به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل ، خسرو ابراهیم زاده ریاست محترم شورای اسلامی شهر آمل با اشاره به استقرار باکس های جمع آوری نخاله های ساختمانی و همچنین ایستگاه های بازیافت در سطح شهر آمل ، گفت : اینکه در حال حاضر با اهداء مواد مصرفی روزانه نظیر مواد شوینده و … در ازای تحویل پسماندهای خشک قابل بازیافت در ایستگاه های مستقر در سطح شهر ، شهروندان را به اجرای طرح تفکیک از مبدأ پسماندها تشویق می نمایند حرکتی قابل قبول و منطقی است و این شیوه از دهه های گذشته در کشورهای پیشرفته آغاز شده و در برخی کشورها نیز هنوز ادامه دارد.
ابراهیم زاده : در خاتمه با اشاره به کسب عنوان شهر هزار سنگر آمل ( شهر پاک و تمیز) در طول سال های اخیر ، گفت : این مهم ریشه در فرهنگ والای کهن شهر آمل دارد که زمینه ساز مشارکت شهروندان درطرح هاوپروژه های شهرداری میباشد.
احمد امیر سلیمانی شهردار و ریاست محترم شورای سازمان مدیریت پسماند آمل با بیان این مطلب ، لازمه موفقیت در اجرای طرح تفکیک از مبدأ پسماندها را فرهنگ سازی و بستر سازی مناسب است . افزود : تحقق قانون جامع پسماندها و مدیریت بهینه پسماندهای شهری با شعار ممکن نخواهد شد و لازمه اش این است که علاوه بر انجام زیر ساخت های لازم ، بستر مناسب برای مشارکت شهروندان را با آموزش و فرهنگ سازی فراهم سازیم .
وی همچنین با اشاره به اقدامات انجام گرفته از سوی سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری آمل در زمینه اجرای پروژه های 15 ایستگاه ثابت و سیار جمع آوری زباله خشک و برنامه های فرهنگی و آموزش شهروندی اجرا شده از سوی این سازمان را مورد اشاره قرار داد و تأکید کرد : ما بایستی با عمل به گفته های خویش در زمینه مدیریت نمودن پسماندهای شهری دیگران را به رعایت اصول اولیه مدیریت پسماندها و جداسازی و تفکیک پسماندها در مبدأ تشویق و ترغیب کنیم.
شایان ذکر است در جریان این بازدید مهندس محمد للهی مدیر عامل سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری آمل موفقیت در اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا را مدیون حمایتهای اعضاء محترم شورای اسلامی و شهردار پرتلاش شهر آمل اعلام کرد و با ارایه گزارشی در خصوص اقدامات انجام یافته از سوی این سازمان به منظور جلب مشارکت شهروندان در زمینه مدیریت بهینه پسماندهای شهری و جداسازی زباله از مبدا را محقق ساختن اهداف و برنامه های ترسیم شده ضروری توصیف نمود.