هراز نو : پس از گفتگو هراز نو با سخنگو اصلاح طلبان در آمل وطرح موضوع عبور اصلاح طلبان از عزت الله یوسفیان ملا (اینجا)به بررسی این موضوع می پردازیم
پرده اول- شروع موفق
اولین حضور عزت اله یوسفیان ملا قاضی با سابقه، به سال82 و در انتخابات مجلس هفتم بر می گردد. زمانی که دکتر جمیله سالار آملی کاندیدای اصلاح طلبان آمل نتوانست از فیلتر شورای نگهبان بگذرد. اگر چه نام یوسفیان بدلیل سالها حضورش در مسندهای قضایی آمل و مازندران آشنا بود، اما غیبت طولانی او باعث شد که تلاش زیادی را صرف معرفی خود به رأی دهندگان آمل کند.
در این انتخابات یوسف شکری مرزنگو کاندیدای اصلی جریان محافظه کار بود و در ایام افول قدرت اصلاحات بسیار پر طمطراق ظاهر شد.
حضور برخی اصلاح طلبان با نظر ترجیحی در اردوی یوسفیان با هدف به قدرت نرسیدن کاندیدای جریان مقابل باعث گلایه بسیاری از حامیان اصلاح طلب خانم سالار از آنها شد. این اصلاح طلبان همقطاران خود را متهم به خیانت کردند. آنها تا آنجایی پیش رفتند که اصلی ترین عامل عدم صلاحیت سالار را فعالیتهای پشت پرده یوسفیان عنوان کردند. موضوعی که هیچگاه از منابع رسمی و صاحب صلاحیت تأیید نشد. در این انتخابات یوسفیان پیروز شد و برای اولین بار نماینده آمل در مجلس شورای اسلامی شد.
پرده دوم- یوسفیان، تکنوکرات میانه رو
مواضع و عملکرد عزت اله یوسفیان در مجلس هفتم مخصوصاً در انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری و حمایت رسمی او از آیت اله اکبر هاشمی رفسنجانی باعث شد، حامیان اصلاح طلب او را در درستی مسیری که انتخاب کرده بودند، مطمئن کرد. مناظره معروف او با حجت الاسلام جمشیدی نماینده مردم بهشهر و مدافع محمود احمدی نژاد در شبکه استانی مازندران و مصاحبه هایش در نقد رئیس دولت نهم در انتخاب کابینه او را یک تکنوکرات میانه رو به جامعه معرفی کرد. مشی یوسفیان در آن مقطع از یک سو و نداشتن کاندیدای اختصاصی این جریان سیاسی در این شهرستان از سوی دیگر، جمع حامیان اصلاح طلب او را در دور بعدی حضورش در انتخابات مجلس هشتم علنی و پر تعدادتر از قبل نمود. در آن انتخابات بسیاری از چهره های با سابقه این جریان سیاسی که برخی از آنها هم اکنون عضو منتخب شورای هماهنگی اصلاح طلبان آمل هستند، بطور رسمی در ستاد انتخاباتی او برایش تبلیغ کردند. محافظه کاران در این دوره با تعدد کاندیدا مواجه بودند. حضور رضا حاجی پور برای بار دوم و مهدی کاظمی دینان فرزند نماینده فقید آمل در دوره های سوم، چهارم و ششم از این جناح، توگویی ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم دادند تا یوسفیان دوباره نماینده شود.
پرده سوم- تکرار خوش اقبالی
طوفان حوادث سال 88 فضای سیاسی کشور را در نروردید و مواضع اصلاح طلبان سبب شد تا نخواهند در انتخابات مجلس نهم حضور داشته باشند . در آمل نیز وضع به همین منوال بود. دو گانه یوسفیان و حاجی پور در این انتخابات برجسته شد. فعالین سیاسی اصلاح طلب که رمقی برای فعالیت انتخاباتی نداشتند، به مانند دوره قبل به یوسفیان در ایام تبلیغات کمک نکردند. نقد بی رحمانه عملکرد نماینده دو دوره قبل مجلس و نوع تبلیغ حاجی پور و حامیانش با عث جلب بسیاری از روستاییان در ستاد تبلیغاتی اش شد. رغیب جدی که گفته می شد از حمایت دولت محمود احمدی نژاد برخوردار است. همین ها باعث شد هرچه زمان به روز رأی گیری نزدیک می شد، صدای زنگ خطر را نیز در گوش اصلاح طلبان بلند تر کند. نهایتاً عصر روز جمعه 12 اسفند سال 90 با انتشار خبر حضور سید محمد خاتمی در یکی از شعب رأی گیری شهرستان دماوند بسیاری از اصلاح طلبان را به نفع یوسفیان پای صندوق آرا آورد. خاتمی دلیل رأی دادنش را از مشی سیاست ورزی خود در چارچوب نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد، و به اصلاح طلبان یاد آور شد که برای رسیدن به اهدافشان راهی جز صندوق آرا ندارند.
البته فضای روزهای پایانی تبلیغات و حکایت القای دوگانه شهر و روستا به او کمک کرد که خود را نماینده جامعه شهر نشین معرفی و خطر تسلط روستاییان را به شهروندان یادآور کند، که این نیز دلیل مهمی بر به حرکت در آمدن رأی دهندگان طبقه متوسط شهری شد.
در صندوقهای شهری صف ها طولانی شد و نتیجه آن تکرار پیروزی یوسفیان در مقابل حریفش بود.
ایستگاه چهارم- عبور از یوسفیان
انتخابات ریاست جمهوری سال 92 و حمایت یوسفیان از دکتر محمد باقر قالیباف او را در مقابل اصلاح طلبان قرار داد. در این زمینه نزدیکی نماینده آمل به دولت دهم و مخصوصاً معاون اول احمدی نژاد دلیل دیگری بر این رویارویی بود. با پیروزی حسن روحانی و تغییر دولت، یوسفیان در مقابل تغییر مدیران دولتی این شهرستان به شدت ایستاد و در این راه از هیچ کاری فرو گذار نکرد. پس از رفتن واحدی سرپرست فرمانداری آمل در آن سال، سید جعفر رسولی که از منصوبین دولت قبل و نزدیکان نماینده بود، با پیگیری او و حکم وزیر کشور دولت تدبیر و امید، سرپرست فرمانداری شد.
اصلاح طلبان این انتصاب را بی اعتنایی به رأی مردم می دانستند و در مقابل این اقدام دولت اعتراض کردند. ارسال نامه اعتراضی شورای هماهنگی اصلاح طلبان آمل به معاون سیاسی وزیر کشور، ربیع فلاح استاندار مازندران را بر آن داشت تا در حاشیه یکی از سفرهایش به آمل، با آنها در یکی از کارخانجات جلسه ای ترتیب دهد و قول تغییر را به آنها داد. ولی حمایت های بی مثال یوسفیان از مسئولین نزدیک به خود و فشار به دولت از یک طرف شرایط خاص دولت و نیاز به همراهی نمایندگان مجلس در شرایط خاص سیاسی و اقتصادی کشور از تاثیر اعتراضات اصلاح طلبان آملی می کاست.
ادامه این شرایط باعث علنی شدن اعتراضات فعالان این جریان سیاسی شد. شورای اصلاح طلبان با ارسال نامه ای سرگشاده به عزت اله یوسفیان، به آنچه دخالتهای او در عزل و نصب ها دولتی خوانده شد و بنرهای تشکری که از جانب مدیران منصوب به او برایش در نقاط مختلف شهرستان نصب می کردند، اعتراض کردند.
اما یوسفیان توجهی به این حرفها نمی کرد و بر موضوع خود پای می فشرد. این رفتار او اصلاح طلبان را به شدت عصبانی کرد.
این دلخوری ها همچنان ادامه دارد. اخیراً سخنگوی شورای هماهنگی اصلاح طلبان آمل در مصاحبه ای با همین پایگاه خبری صحبت از عبور از یوسفیان کرده است.
اینکه گفته می شود؛ آراء مردم آمل در انتخابات مجلس غیرسیاسی است، مطلب ناصحیحی نیست. اما نمی توان مولفه حمایت گروهها و جریانات سیاسی را از افراد در این انتخابات نادیده گرفت.
از ظواهر چنین بر می آید که معاضدت اصلاح طلبان با نماینده در آمل پایان یافته و از طرفی دیگر رفتار یوسفیان نشان می دهد او نیز خود را بی نیاز از حمایت آنها می بیند. باید منتظر ماند و دید آیا تا 7 اسفند روز انتخابات مجلس دهم در برهمین پاشنه می گردد؟
…. نیوز
….ن خودتون رو بد بخت های ……. پست و جاه طلب
ضمن تشکر از مدیر مسول محترم که با تحلیل درست از اتفاقات و فضای حاکم بر فرایند انتخابات و پیش بینی لز رویکرد جریاتات سیاسی حاکم که با نظر سنجی از جمعی از نخبگان ضرورت عبور از نماینده محترم فعلی و اجماع دستیابی به ساز وکار منطقی و عملی در انتخاب نامزد اصلح با سوابق مدیریتی و علمی و نزدیکی به تفکرات سیاسی دولت در تغییر و اصلاح مدیریت سیاسی و اجرایی و تعاملات بین المللی و صیانت از فرصت طلایی برجام و کاهش تنش زدایی در منطقه و اولویت تلاش و اهتمام و حمایت از ایران و ایرانی در سیاستهای کلان استراتزیک و پرهیز از ادامه مدیریت نادرست دولت قبلی در مناقشات و تندرویهای سیاسی عیر معقول کاملا احساس می شود
ضمن تشکر از نگارنده متن باید به عرض برسانم که علیرغم غنای تحلیل و وجود برخی از ضعف های این نوشتار ،اصلاح طلبان بنا به رویکرد عدم لجاجت با نظام و باور به پیگیری مطالبات و اصلاحات از مسیر صندوق آراء برآنند تا فرایند توتالیتاریسم برآمده از مشی یوسفیان را متوقف کنند و نشان داده اند در این راه از هیچ تلاشی فرو نگذارند و تا کنون تمام سرمایه اجتماعی و انسانی لازم را در اختیار فرایند تغییر قرار داده اند ، باشد تا آداب گفتگو و مدارا در رقابت های سیاسی حاکم و لمپنیسم برآمده از ترس ، فقر و جهل کم رنگ شود.
آقا امیر عزیز
خودت متوجه شدی چی گفتی؟؟؟؟
4 تا حرف قلمبه زدی. یه حرفی بزن معنی داشته باشه
سخنی با جناب آقای یوسفیان که امیدوارم به ایشان منتقل شود.
جناب آقای یوسفیان نماینده ی مردم شریف و صبور شهر هزار سنگر ایران
سلام علیکم؛
در این روزها بحث های داغی در فضای انتخاباتی شهر آمل موج میزند و همگان ( خواص و عوام) عزم خود را جزم کرده اند تا در این دوره از یوسفیان عبور نمایند.
به نظر بنده علل و عوامل زیادی در این تصمیم منطقی مردم و سیاسیون شهر نقش دارد که به چند علت مهم می پردازم:
1-دخالت های زیاد شما در عزل و نصب مدیران شهری و به نوعی مهره چینی برای روز مبادا.
2-عدم توجه به قشر محروم و مستضعف جامعه.
3-توجه بیش از اندازه به مرفهین بی درد و سرمایه داران.
4-تحقق نیافتن طرح های عنرانی مهم و بعضاً کارشناسی نشده از قبیل:
الف: احداث سد،
ب: چهاربانده شدن جاده هراز ( قرار بود این پروژه در سال 91 اتمام و به بهره برداری برسد که … .)
ج: احداث مترو تهران به آمل
د: احداث فرودگاه آنهم در مکانی که اصلا مناسب نیست (منطقه گاودشت ) البته باز هم به دلائل بسیار ساده (دوری از شهر، نبود مسیر ارتباطی مطمئن، عبور از مسیر های درون روستایی و از میان شالیزارها که در فصل کشاورزی نا امنی زیادی برای تردد خودرو ها خواهد داشت)
البته دلائل دیگری هم برای عبور از یوسفیان وجود دارد که تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
به هر روی، این آخرین سالی است که شما در صحن بهارستان حضور دارید، ولی امیدوارم در این ماه های پایانی حضور در مجلس، اقداماتی در راستای پیشرفت آنهم در تمام زمینه ها( اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و … )و از روی نیت خالصانه انجام دهید، تا بتوانید برای حضور مجدد در دوره بعدی خاطری خوش از خود در اذهان مردم شریف آمل که دراین دوازده سال گذشته وعده های سرِ خرمنِ شما را تحمل نمودند، به ثبت برسانید و مقداری از آلام این ملت شریف را بکاهید. هر چند بعید میدانم ملت فهیم و نجیب آمل به همین راحتی این دوازده سال را که می توانستند شاهد پیشرفت چشمگیر در شهر باشند اما پیشرفت خاصی را مشاهده نکردند فراموش کنند.
البته لازم است تا از برخی اقدامات ارزشمند شما مانند اورژانس هوایی و پل روگذر ورودی آمل تشکر کنم، ولی انجام این دو پروژه، ثابت می کند که اگر شما می خواستید، می توانستید برای این شهر و مردمش قدم های بزرگتری بردارید، ولی نمی دانم چرا هنوز اقدامات مهم و اثر گذاری که در رفع معضلاتی چون بیکاری جوانان، نداشتن امنیت شغلی کارگران در کارخانه ها و برخی شرکت های خصوصی، مشکلات معیشتی کشاورزان، نبود امنیت برای کشاورزان هنگام برداشت محصول و … انجام نداده اید. واقعا اینها سؤالاتی است که باید پاسخگو باشید، و البته نیازی نیست که به دنبال دلایل عبور از یوسفیان بگردید، زیرا این موارد از مهمترین مواردی بود که مرقوم داشتم
والسلام
مهدی@
آمل نیاز به نماینده ای سالم و پر انرژی و با تحصیلات بالای دانشگاهی دارد که عملکردی خوب و آبرو مند باشد.به مردم دروغ نگوید. و شایسته سالار باشد .
با تشکر از نگارنده متن. دکتر یوسفیان هیچوقت با اصلاح طلبان همراه نبوده . نتیجه هم سر پست نگاه داشتن رئیس شبکه بهداشت و اصرار و حمایتهای بیدریغ عزت الله خان برای رئی شبکه بهداشت.
در دوره گذشته، بحث شهری و روستایی را مطرح کردند و گفتند چرا باید یک روستایی بر مسند نمایندگی مجلس بنشیند؟ مگر ما شهری ها حضور نداریم که روستایی ها بخواهند به قدرت برسند؟
با همین شعار در آخرین ساعات زمان رأی گیری، مردم شهر به پای صندوق آمده و همان شد که مشاهده کردیم و 4 سال دیگر قدرت به دست شهری ها افتاد. اما در این 4 سال گذشته چه اتفاقی افتاده است که حتی شهری ها هم تصمیم به عبور از یوسفیان دارند؟ یعنی عملکرد نماینده فعلی به قدری ضعیف بوده است که دیگر کسی مایل به حضور یوسفیان در بهارستان نیست!
وعده هایش عملی نشد، بلکه اصلا منطقی در پی نداشت که بخواهد عملی شود، اصلا حرف هایی که میزد و وعده هایی که میداد قابل اجر نبود.
آقاي يوسفيان اين مرحله تلاش ميكند تا از حمايتهاي كارخانه داران معدن داران و مديران و صاحبان صنايع بزرگ و مديران دستگاههاي اجرايي كه باحمايتش همچنان بر مسند مديريت مانده اند بيشتر استفاده كند
اقای یو سفیان با دستچین کردن مسوئلین شهری و دخاللت در امور اجرای مربوط به دولت فقط فقط برای ماندن می جنگد .به راستی در تاریخ دیدید که کسانی که برای مانندن می جنگند هیچ وقط پایدار نمی مانند . مهدی جان تحلیلی درستی داشتی . اقای یوسفیا ن کمی به فکر شهرک های صنعتی بسته امل باش . امروز درد مردم شغل است . که بی کاری بیداد می کند . اگر یکشب ماهی دهی به من یک شب سیرم کردی . اگر ماهی گیری یادم دهی . یک عمر سیرم کردی……..
آقای محمد، مطالب جناب آقای امیر بسیار واضح و روشن است.
بطور ساده تر برای شما توضیح دهم:
یعنی عبور از یوسفیان و دست یابی به گزینه ای اصلح برای انتخاب.
یعنی در این دوره بهتر است آقای یوسفیان دیگر در شهر آمل نامزد انتخابات نشود، چون قطعا شکست خواهد خورد.
دیگر به وعده های صد من یه غاز این آقا اعتنایی نخواهیم کرد، چه میخواهد چهار بانده شدن محور هراز باشد، چه ایجاد فرودگاه و یا احداث خط آهن مترو آمل به تهران باشد یا به اتمام رساندن پروژه سد هراز که اخیرا دیگر نمایندگان استان در شهر های همجوار (نمایندگان بابل، بابلسر، نور و محمودآباد) که احساس خطر کردند از اینکه نتوانند دوبار بر صندلی سبز بهارستان جلوس بنمایند و با یوسفیان هم صدا شده اند.
و یا
حتی اگر احداث چند کارخانه و ایجاد اشتغال برای هزاران جوان بیکار آملی و حتی معلولان تحصیلکرده باشد.
ایشان وقتی توانایی هماهنگ کردن جهت اشتغال یک معلول را ندارد، چطور می تواند برای هزاران نفر دیگر اشتغال ایجاد کند، چطور می تواند پیگیر احداث سد باشد، وقتی نمی تواند از تقسیمات کشوری انجام شده مربوط به آمل دفاع نماید که ما شاهد جدا شدن امام زاده هاشم از آمل بودیم، چطور می تواند مقدماتی را برای ایجاد ثبات اقتصادی در زندگی مردم فراهم کند؟
ایشان توانایی های خود را از دست داده است، البته اگر از قبل توانایی هایی بوده باشد.
شهر آمل با قدمتی چند هزار ساله که شخصیت های بنامی را در علوم مختلف تربیت کرده و دارای شهرتی جهانی هستند، این روزها اصلا حال خوشی ندارد.
با بررسی میزان پیشرفت شهر آمل به صورت منطقی و بدور از تعصبات، متوجه می شوید، آنطور که دیگر شهرهای کشور به طور محسوس تغیرات مثبتی را شاهد بودند، ما نه تنها در آمل بلکه تقریبا در هیچ کدام از شهرهای استان شاهد تغییرات چشمگیر حتی در زمینه عمران و آبادی شهر نبودیم (” نکته مهم؛ 12 سال مدت کمی نیست”) با در نظر گرفتن این مطالب، شهر آمل نیاز مند نماینده ای سالم، معتقد، آینده نگر، هدف دار، برنامه ریز و توانمند است تا با فرصتی که مردم عزیز و صبور آمل در اختیار وی قرار خواهند داد، بتواند با دفاع از حقوق حقه ملت شریف آمل، بهترین ها برای مردم و شهر آمل رقم بزند و آمل را به جایگاه اصلی خود برساند که آرزوی هر شهروند آملی می باشد.
والسلام
مهدی@
آقای یوسفیان مترو تهران شمال قراره از کجا بگذره؟؟؟ دقت کردی…. سد چی شد عزت خان….4 ماه مانده به انتخابات دنبال بودجه هستی….
ستاد انتخاباتي تخريب و نه هرازنيوز شكست براي آنهايي ست كه توهم زدند كه رسانه اي كه به منافع خود فكر مي كند در جامعه اثر مي نمايد. هرازنيوز امروز بي اعتبارترين رسانه اي مازندرانه چرا مسيرش را باد تعيين مي نمايد نه خواست و دل مردم ؛پنج نفر جمع شديددور هم ازصبح تا شب تو اتاق پرده آبي و قرمز نقشه ميكشيد كه سرپهلوون يرا بزنييد خوابتان كه تعبير نمي شود بلكه در آينده در زندان افكارعمومي رسوا خواهيد شد.
————————————-
الان اگر مسیر ما را باد تعیین میکند به قول شما که برنده هستید چرا باشما نیستیم
هراز مستقل بوده هست وخواهد بود با هیچکس عقد اخوت نبسته است
فرودگاه. اقای یوسفیان . بایه کمی فکر کردن به جغرافیای امل میفهمیم . امل شهر کشاورزی . که مردم ان عمدتا برنج کار یا باغدار صیفی کار می باشند . اقای یوسفیان منطقه گاودشت عمده زمینها که شما به قول خودتان می خواهید فرود گاه بنا نماید . زمینهای کشاورزی . که از بین بردن انها نا بودی منابع غذای شهر کشور می باشد . شما قبل از اینکه به حمل نقل هوای . فکرکنید ببینید . ما با وقت 45 دقیقه ای به فرود گاه شهر ساری. ودوساعته به فرودگاه تهران . پس ما مشکل حمل نقل هوای نداریم . ایا شهر امل شهر صادر کننده محصولات کشاور زی می باشد . که حمل نقل هوای لازم ملزوم باشد .نه اقای یوسفیان با بی تد بیری …….. …. . زمینهای کشاورزی که اینده غذای کشور راتامین میکند با ویلا سازی . نابود خواهد شد.
بیاییم با درایت و هم اندیشی و کنار نهادن نماینده ای که جز به قدرت تفکری در سر ندارد و در این راه به هر …….. چنگ میزند و مسبب آن نابودی شهر میباشدو انتخاب سید اصلح زمینه ساز آملی سرسبز و قدرتمند باشیم.