ویلچر با حضور هشت گروه در دو گروه چهارتیمی برگزارشده است، بیان داشت: تیم شهرداری آمل با تیمهای تندیس ایثار قم، شهرداری اراک و شهرداری تبریز در گروه الف این رقابتها همگروه بوده است.
وی تصریح کرد: در دور مقدماتی این رقابتها توانستیم بااقتدار قهرمان شویم و در پلیآف به مصاف تیم آلومینیوم هرمزگان رفتیم و توانستیم نماینده بندرعباس را شکست دهیم.
سرمربی گروه بسکتبال با ویلچر شهرداری آمل با اعلام اینکه در بازی دوم پلیآف در برابر تیم ماهان تندیس قم قرار گرفتیم، اذعان داشت: تمامی کارشناسان بسکتبال باخت نماینده آمل را در این دیدار پیشبینی میکردند درحالیکه نماینده قم دو بازیکن از کشور قبرس به خدمت داشت توانستیم این تیم را شکست دهیم وبه مدال برنز مسابقات لیگ برتر بسکتبال با ویلچر دستیابیم.
فلاح با اشاره به اینکه در اواسط فصل با مشکلات مالی بسیار روبهرو شدیم، گفت: در اواسط فصل درحالیکه تمامی تیمها لیگ بدون دغدغهای به تمرین میپرداختند تیم شهرداری آمل با مشکلات مالی بسیاری روبهرو بود حتی این مشکلات سبب شد تا دو تن از بازیکنان کلیدی این فصل خود را از دست دهیم.
وی افزود: تیم بسکتبال با ویلچر آمل که بانام شهرداری این شهرستان در این رقابتها شرکت کرد حمایتی چندانی از سوی این نهاد نشده است و جالب اینجاست که در بسیاری از بازیها هزینه رفتوآمد خود را هم نداشتیم و شهرداری آمل از گروه حمایت نکرد.
نگاه تحقیرانه به تیم بسکتبال ویلچرنشین
سرمربی تیم بسکتبال با ویلچر شهرداری آمل بابیان اینکه شورای اسلامی شهر آمل نگاهی تحقیرانه به تیم داشته است، گفت: بازیکنان تیم واقعاباغیرت بازی کردند و برای اعتلای نام شهر آمل تلاش کردند واز مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل تقاضا داریم نگاه بهتری به این تیم داشته باشد.
اسدالله تورنگ رئیس شورای اسلامی شهر آمل نیز در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه کسب عنوان سومی تیم بسکتبال با ویلچر شهرداری آمل بسیار ارزشمند بوده است، بیان داشت: انشاالله سال آینده این گروه برای کسب عنوان قهرمانی تلاش کند.
وی افزود: عدم وجود سازمان ورزش در شهرداری آمل موجب شده تا در بحث اقدامات ورزشی با مشکلاتی روبهرو شویم زیرا ما قصد داریم همه ورزشکاران شهر را موردحمایت خود قرار دهیم ولی به علت کمبود اعتبار نمیتوانیم حمایتهای لازم را صورت دهیم.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل بابیان اینکه وزارت ورزش و جوانان باید از ورزشکاران حمایت کند، گفت: از سال ۶۲ شهرداریها خودکفا شدهاند، یعنی برای پرداختن به امور خود باید از مردم عوارض بگیرند و ازآنجاییکه مردم امروزه وضعیت خوبی ندارند نمیتوانیم میزان پرداختی عوارض را افزایش دهیم.
تورنگ ادامه داد: شهرداری آمل تلاشهای بسیاری برای تیم بسکتبال با ویلچر آمل صورت داده است و در سال جاری توانستیم مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به این گروه کمک کنیم.
وی بابیان اینکه در سال گذشته در پایان فصل از سوی شورای اسلامی شهروشهرداری آمل مبلغ ۱۰ میلیون تومان بهعنوان پاداش برای تیم بسکتبال با ویلچر در نظر گرفتهشده بود، ابراز داشت: امسال هم سعی خواهیم کرد همانند سال گذشته مبلغی را بهعنوان پاداش در اختیار این تیم قرار دهیم تا بتوانند بدهکاریهای خود را پرداخت کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل با عنوان اینکه خدمت به ورزش خدمت به جامعه است، گفت: هر مقداری اگر درزمینهٔ ورزش هزینه شود ارزش دارد چراکه سلامت، نشاط و شادابی را به جامعه بازمیگرداند.
اسدالله تورنگ بابیان اینکه تیمها و ورزشکاران بسیار زیادی در شهرستان هستند که نیازمند کمک شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل هستند، افزود: ما با تمام توان تا آنجایی که بتوانیم در خدمت ورزش هستیم وبه تیمهای ورزشی کمک میکنیم.
اما خسرو ابراهیمزاده عضو شورای اسلامی شهر آمل نیز در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه شهرستان آمل در بحث ورزش بسیار پیشگام دراستان بوده است، بیان داشت: نبود سیاست کلان در ورزش استان و به تبع آن در شهرستانها سبب شده است تا از زیرساختهای ورزشی بهرهبرداری خوبی صورت نگیرد.
وی تصریح کرد: سیاست غلطی که اداره کل ورزش مازندران در پیشگرفته این است که بسیار از سالنهای ورزشی را به بخش خصوصی واگذار میکند و این سبب میشود تا تیمهایی که در استان در سطح اول لیگ کشور بازی میکنند در ساعات تمرین دچار اختلالاتی شوند درحالیکه باید یک سالن تمرینی اختصاصی داشته باشند.
تیمهایی که در سطح اول لیگ کشور حضور دارند باید از سوی اداره کل ورزش و جوانان موردحمایت قرار بگیرند
عضو شورای اسلامی شهر آمل با تأکید براینکه ورزش شهرستانها با این سیاستی که اداره کل ورزش در پیشگرفته رو به نابودی است، اذعان داشت: تیمهایی که در سطح اول لیگ کشور حضور دارند باید از سوی اداره کل ورزش و جوانان موردحمایت قرار بگیرند.
ابراهیمزاده با اعلام اینکه شهرستان آمل از ظرفیت ورزشی بسیار بالایی برخوردار است، گفت: ضرورت دارد معاونت فرهنگی وورزشی در شهرداری آمل راهاندازی شود تا شهرداری در بسیار از اقدامات ورزشی مشارکت داشته باشد وبتواند حمایتهای لازم را از ورزش شهر صورت دهد ولی متأسفانه وزارت کشور با شکل گرفتن این تشکیلات در آمل مخالفت میکند.
وی خاطرنشان کرد: تیم والیبال سازمان عمران ساری توانسته در لیگ دسته اول والیبال با ۴۲۵ میلیون تومان هزینه عنوان نایبقهرمانی این لیگ را کسب کند، چطور ما در شهرداری آمل نمیتوانیم کارهای اینچنینی کنیم، باید نگاه تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر به بحث ورزش عوض شود.
ابراهیمزاده با اشاره به تیم بسکتبال با ویلچر شهرداری آمل، گفت: این تیم سال جاری با مشکلات بسیار زیادی دستوپنجه نرم میکرد و شهرداری آمل باید درجهت کمک به این تیم کارهایی را صورت میداد ولی انجام نشد اما بازیکنان این گروه باغیرت جنگیدند و توانستند عنوان سومی مسابقات لیگ برتر را کسب کنند.
این مسئول با اعلام اینکه اداره کل ورزش و جوانان مازندران مختص سا رویها بوده است، گفت: گروه بسکتبال با ویلر شهرداری آمل قربانی سا روی نبودن شده است چراکه اگر این گروه در ساری بود قطعاً حمایتهای لازم از سوی اداره کل ورزش و جوانان صورت میگرفت.
بسکتبالیست های ویلچرنشین آمل درحالی سال نو را شروع می کنند که برنامه ریزی برای رفع مشکلات و حمایت از تیم برای تحقق برنامه های فراروی امری ضروری به نظر می رسد.
طبق بخشنامه استانداری هرگونه تیمداری شهرداری ها در امر ورزش بر خلاف قانون می باشد و اگر شهرداری کمکی کرده باشد مرتکب تخلف گردیده است!!!