وی درباره انگیزه خود از انتخاب این اثر بیان کرد: بیشترین دلیل انتخابم از این اثر قلم خود نویسنده بوده است اما از طرفی هم موضوع زنها در آن دوران که قرار بود آزادیهایی به آنها داده شود اما صورت نگرفت برایم به گونهای دغدغهای بود تا آن را روی صحنه نمایش ببرم.
هاشمی درباره سبک اثر خود اظهار داشت: نمایش «بیداری خانه نسوان» عنوان رئال نیست زیرا نمیخواستم اجرایم با اجراهای قبلی مقایسه شود و درصدد این بودم تا نگاه خود را در آن بگنجانم.
وی افزود: بازیگران به گونهای با یکدیگر دیالوگ میگویند که همدیگر را نمیبینند و انگار با یک شخصی نامرئی صحبت میکنند. خوشبختانه این امر توانسته مخاطبان خودش را به راحتی پیدا کند.
هاشمی با بیان اینکه بازبینی نمایش در سالن انتظامی هم مورد قبول واقع شد اظهار داشت: متاسفانه سالن انتظامی برای نیمه اول سال 95 وقت خالی داشت اما وقفه طولانی بین تمرینها و اجرا میافتاد که چندان خوشایند نبود.
وی ادامه داد: اردیبهشت ماه سال جاری این نمایش در بازبینی مورد قبول واقع شد اما به خاطر فاصله زمانی تا اجرا همهی بازیگرانم به جزء یکی از آنها دست خوش تغییرات شدند و برای همین در تماشاخانه استاد مشایخی نمایش را روی صحنه بردهایم.
گفتنی است؛ نمایش «بیداری خانه نسوان» به کارگردانی شقایق هاشمی پور اصل در تماشاخانه استاد مشایخی از 13 الی 28 بهمن ماه روی صحنه میرود.