هـراز نـو: قربانعلی مسافر ، تاریخ ایران اسلامی سرشار از مجاهدت مردانی است که برای حفظ میهن از جان و مال خود گذشتند تا امروز بتوانیم با وجود همه تهدیدها، تحریم‌ها و دشمنی‌هایی که علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال می‌شود بتوانیم با تکیه بر آرمان‌هایی که از عاشورا، شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی به‌دست آورده‌ایم در راستای خط سرخ شهادت و حقیقت، قدم برداریم.
ایران اسلامی در روزهای سخت انقلاب و جنگ تحمیلی، یکپارچه مناطق عملیاتی بود و هرگوشه از این خاک پرگهر پر از مردان و زنانی بود که در خط مقدم دفاع از وطن با تمام جان و مال خویش به میدان آمده بودند.
اکنون بیش از سه‌دهه از آن روزهای سخت و نفس‌گیر گذشته است، اردوهای راهیان‌نور به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور، فرصت مناسبی برای شناخت هرچه بیشتر فداکاری‌های رزمندگان اسلام است اما در بحبوحه روزهای سخت انقلاب، عده‌ای سعی کردند تا از امتیاز جنگل برای تصرف بخشی از خاک میهن قدم بردارند ولی مجاهدانی بودند که نگذاشتند این هدف شوم و پلید منافقان که با پشتیبانی بنی‌صدر در حال رقم خوردن بود، به نتیجه برسد.
حالا برای سپاسگزاری و شناخت این مناطق در شمال کشور، برای نخستین‌بار به ابتکار بسیج اساتید مازندران، بازدید از مناطق عملیاتی شمال (آمل) کلید خورد.
مسئول دبیرخانه راهیان‌نور بسیج اساتید مازندران بعد از ظهر امروز در حاشیه بازدید جمعی از اساتید بسیجی مازندران از مناطق عملیاتی شیمی‌کوه و منگل‌دره واقع در جنگل‌های شهرستان آمل، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در آمل، اظهار کرد: برای نخستین‌بار است که اردوی راهیان‌نور اساتید مازندران با هدف بازدید از مناطق جنگلی ویژه و استراتژیک مازندران برگزار شد و در این بازدید، 120 استاد بسیجی در قالب اردوی راهیان‌نور به مدت یک‌روز از این مناطق بازدید می‌کنند.
سیدعلی حسینی با اشاره به برگزاری این اردو در مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور، افزود: معتقدیم که مناطق عملیاتی ویژه شمال کشور از دید مسئولان پنهان مانده و باید آنها را به عنوان نقاط بارز پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی برجسته کنیم.
وی با اشاره به شهادت 183 بسیجی در جنگل‌های شمال، تصریح کرد: حماسه شش بهمن سال 60 در آمل که با تقدیم 40 شهید و ساخت یک‌هزار سنگر همراه بوده، از جنگل‌های محور مواصلاتی هراز نشأت گرفته است و این نقاط مهم باید در دید مسئولان باشد.
مسئول دبیرخانه راهیان‌نور بسیج اساتید مازندران با اعلام اینکه در شمال کشور نیز همانند جنوب و غرب در روزهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جنگ‌های نامنظم و چریکی سختی برگزار شده است، گفت: در این جنگ‌ها نیروهای کمونیست، حزب توده، منافقان و دیگر گروه‌های مخالف انقلاب با تجهیزات کامل به جان مردم بی‌دفاع افتاده بودند.
وی با تاکید بر اینکه «شهدای جنگل» مظلوم واقع شدند، بیان کرد: بعد از 35 سال موفق شدیم برای نخستین‌بار اردوی راهیان‌نور در جنگل‌های شمال کشور را طرح‌ریزی کرده و از امروز با حضور اساتید بسیجی بعد از کوهنوردی در مناطق سخت‌گذر، به زیارت قدمگاه شهدا در محل شهادت آنها در دل جنگل‌های آمل بیاییم.
حسینی در پایان با تاکید بر اینکه در این اردو اساتید بسیجی سه مرکز دانشگاهی امام محمدباقر (ع) ساری، نوشیروانی بابل و دانشگاه آزاد چالوس حضور دارند، گفت: برگزاری همایش خاطره‌گویی و روایت‌گری رزمندگان از جبهه‌های جنگلی شمال، شامگاه امروز با حضور سردار عبدالله ملکی مدیرکل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس مازندران برگزار می‌شود.
راهیان‌نور شرکت‌کننده در بازدید از مناطق عملیاتی شمال، در پایان مراسم عصر امروز علاوه بر آیین تجلیل از خانواده شهدای جنگل، تجلیل از خانواده شهید روح‌الله سلطانی از شهدای مبارزه با اشرار غرب کشور که به تازگی به شهادت رسید را نیز شاهد هستند.

One thought on “آغاز نخستین اردوی راهیان‌نور مناطق عملیاتی شمال با حضور اساتید مازندرانی در آمل‌”
  1. حیف که قدر افرادی مثل حاج احمد دواتگر ها را نمی دانیم وقتی افرادی مثل ایشان را از دست بدهیم آن زمان خواهیم فهمید که چه گوهرهایی در کنارمان بودند اما قدرشان را ندانستیم تا آنجایی که بنده از ایشان تحقیق کرده ام وی سابقه بیش از 6 سال حضور در جنگ دارد باز هم حیف که در زمان حیاتشان از اونها چیزی نمی دونیم و متاسفم که بگویم عادت کرده ایم که بعد از مرگ این افراد از آن ها بگوییم از تلاش هراز نیوز در معرفی این رزمنده آملی به قشر جوانی همچون من نوعی تشکر کرده و انتظار دارم تا از طریق مصاحبه با ایشان دز شناختن وی به نسل ما کمک نمایند باز هم تشکر از متن زیبای دل نوشته ای از یک مازندرانی جا مانده از رمضان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *