یک فوق تخصص غدد درون ریز گفت: کلسترول از بهترین چربی‌های موجود در سلول‌های بدن است که کاهش یا افزایش انواع مختلف آن در پیشگیری یا بروز بیماریهای قلبی – عروقی موثر است.

محسن خوش نیت فوق تخصص غدد درون ریز  با بیان اینکه کلسترول خون از مهمترین مواد موجود در غشای سلول‌های بدنی است و نقش مهمی در عملکرد طبیعی سلول‌ها دارد، گفت: وقتی از کلسترول خون صحبت می‌شود باید توجه نمود که منظور کدام نوع کلسترول است، چون به دو نوع LDL (کلسترول خوب) و HDL (کلسترول بد) تقسیم می‌شود.
وی افزود: بالا رفتن میزان کلسترول بد در خون باعث رسوب آن در دیواره‌ عروق خونی شده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد، این در حالی است که HDL یا کلسترول خوب وظیفه برداشت کلسترول اضافی در دیواره سرخرگ‌ها و همچنین سایر سلولهای بدن را بر عهده دارد و بالا بودن میزان آن نشان دهنده دفع درست کلسترول خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی است.
این فوق تخصص در رابطه با اثرات روزه داری بر کلسترول خون اظهار کرد: روزه باعث کاهش، افزایش و یا حتی عدم تغییر میزان کلسترول خون از هر نوعی است، بنابراین تغییراتی که در ماه رمضان ایجاد می‌شود، دارای اثرات مختلفی بر روی چربی‌های خون است.
وی خاطر نشان کرد: با آگاهی از این تغییرات و اثر هریک از آنها بر  چربی‌های خون می‌توان شاهد اثرات مفید روزه داری ماه رمضان بر خطر بیماری‌های قلبی عروقی بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *