باوجود اینکه نام کیک “آلمانی” است اما ریشه های آن به ایالات متحده برمی گردد. این کیک خوشمزه از سه لایه کیک شکلاتی پرشده با کارامل چسبناک و گردو و نارگیل تشکیل شده که در با مرور این مطلب هرازنو می توانید به آسانی آن را تهیه کنید.

مواد لازم

سه فنجان آرد کیک

سه چهارم فنجان + یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو

دو قاشق چایخوری بکینگ پودر

یک و نیم قاشق چایخوری جوش شیرین

دو قاشق چایخوری پودر اسپرسو (اختیاری)

یک و سه چهارم فنجان کره در دمای اتاق

سه فنجان شکر

یک و نیم فنجان شکر قهوه ای

چهار عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق

یک قاشق غذاخوری + دوقاشق چایخوری وانیل

دو فنجان شیرپرچرب

چهار عدد زرده تخم مرغ

350 میلی لیتر شیرخشک

دو فنجان گردوی خشک شده

یک فنجان پودر نارگیل

60 گرم شکلات خرد شده

نصف فنجان خامه

دمای فر: 350 درجه فارنهایت/ 170 درجه سانتیگراد

ظروف گرد 18 سانتیمتری خود را چرب کرده و کنار بگذارید.

در یک کاسه متوسط، آرد کیک، 3/4 فنجان پودر کاکائو ، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و 1 قاشق چای خوری پودر اسپرسو را با هم مخلوط کنید.

با یک همزن برقی یک فنجان کره، نصف تا یک فنجان شکر و شکر قهوه ای را مخلوط کرده و 4-6 دقیقه هم بزنید.

حالا 4 عدد تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید و سپس وانیل را اضافه کنید.

سرعت همزن را کم کنید و نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.

شیر پرچرب را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. سپس باقی مانده مخلوط آرد را اضافه کرده و کاملا هم بزنید.

همزن را از مخلوط خارج کنید و با یک قاشق چوبی به آرامی هم زدن را ادامه دهید.

خمیر حاصل را در سه ظرفی که قبلا چرب کرده بودید بریزید و اجازه دهید پخته شود. (زمانی که سیخ چوبی را وارد می کنید به آسانی خارج شود) حدود 25 تا 35 دقیقه. قبل از خارج کردن از ظروفشان اجازه دهید حدود 20 دقیقه سرد شوند.

 یک و نیم فنجان شکر، 3/4 فنجان باقی مانده از کره، 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل، زرده تخم مرغ و شیر خشک را در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط. بجوشانید، و سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید بماند تا غلیظ شود، تقریبا 10 تا 12 دقیقه.

گردوی خرد شده و نارگیل را اضافه کرده، روی آن یک کیسه پلاستیکی بکشید و بگذارید سرد و سفت شود.

وقتی کیک ها سرد شدند. قطعه اول را روی سطح مورد نظر قرار داده و با یک سوم از مخلوط گردویی پوشش دهید، سپس قطعه دوم را روی آن قرار دهید و به همین ترتیب تا قطعه سوم.

روی کیک را با نصف فنجان گردوی باقی مانده و تعدادی شکلات تزیین کنید.

 شکلات خرد شده، اسپرسو و 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. در یک ماهی تابه کوچک،خامه را بجوشانید. خامه را در کاسه حاوی شکلات بریزید، و اجازه دهید  قبل از اینکه هم بزنید تا براق و صاف شود، یک دقیقه بماند.

مایع شکلاتی را روی کیکتان بریزید.

کیک شما آماده است:

نکته: کیک شما تا 3 روز قابل نگهداری در یخچال است. 30 دقیقه قبل از خوردن، کیک را از یخچال خارج کنید.

منبع: لاپلاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *