قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل با بیان اینکه تاکنون مدارک دانشگاههای برخی از کشورها معتبر شناخته نمیشد و مورد ارزیابی قرار نمیگرفت،از انجام اقدامی برای رفع این مشکل خبر داد.
دکتر حسین سالار آملی در گفتوگو با (ایسنا)،گفت:ما مدرک تحصیلی بسیاری از دانشگاههای کشورهای دیگر را معتبر نمیدانیم، به همین دلیل مدرک دانشجویانی که در این دانشگاهها تحصیل کردهاند را ارزشیابی نمیکنیم، بسیاری از افراد از این وضعیت گله کردهاند.
وی ادامه داد: به همین دلیل با کمک معاونت دانشجویی وزارت علوم، درحال ایجاد فضایی برای برگزاری دورههای مشترک با کشورهای خارجی هستیم تا با بهرهبردن از توان اساتید ایرانی در این دورهها، دانشجویان ایرانی که خارج از کشور تحصیل میکنند بتوانند از ظرفیتها و پتانسیلهای علمی دانشگاهها و اساتید داخل کشور هم استفاده کنند و بدین ترتیب مدارک آنها را معتبر دانسته و ارزشیابی کنیم.
تدوین آییننامه عدم نیاز به مجوز شورای گسترش برای تاسیس شعبه جدید دانشگاهها در خارج
قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل در ادامه از تصویب آییننامهای مبنی بر لازم نبودن ارائه مجوز ازسوی شورای گسترش وزارت علوم برای تاسیس شعبه جدید دانشگاهها، در خارج از کشور خبر داد و افزود: درحال تصویب آیین نامهای هستیم مبنی بر اینکه اگر دانشگاهی یک بار مجوز تاسیس شعبه خارجی را اخذ کرد برای دفعه دوم، در هر کشوری باشد، نیازی به مجوز شورای گسترش وزارت علوم نداشته باشد.
دکتر سالار آملی ادامه داد:این آییننامه سه الی چهار هفته بعد ابلاغ میشود و جزئیات آن اعلام خواهد شد.