هراز نو :بررسی  کنش های سیاسی مردم آمل در انتخابات های مختلف  به ویژه در انتخابات مجلس شورای اسلامی در ادوار گذشته نشان می دهد ،در اکثر اوقات دوگانه هایی ایجاد شده است که غلبه جمعیتی یک سوتکلیف انتخابات را روشن کرده است ، دو گانه هایی چون “شهر و روستا ”  و” دشت و کوه “.
برای انتخاب مردم آمل البته  دو گانه های دیگری هم می توان متصور بود از جمله دو گانه های چپ و راست ،   اگرچه  گرایش های سیاسی و نظر احزاب کمتر توانسته اند بر روی آرا مردم آمل اثر بگذارند، اما نمی توان تاثیرفراوان کلام رهبر انقلاب و ولایت پذیری مردم آمل و توجه به مواضع ایشان را از سوی آملی ها نادیده گرفت ، سابقه حضور مردم آمل در پای صندوق های رای نشان می دهد معمولا در انتخابشان به شاخص های ارایه شده از رهبر انقلاب برای انتخاب اصلح توجه دارند.

دو گانه دیگر تاثیر گذار در رفتار انتخاباتی مردم آمل موضوع پیشرفت و توسعه متوازن آمل است ، به طور واضح دو گانه لیاقت یا نا کار آمدی .

موضوع توسعه برای انتخاب مردم فرهیخته آمل بسیار اهمیت داشته و دارد چنانکه  به نظر می رسد یکی از دلایلی که موجب توفیق نمایندگان در انتخابات گذشته شده است ، استفاده از شعار های توسعه ای بوده است ، شعارهای  مانند مترو ، فرودگاه و جاده هراز به عنوان زیر بنای اولیه توسعه از این نمونه ها بوده است .

اما به نظر می رسد در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دوگانه دیگری نیز پیش روی مردم آمل قرار دارد ، صداقت ودروغ .

مردم آمل از برخی شعار های تکراری و تبلیغاتی که برخی آنها  بیش از یک دهه بی سرانجام مانده است ، و صرفا در هر دوره به عنوان یک شعار مطرح می شود ناخرسند هستند .

به نظر می رسد گرایش و تمایل مردم به صداقت و افرادی که علاوه بر تخصص ، تعهد و توجه به امر توسعه دارای سابقه راستگویی هستند ،تکلیف انتخابات آمل را مشخص خواهد کرد .

مردم آمل به کسی رای میدهند که به جای سرمایه داري از “سرمایه گذاری” حمایت کند.

مردم آمل به کسی رای میدهند که به جای اشرار، مدافع حقوق شهروندان فهيم آن باشد.

مردم آمل به کسی رای میدهند که دنیا را دیده باشد اما دلش با آمل باشد نه اینکه با رویای سفرهاي خارجی، به منابع آمل چسبیده باشد.

مردم آمل به کسی رای میدهند که به جای افتتاح نمایشی و بکارگیری پیمانکار نمایشی در پروژه ها ،  کارهای نیمه تمامی مثل سد هراز را به اتمام برساند.

مردم آمل به کسی رای می دهند که به جای مهره چینی و راه اندازی باند و تیم به فکر خدمت و گماشتن مدیران شایسته و متخصص باشد .

و مردم آمل به کسی رای خواهند داد که به آنها دروغ نگوید .

2 thoughts on “انتخابات آمل، صداقت یا دروغ”
  1. مردم آمل به کسی رای میدهند که به جای اشرار، مدافع حقوق شهروندان فهيم آن باشد.
    این یکی رو خیلی موافقم

  2. سلام…مطلب خوبی بوده، اما متاسفانه امروزه در آمل شاهد آن هستیم که هر نماینده ای با دادن وعده های مختلف، آنهم به اعضا و شاخه های ستاد و تیم خویش درصدد جذب آراء می باشد(ظاهرا فراموش کرده اند که نماینده کل مردم هستند نه فقط ستاد و شاخه های خویش).. ان شاالله که این جمله شما عملی گردد(مردم آمل به کسی رای می دهند که به جای مهره چینی و راه اندازی باند و تیم به فکر خدمت و گماشتن مدیران شایسته و متخصص باشد .)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *