هراز نیوز :شهید ولی‌الله کارگر از بسیجیان شهرستان آمل بود که در 24 آبان سال 60 به دست کمونیست ها به شهادت رسید.
این شهید که حرکت وی نمادی از قدرت الهی در حمایت از حماسه مردم آمل به شمار می‌رفت در روز 24 آبان در حین گشت‌زنی در جنگل‌های اطراف آمل با گروهی مواجه می‌شود که هویت آنها شناسایی شده نبود.
این شهید برای دفاع از وضعیتی که در آن گرفتار شده بودند تیری به سوی جنگل شلیک می‌کند که به صورت اتفاقی به یکی از سرکردگان کمونیست‌ها که در جنگل مخفی شده بودند برخورد کرده و وی را به هلاکت می‌رساند.
اگرچه منافقین در این درگیری وی را به شهادت می‌رسانند اما این حرکت وی موجب ترس و وحشت شدید در میان جنگل‌نشینان می‌شود و حمله آنها به شهر آمل را از آبان‌ماه به بهمن‌ماه به تاخیر می‌اندازد و تعداد زیادی از نیروهای آنها نیز به دلیل واهمه از لو رفتن عملیات از گروه جدا می‌شوند.
این امداد غیبی که به وسیله شهید کارگر شامل حال مردم آمل شده بود موجب شد تا امروز با حضور مادر و اعضای خانواده شهید کارگر بنای یادبودی در محل شهادت وی نصب شود.
به گزارش فارس به مناسبت سالروز حماسه اسلامی مردم آمل، بنای یادبود نخستین شهید جنگل در بخش امامزاده عبدالله(ع) رونمایی شد.

بخشدار امامزاده عبدالله(ع) در این مراسم با اشاره به اینکه امروز نسل دوم و سوم انقلاب به خوبی شاهد هستند که چگونه مردان بزرگی این منطقه برای دفاع از انقلاب و ارزش‌های اسلامی جام خود را فدا کرده‌‌اند، اظهار داشت: دشمن می‌خواست از آمل به‌عنوان جبهه سوم علیه انقلاب استفاده کند اما رشادت مردم آمل این اجازه را به آنها ندارد.
یحیی عسگری‌پور با بیان اینکه این امر موجب شد تا در وصیت‌نامه سیاسی الهی امام راحل نام آمل آورده شود، تاکید کرد: کمونیست‌ها قدرت اسلام و اراده مردم آمل را در محاسبات خود جای نداده بودند.
در این مراسم، فرمانده عملیات سپاه آمل در سال 60، تعدادی از همرزمان شهید و دانش‌آموزان بخش امامزاده عبدالله(ع) حضور داشتند.

One thought on “شهید ولی‌الله کارگر چه نقشی در حماسه ششم بهمن آمل داشت ؟”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *