عضو هیأت رئیسه فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که محمود گودرزی به عنوان وزیر ورزش و جوانان پس از پیروزی انقلاب اسلامی ضعیف‌ترین مدیر ورزشی بوده است از تلاش 50 نماینده برای استیضاح این وزیر خبر داد.
سیدهادی حسینی درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با یادآوری استیضاح وزیر ورزش و جوانان و ذکز این مطلب که با امضای 50 نماینده در نوبت است٬ گفت: تلاش نمایندگان بر اجرای استیضاح است؛ البته چند سوال از وزیر ورزش در نوبت طرح بوده اما سؤال ویژه از سوی فراکسیون ورزش مطرح خواهد شد.

5 موضوع در سؤال ویژه‌ فراکسیون ورزش از وزیر

نماینده مردم قائمشهر، جویبار و سوادکوه در مجلس ادامه داد: فراکسیون ورزش سؤال ویژه‌ای طراحی کرده که در آن به 5 موضوع پرداخته شده که مداخله وزارت در فدراسیون‌های ورزش٬ موضوع انتخاب مدیران غیر ورزشی و عدم استفاده از مدیران ورزشی٬ عدم واگذاری باشگاه‌های دولتی به بخش خصوصی و چالش‌هایی که در این باره وجود دارد٬ عدم توجه به جوانان و نیز موضوع ساخت‌وسازها و نیمه تمام ماندن پروژه‌های ورزشی، از جمله موضوعات جدی این سؤال ویژه است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تأکید براین‌که استیضاح بر عدم ارتباط مطلوب وزارت ورزش با مجلس تاکید دارد٬ گفت: بعد از سعیدلو که در دستگاه ورزش ارتباط کمی با مجلس داشت، گودرزی را باید ضعیف‌ترین مدیر ورزشی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد زیرا کمترین رابطه را با نمایندگان و حل دغدغه‌های آنها در حوزه ورزش دارد.

این نماینده اضافه کرد: توصیه من به دولت این است که نگذارد کار وزارت ورزش به مجلس کشیده شود و دکتر روحانی گروهی را مأمور کند تا به عملکرد وزارت ورزش رسیدگی کنند و اگر ایرادات مورد تأکید مجلس، صحیح بود و دولت به این نتیجه رسید که وزارتخانه نیاز به جراحی و اصلاح دارد این اقدام از سوی ریاست جمهوری و دولت انجام شود.

دولت در جراحی وزارت ورزش دست به کار شود

وی افزود: بهتر است که دولت به نظر نمایندگان احترام بگذارد و اگر احساس می‌کند جایی از بدنه خود نیاز به جراحی دارد، دست به کار شود؛ این کار عاقلانه‌ای است که دولت می‌تواند انجام دهد و در کارنامه دولت اثر مثبتی ثبت خواهد داشت.

حسینی در خصوص اعتراض وزیر مبنی بر اینکه موقعیت نفوذ در همه فدراسیون‌ها را ندارد٬ گفت: وزارت در یکی دو فدراسیون امکان مداخله ندارد و توسط فدراسیون‌های جهانی منع شده، اما تلاش می کند این مداخله را ایجاد کند در صورتی که در دنیا اصل براین است که مدیریت‌ها واگذار شده و دخالت دولت کم شود و به حداقل برسد و از آن طرف نظارت‌ها و تعامل بیشتر شود.

بدنه وزارت ورزش چشم‌اندازی برای آینده ندارد

نماینده مردم قائمشهر، جویبار و سوادکوه درخصوص حضور افراد غیرکارشناس در بدنه وزارت ورزش بیان داشت: متأسفانه وقتی نحوه برخورد با موضوعی غیرمدیریتی باشد و تجربه لازم برای این کار در مجموعه مدیریت‌ها نباشد، مشکلات این چنینی پیش می‌آید؛ بدنه وزارت ورزش چشم‌اندازی برای آینده ندارد و نیروهای باتجربه موجود در وزارتخانه کنار گذاشته شده و افراد کم تجربه روی کار آمده‌اند.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون ورزش مجلس با تاکید بر اینکه افراد بی‌تجربه با رفتن وزیر خواهند رفت و اگر تجربه‌ای هم کسب کنند با خود خواهند برد، که این امر مطلوب نیست، ادامه داد: باید از ظرفیت‌ها و منابع انسانی داخل مجموعه استفاده شود تا برای کار کردن خوب انگیزه پیدا کنند و اگر سطح تحصیلات آن‌ها هم پایین است به این انگیزه که از آن‌ها استفاده می‌شود تلاش کنند تلاش خود را بالا ببرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *