هـراز نـو / سید محمد حسینی: عصر امروز، سالن حضرت ولی عصر (عج) اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل؛ شاید میزبان بزرگترین رویداد فرهنگی رسانه ای این شهر در سال 94 بود. گویا قرار است اتفاقات مبارک و متعدد فرهنگی در آمل به این زودی ها تمام نشود و تنها چند روز پس از موفقیت خیره کننده گروه های آملی در جشنواره فجر، امروز هم جشن شروع بکار و رونمایی از نخستین دوهفته نامه “هراز امروز” را با شکوه هرچه تمامتر را شاهد بودیم. نشریه ای به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی چهره رسانه ای نام آشنای آملی؛ روزبه نصیری که این روزها دیگر کم کم باید دکتر نامیدش…

هراز امروز به گفته مسئولان آن قرار است تا رویکردی فرهنگی اجتماعی داشته و از این پس هر دوهفته و با قیمت هزار تومان میهمان کیوسک های مطبوعاتی شهرمان خواهد بود. در ادامه گزارشی کوتاه از این جشن بیادماندنی را خواهید خواند. جای همه تان خالی!

12

اندک اندک جمع مستان می رسد

چند دقیقه ای به شروع مراسم مانده که به تدریج چهره های آشنای عرصه فرهنگ و رسانه کهن شهر آمل پا به سالن گذاشته و مشغول خوش و بش می شوند. آمدن تدریجی مهمانان مراسم همان و پرشدن تدریجی جلوی سن از دسته گل های اهدایی همان!

هنوز هیچ چیز نشده، شماره جدید نشریه قدیمی و باسابقه پیام آمل در میان جمع توزیع می شود. در صفحه اول پیام آمل، آنچه بیش از هر چیز جلب توجه می کند، دو عکس و دو مصاحبه در قسمت بالای آن است؛ دکتر عزت الله یوسفیان و دکتر عبدالله حسینی! پیام آمل است دیگر…!

ساعت نزدیک به هفت است که قسمت خانم ها یک هو از جای خود برمی خیزد.گویا فرد نام آشنایی آمده است؛ اولین میهمان سرشناس جلسه، بانون فرهیخته آملی، صدیقه حسن زاده است که اتفاقا در شماره نخست نشریه نیز مصاحبه مفصلی با او کار شده است. بعید می دانم این یک قلم مصاحبه را لااقل خانم های شهر از دست بدهند.

پس از خانم حسن زاده، نوبت به اعضای شورای شهر است که یکی یکی وارد سالن شوند. انصافا اعضای این دوره شورا تا جایی که توانسته اند برای فرهنگ و هنر آمل کم نگذاشته اند. تا اینجایش که اینطور بوده، من بعد را خدا می داند.

نخستین آهنگی که قبل از شروع رسمی مراسم پخش می شود، رویکرد انقلابی نشریه در فرهنگ را بوضوح فریاد می زند؛ حامد زمانی و دیگر هیچ!

فعالیت ها و رفت و آمد های دست اندرکاران برنامه همه یک طرف،  جنب و جوش گسترده دکتر نصیری یک طرف دیگر که صحبت کردن با گوشی و خوش آمد گویی به مهمانان و دعوت مسئولین به ردیف های جلوتر، عملا فرصت سرخاراندن را هم از او گرفته است!

شروع رسمی مراسم با قرائت قرآن، سرود جمهوری اسلامی و صلوات خاصه امام رئوف شروع می شود.  اسماعیل مدنی و کمانگری، دو مجری معروف آملی به روی سن می روند و جناب مدنی همین اول کاری همه حضار را به حضور در راه پیمایی 22 بهمن دعوت می کند. فضا کاملا انقلابی است…

مجری مراسم خود را شاگرد دکتر نصیری معرفی می کند و اینکه زمانی که سایت هراز نو راه افتاد، فکرش را هم نمی کردیم که امروز به این جایگاه معتبر برسد. به گفته او “هراز امروز” افتخار رسانه ای آمل است.

متفاوتیم

در ادامه برنامه، روزبه نصیری، صاحب امتیاز و مدیرمسئول سایت هراز نو و نشریه هراز امروز پشت تریبون رفته و در سخنان کوتاهی با اعلام اینکه رویکرد ما اجتماعی و فرهنگی است اظهار داشت که ما قصد تقابل با نهادها و ادارات شهرستان و استان  را نداریم چرا که کارکرد ما متفاوت است و این تفاوت را هم در صفحه آرایی و هم در محتوا نشان خواهیم داد.

نصیری در ادامه تاکید کرد: که ما مردمی هستیم و تحت هیچ شرایطی مردم را فراموش نمی کنیم. وی همچنین گفت: که یک خبر خوش هم برای مردم داریم و البته زمانی که خبر منتشر شود، این خبر، آملی ها را خوشحال خواهد کرد.

همزمان با سخنرانی مدیرمسئول نشریه، تعداد صندلی های خالی سالن به کمتر از تعداد انگشتان دست رسید.

ذوق مرگ شدیم!

در ادامه جشن رونمایی از دوهفته نامه “هراز امروز”، کلیپی از مراحل مختلف و نفسگیر تولید و تهیه نخستین شماره این نشریه پخش شد که شامل تلاش هیئت تحریریه برای تهیه و تدوین مطالب و همچنین مراحل چاپ هراز امروز با صدای زمینه و ماندگار سالار عقیلی بود. دروغ چرا، تصویرمان که روی پرده نقش بست، حسابی ذوق کردیم!

خیرمقدمی که در دل مجری نماند

همزمان که مسئولین حاضر در جلسه برای اهدای جوایز بالای سن می رفتند، مجری مراسم خانم پروین را خطاب قرار داد و به او خیر مقدم گفت و اینکه این خیر مقدم در دل من مانده بود.

اولین لوح تقدیر به جانباز مدافع حرم زین العابدین محمدی تقدیم شد که دکتر نصیری و خسرو ابراهیم زاده عضو شورا شهر  و محمدی رییس اداره فرهنگ و ارشاد به احترام او، از سن پایین آمده و هدیه راتقدیم او کردند.

دومین هدیه نیز متعلق به خانم رحمانی همسر شهید مدافع حرم، هادی جعفری بود که به دلیل حضور وی در مراسمی در تهران، هدیه تقدیم پدر ایشان گردید.

خانم علوی مقدم، همسر شهید اسماعیل محمدی که به دست منافقین کوردل به شهادت رسید، سومین مهمان ویژه مراسم بود که لوح تقدیر و جایزه خود را از دست سرکار خانم حسن زاده تحویل گرفت.

چهارمین تجلیل بخش ویژه به خاطر اهدا عضو یاسین یونس نیا عمران و نجات جان 11 نفر به مادر و برادر و عمو یاسین تعلق گرفت .

آخرین جایزه ، سورپرایز مراسم بود که از سوی رئیس اداره فرهنگ و  ارشاد آمل به دکتر نصیری و به پاس فعالیت های ارزنده وی در عرصه رسانه و فرهنگ اهدا شد و او نیز مطابق قانون نانوشته ایرانی ها، جایزه اش را به خانمش هدیه داد!

در پایان بخش اهدای جوایز، مجری مراسم از آقای محمد محمدی تقدیر کرد که به گفته او، انقلابی در فرهنگ و رسانه آمل پدید آورد. جناب مدنی همچنین موضوع کیوسک های مطبوعاتی در شهر را که قرار بود به خبرنگاران اختصاص یابد، پیش کشید و از اعضای شورای شهر حاضر در جلسه خواست تا این موضوع را پیگیری کنند.

برنامه بعدی اجرای موسیقی توسط خواننده خوب این روزهای آمل اسماعیل مقیمی بود که استقبال گسترده حضار را در پی داشت.

گفتنی است در زمان اهدای هدایا و درست زمانی که همه نگاه ها معطوف به سن بود، یک کاندیدای همیشه در صحنه انتخابات مجلس وارد سالن شد رضا حاجی پور هم در برنامه حاضر شد .

تفاوت هـراز امـروز با سایر رسانه ها

در ادامه برنامه، دکتر مصطفی حسین زاده، کارشناس و مشاور نشریه در سخنان کوتاهی خاطرنشان کرد: امروز رسانه علاوه بر آنکه یک رکن دموکراسی است، تاثیراتی گسترده ای نیز بر افکار و اعمال افراد جامعه دارد.

به گفته وی، کار رسانه ای دکتر نصیری دو فرق عمده با سایرین دارد؛ اول اینکه نشریه هراز امروز بر خلاف رسانه ها از دیجیتال به رسانه چاپی رسید. علاوه بر آن در نشریات محلی معمولا درباره همه چیز حرف می زند اما نشریه دکتر نصیری، رویکرد خود را معطوف به حوزه های خاصی کرده است.

دکتر حسین زاده همچنین افزود: ما زیرساخت های اولیه برای کار فرهنگی در شهر مانند کیوسک های مطبوعاتی نداریم که البته این موضوع در عالم فرهنگ، یک موضوع پیش پا افتاده است.

برنامه بعدی این جشن، اجرای موسیقی توسط نیما قبادی، دومین خواننده امشب بود که توسط مجری مراسم خشایار اعتمادی آمل نامیده شد!

جالب آنکه با وجود تلاش خواننده های امشب و خواندن ترانه های به قول خودشان شش و هشتی، باز هم فضای سالن گرم نشد که نشد!

سخنان رئیس فرهنگ و  ارشاد آمل

بالاخره نوبت به آقای محمدی رسید تا او هم از راه اندازی نشریه هراز امروز قدردانی کند. وی در سخنان کوتاهی از نرخ اندک کتابخوانی و تیراژ نشریات در کشور انتقاد کرد و گفت که در افق 1404 شهرستان آمل باید برای هر یک نفر در این شهر، 4 کتاب موجود باشد که الان دقیقا این میزان برعکس است.

محمدی یک صحبت جنجالی هم داشت مبنی بر اینکه زمانی که فقط سایت هراز نیوز در آمل بود، گاهی سیل آن مسئولان را می گرفت، حالا که سایت و دوهفته نامه  با هم باشند تبدیل به سونامی می شوند، خدا به ما مسئولان رحم کند! این سخنان رئیس ارشاد تشویق حضار را به دنبال داشت.

رئیس اداره ارشاد همچنین بار دیگر از راه اندازی این نشریه تقدیر و نصیری را فرهیخته آمل در حوزه رسانه و روزنامه نگاری نامید. او همچنین اشاراتی در خصوص کیوسک های مطبوعاتی شهر و همچنین سرمای سالن اداره ارشاد داشت و بابت آن عذرخواهی کرد.

در پایان این مراسم نیز با حضور مهمانان و همچنین دست اندرکاران نشریه، از نخستین شماره “هراز امروز” رونمایی و تحریریه در کنار هم عکس یادگاری گرفتند.

پایان گزارش را با جمله گهربار رهبر معظم انقلاب که در سالن ارشاد نقش بسته بود، زینت می دهیم به امید فهم و درک سایر رهنمودهای معظم له.

30

هر انقلابی، هر تمدنی و هر فرهنگی تا در قالب هنر ریخته نشود، شانس ماندن ندارد.

نخستین شماره دوهفته نامه “هـراز امـروز” منتشر شد

از پرونده ای برای سجاد و مهرداد تا بانوی فرهیخته آملی در قلب اروپا/نبش قبر یک رقابت انتخاباتی تاریخی در آمل

نخستین شماره نشریه تازه تاسیس “هراز امروز” به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی روزبه نصیری آملی منتشر و در استان مازندران توزیع شد.

“هراز امروز” که نخستین دوهفته نامه در سپهر رسانه ای شهرستان آمل نیز به حساب میاید، در این شماره، به موضوعاتی چون روایت جدایی تلخ امامزاده هاشم از آمل، اقدام فداکارانه نوجوان 11 ساله آملی در اهدای اعضای خود به بیماران، چکیده ای از فعالیت های گروه فرهنگی صبح آمل در مدارس، جزئیات رقابت دکتر علی لاریجانی با مرحوم کاظمی دینان در انتخابات دور چهارم مجلس در آمل و همچنین آخرین جزئیات پیرامون مسجد مازندرانی های مقیم تهران پرداخته است.

دو گفتگوی متفاوت و خواندنی نیز در این شماره از “هـراز امـروز” به چشم می خورد. مصاحبه با همسر شهید مدافع حرم هادی جعفری و گفتگو با بانوی فرهیخته آملی، صدیقه حسن زاده.

پرونده ویژه این دوهفته نامه نوپا نیز به ماجرای دنباله دار درگیری های دوتن از اراذل و اوباش منطقه و کلیپ های اخیر خشونت زا در استان اختصاص یافته که با تیتر “پرونده ای برای مهرداد و سجاد” منتشر شده است.

صفحه “در شهر” هراز امروز نیز یک گزارش ویژه و یک گفتگوی ویژه را شامل می شود. گزارشی از جلسه پرحاشیه شورای شهر آمل درباره بودجه سال آینده شهرداری و گفتگویی صمیمی با مدیر کانال پرطرفدار “آمل زیبا” در تلگرام.

در نخستین شماره از دوهفته نامه “هراز امروز” همچنین می توانید یادداشت ها و مصاحبه هایی اختصاصی از سردار جعفری نسب فرماندهی انتظامی استان، سرهنگ گنجیان فرماندهی انتظامی شهرستان آمل، آقای طالبی دادستان آمل، سخنگوی شورای شهر و همچنین برخی از اساتید و صاحب نظران حوزه های مختلف را مطالعه فرمایید.

2 thoughts on “سایت و دوهفته نامه با هم تبدیل به سونامی شد/ جشنی که حالاحالاها از یادمان نمی رود/ از حالا کیوسک های مطبوعاتی در آمل را دقیق تر ببینید!”
  1. درخواست:
    توصیه به مسئولان تامین نظم و امنیت مراسم 22 بهمن
    متاسفانه در سال های اخیر با پدیده خطرناک و روبه رشدی مواجه هستیم که هر سال تعداد افرادی که از نوجوانان که اقدام به این رفتار پر خطر می کنند، بیشتر از سال قبل می شود.
    عده ای از نوجوانان در 22 بهمن یا قدس از بخش معلق پل بالا رفته و صد البته خوشبختانه تا به حال به خیر گذشته، منتهی گذشت زمان این رفتار بیشتر و بیشتر می شود.
    لازم است تا با استفاده از ابزار رسانه بخصوص هراز نیوز، با توصیه و تذکری برادرانه به مسئولین تامین امنیت مراسم، از پیشامد یک واقعه دردناک و غم بار در آینده ای نزدیک جلوگیری شود
    این معضل با قرار دادن دو الی سه نفر از پرسنل انتظامی در محل پل معلق، قابل رفع است و بعد از یکی دو سه تظاهرات از اذهان نوجوانان پاک شده و دیگر نیازی حتی به آن پرسنل هم نیست
    خواهشمندم با متنی ویرایش شده و سلیس این موضوع را در سرخط خبر ها قرار دهید تا خدای نکرده این همه تلاش مسئولان امنیت مراسم، و ذائقه مردم خداجوی با پیشامد محتمل در آینده تلخ نشود
    متشکرم: ابوالفضل اختر …دانشجوی دکتری شیمی …دانشگاه مازندران….09117772597

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *