اوصیکم عبادالله و نفسی بتقوی الله .
در این ایام میمون و مبارک ماه رجب المرجب و شبی که پشت سر گذاشته ایم به نام لیلة الرغائب اوج عزت و عبودیت و بندگی و روز جمعه ای که همه ی جان ها و قلب ها معطوف به امام رئوف و مهربان امام زمان مان است در ابتدا خودم و بعد همه ی شما سروران عزیز و بزرگوار ، نمازگزاران عزیز و ارزشمند ، برادران عزیز و خواهران ایمانی را به تقواتی الهی دعوت می کنم . مقوله ی تقوا و عزت ها و صلابت هایی که این امر الهی ایجاد می کند و آثار وضعی ای که در زندگی فردی و اجتماعی مان است ، برکاتی که موجب عزت و صلابت بندگان مؤمنش می شود . این ارتباط معنوی فوض عظیمی که جزئی از دستورالعمل دینی مان است . مراعات این تقوا موجب عزت است . بودن در محضر خداوند متعال موجب صلابت است .
خطبه ی همام را هم شنیده اید و هم خوانده اید . از این که یکی از صحابه ی این امام عزیز در محضر ایشان روایت شده که « رُوِىَ اَنَّ صاحِباً لاِمیرِالْمُوْمِنینَ عَلَیْهِ السَّلامُ یُقالُ لَهُ هَمّامٌ» ، یکی از صحابه ی حضرت به نام همام به محضر ایشان شرف یاب می شود .« کانَ رَجُلاً عابِداً» ، این صحابه ی امام علی (ع) یک شخص فرهیخته و عابدی است که در محضر خداوند متعال عبودیت و بندگی می کند . به محضر امیرالمؤمنین (ع) می رسد و عرضه می دارد : « فَقالَ لَهُ: یا اَمیرَ الْمُوْمِنینَ صِفْ لِىَ الْمُتَّقینَ حَتّى کَاَنّى اَنْظُرُ اِلَیْهِمْ». توصیف کن برای من متقی را انگار که آنها را دارم مشاهده می کنم « فَتَثاقَلَ عَلَیْهِ السَّلامُ عَنْ جَوابِهِ » پس از این که جناب همام از امام علی (ع) چنین درخواستی را داشتند . حضرت سکوت اختیار کردند . خواستند وزن تفکر و اندیشه ی همام را بسنجند . آیا این ظرفیت وجود دارد ؟ چون حقیقتاً معرفت شناسی است دریای بی کران حکمت الهی هر کسی نمی تواند در این دریا وارد شد . اصرار می کند . « ثُمَّ قالَ: یا هَمّامُ: اِتَّقِ اللّهَ وَ اَحْسِنْ فـَ «اِنَّ اللّهَ مَعَ الَّذینَ اتَّقَوْا وَالَّذینَ هُمْ مُحْسِنُونَ» . او درنگ کرد، سپس فرمود: اى همّام، تقواى الهى پیشه کن و کار نیک انجام ده، زیرا خداوند با اهل تقوا و اهل کار نیک است.
بنده ان شاءالله از این هفته به بعد مقداری از خطبه را تفسیر خواهم کرد تا در باب تقوا در سبک زندگی مان مسائلی را بدانیم و عمل کنیم .
ولی امر مسلمین ، این رهبر عظیم الشأنمان که امروز در جهان اسلام رهبریت اسلام بر عهده ی ایشان است فرمودند مشکل بزرگ مسلمانان دنیا امروز دوری از قرآن است . چون متأسفانه از مشرب فکری قرآن فاصله گرفتند تقوا قطع می شود . پس با مراعات تقوای الهی در محضر خداوند متعال بودن می توانیم هم دنیای مان را در مسیر فلاح و رستگاری رقم بزنیم و هم عاقبت و آخرت خود را آباد کنیم . و هم در گرو خانه و خانواده ما نیاز به تقوای الهی داریم . هر خانه ای که در آن خدا نباشد فحشا ، گناه ، ظلم و تعدی است . چون دستورالعمل خداوند متعال دستورات دینی در مسیر تقوا بودن ، با خدا بودن و احقاق حقوق حقه ی عامه ی مردم خصوصاً افراد جامعه و بالأخص خانه و خانواده هست . کسی که متقی هست در صدد این هست  که بتواند وظایفش را انجام دهد .
تقوا پشتیوانه تمام اعمال انسان است یعنی عمل بدون تقوا نه وزنی دارد نه پذیرفته شده است. لذا همه اعمال پدیرش آنها بر اساس مراعات تقوای الهی است  که البته پیرو آیه نورانی قرآن هست که فرموده است: «إنما یتقبل الله من المتقین»
تقوا سبب عبور از جهنم و پل صراط می شود «و إن منکم الا واردها کان علی ربک حتما مقضیا» هیچ کس از شما نیست جز آنکه وارد جهنم می شود که این امر بر پروردگارت حتمی و مقرر است
تقوا موجب استحکام خانواده می شود چون تقوا یعنی در محضر خداوند متعال بودن و نورانیت بخشیدن در زندگی بشریت است.
کسی که متقی باشد در صدد احقاق حقوق عامه مردم بالاخص خانواده بر می آید و کسی که تقوا داشته باشد در صدد این هست که زندگی خود را مزین به دستورالعمل الهی و دینی بنماید.
 لذا به خواست خداوند متعال در این راستا در طی مدت نوکری خودمان در محضر شما نمازگزاران و عبادالله الصالحین ما مسائل سبک زندگی را عنوان کردیم . به مقوله ی ازدواج رسیدیم . تا رسدیم به امر حجاب  سروران عزیز مستحضر هستید که حجاب هم آثاری دارد که مترتب به آن است .
سه تا اثر بر حجاب مترتب هست 1) اثر فردی   2) اثر خانوادگی   3) اثر اجتماعی
مقوله ای که متأسفانه امروز گاه گاهی فراموش شده . متولیان امور فرهنگی به فکر کارهای دیگر هستند و به فکر حجاب نیستند . شکوه هایی که امروز بنده در این تریبون ، توصیه هایی که امروز به متولیان امر دارم یک مقداری در این مقوله بیش تر باید برنامه ریزی شود . نماز گزاران بزرگوار در هیچ جایی خود خدا هم نیامده با تحکم و زورگویی مسئله ای را عنوان کند . ماهم نمی توانیم بگوییم حجاب را حفظ کن . امروز شاید در مقابل چشمان این کار را انجام دهد ولی باید فرهنگ سازی شود . متأسفانه امر به معروف مدتی است که به هر علل و عواملی جای خودش را به مسائل دیگر داد . باید عزیزان امر به معروف که نهاد مقدس سپاه و بسیج هستند وارد عمل شوند . البته از راهش وارد شویم . فرهنگ سازی شود . مراکز متعددی می توانند در باره ی این مسئله وارد عمل شوند و کمک کنند . عرض کردیم باید فرهنگ سازی شود . ما چگونه توانستیم امر راهنمایی و رانندگی را نهادینه کنیم . آیا فقط عزیزان نیروی انتظامی مان یا وزارت کشور آمده وارد عمل شده ؟ نه . همه دست به دست هم دادند . از خانه و خانواده شروع شده تا رسید به کل اجتماع . مردم ، فرزندان مان به نام همیار پلیس و همه خواستیم و امروز آماری که می دهند نسبت به مرگ و میر و جرح و مسائل دیگر بسیار کم شده . در امر حجاب هم باید همه مان از باب تشویق وارد شویم . باید ترویج کنیم فرهنگ ناب محمدی را . امروز باید بسیج عمومی تشکیل دهیم . باید نهضتی تشکیل شود . حقیقتاً وقتی هوا رو به گرمی می رود مقداری بعضی از مسائل دل نگران می کند . آنهایی که اعتقاد دارند و چون فرهنگ ما عشق و ارادت به اهل بیت (ع) است و فرهنگ ایثار و شهادت است . لذا در مسیر این فرهنگ و اسلام پیغمبری باید حرکت کنیم .
سروران عزیز با تحکم و زورگوئی نمی توان به خواسته هایمان برسیم نه تنها در مقوله حجاب بلکه در همه امور لذا بنده معتقد هستم برای رسیدن به مدینه فاضله و تشکیل سبک زندگی اسلامی عموما خصوصا مقوله حجاب باید مردم را تشویق کرد باید ترویج بکنیم سیره علمی و عملی دین مبین اسلام را البته اسلام ناب محمدی (ص) نه این اسلام آمریکائی و تشیع انگلیسی را و در مقابل آنها باید ایستادگی کرد.
صدا و سیما با توجه به همه موفقیتهایش فیلم هایی که می سازد نباید بدحجابی را الگو بدهد نباید بدحجابی را ترویج بکند  همانگونه که عزیزان واحد خبر و مجری های خوب در رسانه ملی خوب حجاب را رعایت می کنند هنرپیشه ها هم رعایت بکنند تا فیلم هایی که بازی می کنند القاء بدحجابی نشود. به جای ترویج ارتباطات نامشروع در فیلم ها به مسائل اخلاقی و روابط سالم اجتماعی که برگرفته از دین مبین اسلام هست بپردازند
صدا و سیمای عزیزمان خیلی می توانند همانند همه برنامه های ملی مذهبی شان در مورد بحث حجاب کار بکنند بنده به بعضی از مسئولین خصوصا مدیر کل محترم صدا و سیما ، معاونین و مدیران و کارگردان های صدا و سیما هم گفتم بزرگترین راه تبلیغ دست شماست شما با یک سریال شب حداقل سی چهل میلیون نفر بیننده دارید خیلی قشنگ می توانید در این سریال ها و فیلم ها فرهنگ دینی را إلقاء کنید .
همین طور دانشگاهها می توانند رؤسای معزز دانشگاهها و مراکز علمی ضابطه بگذارند الان اصلا هیچ قانونی وجود ندارد مگر نبود زمانی که ضوابط داشتید آیا واقعا دانشجو باید این طور در دانشگاهمان حضور پیدا بکند؟ بدون مانتو! یعنی با کاپشن و شلوار ؟ با بلوز و شلوار؟ بیائید ضوابطی را ارائه فرمائید و تشویق و ترغیب نمائید تا حتما عمل می کنند و الا اصلا به این دانشجویان راه ندهید . دانشگاههای غربی قانون دارد آنها هم از ورود و خروج تعریفی دارند مدارس می توانند لباس خوب با شئونات اسلامی را تعریف کنند .
رئیس محترم بیمارستان فقط مسئول بهداشت نیست مسئول پرداخت حقوق و مزایا و بررسی کار پزشکان نیست می تواند بخشنامه بکند مطابق با ضوابط از پیش تعین شده و مطابق با شئونات اسلامی اونهایی که نمی توانند تمکین بکنند و بد حجاب و یا خدای ناکرده بی حجاب هستند را پس از ارشاد و راهنمایی و تشویق و ترغیب دو نفر را اخراج بکنند تا حساب کار دستشان بیاید.
در اداره ، در دبیرستان و در دانشگاهها واقعا بدحجابی پسندیده نیست چون همه چی دست دولت محترم تدبیر و امید هست .
 رئیس محترم صدا و سیما ، رؤسای محترم دانشگاهها و مراکز علمی و اداری و بیمارستانها  و وکلای محترم مجلس شورای اسلامی این امور در دست شماست محبت بفرمائید ضوابطی تعریف فرمائید تا کسی حق نداشته باشد با این وضعیت لباس های زننده و حجاب های آنچنانی و موهای اینچنینی در این ادرات و نهادها باشند.
اعلام فرمائید در هواپیماهها و در هر جایی که در دست شماست نانشان در دست شماست حقوق و مرایا می گیرند حجاب اسلامی را الزامی فرمائید .
اما در پارک ها و خیابان ها و تو ماشین ها الان بعضا می بینید سرلخت سینه لخت نیروی محترم انتظامی یا مراجع قانونی باید برخورد بکنند . ماشین توی جاده در حال حرکت با اون وضع فجیع وقتی گفته می شه می گند چهار دیواری و اختیاری؟ واقعا همینه پس دین مان اسلام مان شئونات اسلامی مان حثیت و صلابت و شانیت مان کجا رفت ؟ اقتدار و مردانگی و حجب و حیای مان کجا رفت ؟ پس مدیریت اسلامی مان کجا رفت؟  خانه نیست که بگند البته خانه هم حد و حدودی دارد چرا فکر می کنید پیش هر شخصی می توانید سر و سینه لخت کنید پس دستورات دینی مان کو؟ حجاب و متانت و وقارمان کجا رفت؟ آبا برادر شوهر و خواهر زن و ….. محرم شدند در کدام دین و آئین البته این می تواند از علائیم آخر الزمان باشد که احکام شریعت را مطابق با میل خودمان تعریف بکنیم.
چطور عزیزان محترم پلیس سرعت تا 10 تا هم بیشتر برود جریمه می کنند این را هم پس از فرهنگ سازی و تشویق و ترغیب جلویش گرفته شود  و در ماشین حجاب اسلامی الزامی گردد.
اما با عنایت به اینکه موضوع بحث سلسله ایمان در مورد خانه و خانواده هست وظیفه خانواده در امر حجاب نیز توضیحاتی ارائه نمائیم چون شاکله اصلی فرزندان مان و آن خمیرمایه وجودی شان در خانه و خانواده شکل می گیرد. لذا اگر فرزند ببیند این پدر و مادر از جهت حجاب خودشان مراعات می کنند آنها یاد می گیرند . متأسفانه در بعضی از روستالها می بینیم طرف با بیرجامه از این طرف محل به آن طرف محل می رود . پس حجاب کجا رفت ؟ آیا حجاب فقط برای خانم ها است ؟ یا بعضی مواقع متأسفانه با لباس های زیر و مسائل دیگر . خیلی باید دقت کنیم . برنامه ریزی شود . پارک های مان فضای مناسبی را ندارند . متولیان امور فرهنگی فقط فرهنگ و ارشاد نه ، فقط سازمان تبلیغات نه همه خصوصاً شما سروران عزیز که دل تان برای آینده ی فرزند عزیزتان می سوزد باید دست به دست هم دهیم . آثاری دارد . ابتدا به خود فرد بر می گردد . اگر توانستیم در این فضای معنویت فرزندی را تربیت کنیم که در مکتب فاطمی قرار بگیرد این فرزند موجب عزت و عاقبت به خیری خودمان می شود . تا کسی فرزندمان را می بیند رحمت می دهد به این تربیت و این مکتب . و اگر کسی متأسفانه با این لباس های تنگ و زشت و زننده  با این آرایش های کذایی که بویی از اسلام ندارد و جزء مکتب غرب پیامدی ندارد ما به جای این که از فیلم های غربی الگو بگیریم مکتبش ترویج شود ، ما بیاییم از خودمان ، از اسلام و مبانی اسلامی خودمان عرض کردیم چون در دین مقدس اسلام چیزی به نام روابط نامشروع وجود ندارد . چیزی به نام دوست پسر و دوست دختر وجود ندارد . چیزی به نام بدحجابی و بی حجابی وجود ندارد . هر چه هست عزت و صلابت است . پس به فضل خداوند متعال بیاییم در این مسیر قرار بگیریم چون امر مهمی است هفته های دیگر هم در این باره مباحثی را خدمت تان عرض خواهیم کرد . حجاب در مسیر تقوای الهی است . کسی که خود را در محضر خدا می بیند اهل گناه نمی شود . سعی می کند کاری کند که « الم یعلم بأن الله یری » خدا دارد می بیند . بعضی مواقع در بعضی از خانه ها این یک امر عادی شده . ارتباطات کذایی . برادر شوهر نامحرم است . و یا کسان دیگر . عفت و پاکدامنی از خانه و خانواده شروع می شود . و اگر خدایی ناکرده آن خواهر عفیفه نباشد وارد جامعه می شود . انگلی برای جامعه می شود . ویروسی برای جامعه می شود . جوان را می بینید به مسیر گناه می افتد . روابط نامشروع ایجاد می کند و آبروی خانه و خانواده می رود .
خطبه دوم
اوصیکم عبادالله و نفسی بتقوی الله .
در این خطبه نیز با بهره گیری از آیات نورای قرآن و دستورات دینی و احادیث در ابتدا خودم و همه ی شما سروران عززی را به تقوای الهی دعوت می کنم . تقوا است که موجب صلابت نظام هستی می شود . اگر امروز در مسیر خدا بود این همه ظلم و تعدی قرار نمی گرفت . این همه تجاوز ، این همه حقوق مردم خورده نمی شد . بعضی مواقع برای یک وجب خاک بلایی به سر خانه و خانواده ی مان می آوریم که متأسفانه می بینیم چه می شود . دقت کنیم . این خاک است که ما را در خودش قرار می دهد . این ما هستیم که در این دنیا امانت هستیم . پس به خودمان بیاییم . مقداری با خودمان خلوتی کنیم . بد اخلاقی نکنیم . کسی که بداخلاق است تقوا ندارد . کسی آبروی برادر و خواهر مؤمن خودش را میریزد از تقوا بویی نبرده . تقوا یعنی خوش مشربی ، خوش اخلاقی و طینت پاک داشتن . یعنی آبروی یکدیگر را نگه داشتن . چه در سطح خانه و خانواده و چه در سطح مدیریتی و کلان . هر جایی که بداخلاقی باشد در آن جا تقوا نیست . پس سعی کینم که خودمان را وفق دهیم . آلوده به گناه نشویم . به بداخلاقی آلوده نشویم . نه جامعه قبول می کند و نه مردم جامعه . کسی که اخلاق دارد در دل و قلب ها قرار می گیرد . کسی که بداخلاق است از ذهن ها خارج می شود . تصویری از ایشان به صورت زیبا ترسیم نمی شود .
اما مناسبت های متعددی را پیش رو داریم . و چند مناسبت را پیش رو گذاشتیم . اولاً که حلول ماه رجب بود که گذشت . رجبی که ما را ورود به فیوضات الهی میکند . مقدمه ی حضور در ماه های دیگر . رجب ماه خدا و ماه حضور در محضر خداوند متعال است . مقدمه ی ریاضت های معنوی با این مناسبت های متعدد تا برویم وارد ماه رسول خدا شویم . تا بعد ماه رمضان که ماه بندگان است . ماه عشق بازی بندگان مؤمن نزد خداوند متعال . درهای رحمت در این ماه ها باز است . خصوصاً درشب گذشته که ان شاءالله کمال استفاده را ملت شریف ایران عزیز برده باشند . لیلةالرغائب . این فرصت ها در حال گذر است . یک مقداری به خودمان بیاییم . یک تلنگری به خودمان بزنیم .
اما یکی دیگر از این مناسبت ها هفته ی معلم است که شروع می شود . ما هر چه داریم از معلمان عزیز و بزرگوارمان است . نبی مکرم اسلام (ص) فرموده اند : «إِنّما بُعِثْتُ مُعَلِّماً. » «به راستی که من معلّم مبعوث گردیدم. »پیغمبر (ص) خودش را معلم معرفی می کند . این معلم بزرگی که به انسان و بشریت انسان بودن را آموخت . زندگی در مسیر خدا بودن را آموخت . در مسیر سبک زندگی دینی بودن را . مردم در هر سرزمینی چه از جهت فرهنگ و منش و آداب رفتاری و گفتاری این مسیر را از معلمان عزیز و بزرگوار یاد می گیرند . معلم سنبل عزت ها و صلابت ها است . شاکله ی همه ی شخصیت ها از معلمان عزیز مان است .و البته عرض کردیم در ابتدا خود پدر و مادر معلمان فرزندانشان هستند . از ابتدا این خمیرمایه شکل می گیرد.
مردم هر سرزمینی فرهنگ، منش و آداب رفتاری و گفتاری خود را از پیشتازان میدان تعلیم و تربیت می آموزند و معلّم سمبل چنین جایگاهی است.
پیشرفت در ابعاد گوناگون هر ملّتی به نوع تفکّر، ایده، هنر، توانمندی علمی و القایی معلّمان آن ملّت وابسته است.
یکی از بزر گترین سرمای ههای هر جامعه ای دانشمندان، محی طهای علمی، معلّمان و منابع علمی و آموزشی و پرورشی می باشد.
خداوند بزر گترین رسالت انبیاء را در آیات متعدد قرآ نکریم، تعلیم و تربیت معرفی کرده و اولین معلّمان بشر انبیاء هستند. بیشترین توصیه قرآن و نبی اعظم و ائمه معصومین علیهم السلام  درباره مسئولیت سنگین عالمان، مقام و منزلت آنان و سفارش به مردم جهت خضوعو احترام نسبت به ایشان است.
بزرگان دین بر آموختن و اطاعت از عالمان حقیقی تأ کید و تحریص فراوانی کرده اند و معلّمان عامل و توانمند از نظر اسلام می توانند ملّتی را در دنیا و آخرت سربلند و خوشبخت نمایند، همان گونه که معلّمان فاسد می توانند ملّتی را به تباهی و نیستی بکشانند.
و از طرف دیگر پیشرفت و پیش برد همه ی اهداف هر مللی خصوصاً ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به نوع تفکر و ایده و توان مندی هایی که از طریق این معلمان عزیز ایجاد می شود . آنها می توانند شاگردی را تربیت کنند که امروز رهبر است . این ها می توانند شاگردی را تربیت کنند که وکیل ، مهندس ، دکتر و پروفسور است . پس مقام بسیار شامخی دارند . شغل انبیا است . خداوند متعال هم بزرگترین رسالت انبیا را ترویج احکام دینی نامیدند . ضمن عرض تبریک به همه معلمان دلسوز جامعه عزیزمان که بنده از همین جا دست تک تک آنها را می بوسم چون همه صلابت ها و عزت ها از عنایات شان هست مطالب بیشتری در بیان ارزش و اهیت شغل شریف معلمان عزیز را هفته آینده به سمع شما می رسانم.
موضوع بعدی بنده در مورد اعتکاف می باشد .
روزهای سپید یا ایا م البیض، به روزهای سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم هر ماه قمری گویند.  به باور مسلمانان ایام البیض ماههای رجب، شعبان و رمضان، دارای فضیلت بسیار می باشند. «ایام البیض » یعنی روزهایی که شب هایش سفید است. منظور، سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ماه قمری است که «شب های مهتاب » دارند.
وجه تسمیه
پیرامون وجه تسمیه این واژه دو دیدگاه وجود دارد.  1) یکی این که با توجه به ای نکه در این سه روز به دلیل کامل بودن ماه، شب ها روشن و سفید است، روزهای این سه شب را ایام البیض به معنای روزهای سفید نامیده اند.
2)  دیگر ای آنکه در حدیثی از پیامبر اسلام آمده است هنگامی که آدم خطایی که ترک اولی بود را انجام داد، بدنش سیاه شد. پس از آن بر قلبش الهام شد که روزهای ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ را روزه بگیرد. هر روز از این روزها را که روزه گرفت، بخشی از بدنش سفید شد، وقتی سه روز تمام شد، تمام بدنش سفید شده بود. به همین دلیل این روزها را روزهای سفید گفته اند.
اعتکاف در قرآن
در خصوص واژه اعتکاف، در قرآن مجید ماده «عکف ۹ » مرتبه تکرار شده که دو مورد آن مربوط به موضوع اعتکاف است و درآیه های ۱۲۵ و ۱۸۷ سوره مبارکه بقره آمده است.
در کتاب «اعتکاف، خلوت انس » هم چنین آمده است: واژه اعتکاف از ماده عکف؛ یعنی رویکرد به چیزی با توجه و مواظبت به آنکه روی ازآن برگردانده شود.
پیا مهای اعتکاف
پیامبر اسلام، در بیان فضیلت اعتکاف در سخنی گفته است: «معتکف، همه گناهان را در بند می کشد. »
یعنی آ نکه خویشتن را برای مدتی در مکانی محبوس کرده تا به توفیق انس با خداوند و رسیدن به لذّت مناجات نایل آید. چون پل ارتباطی و فضایی است که در آن فضا عبد است و خدایش . دیگر گناه نیست . دیگر فحشا نیست . دیگر افکاری که امروز جیب چه کسی را بزند و چه کار کند تا بتواند مسیرش را رقم بزند . خانه و خانواده ام را سیر کنم اگر شود آبروی کسانی دیگر ریخته شود . محضر عزیزان جسارت نشود . همه ی اقشار جامعه به این صورت نیست . ولی بعضی مواقع هشدار است در ابتدا به خود بنده ی مسئول و بعد سایر عزیزان . شما بندگان خوب و مؤمن خدا هستید که هر هفته آمدید و به خاطر این عنایت شما است که حقیر فقیر توفیق نوکری و خادمیت شما را دارم . ان شاء الله از این ایام استفاده شود . محضر متولیان امور فرهنگی کشور به این امر در روستاها برنامه ریزی کردند . در شهر دابودشت هم به عنایت عزیزان در مسجد جامع خلاصه باید از جایی شروع شود ، از ده نفر ، بیست نفر چون در هر جایی که خدا هست در آن جا آبادانی است .
اعتکاف از نظر زمان، محدود به وقت خاصی نیست، ولی چون لازمه اعتکاف روزه گرفتن است، در دو روز عید فطر و قربان که روزه حرام است، نمی توان معتکف شد. البته بهترین زمان برای اعتکاف دهه آخر ماه مبارک رمضان و روزهای سیزدهم تا پانزدهم ماه رجب است که در کشور ما، اعتکاف در سه روز ماه رجب رواج دارد و این سه روز، از چند جهت دارای اهمیت است؛ اول این که ماه رجب، ماه حرام است و مطابق روایات، اعتکاف در ما ههای حرام از فضیلت بیشتری برخوردار است و دوم انکه روزه در ماه رجب فضیلت خاصی دارد.
به مناسبت هفته سلامت چند دقیقه ای در این زمینه سخنانی را ارائه نمایم .
خوب بحث سلامت هست و سلامت جسم و روح و روان بشر از آموزه های دینی است چون عقل سالم در جسم سالم هست اگر توانستیم در مورد این نعمت خدا دادی که حقیقتا کسی که چیزی از اعضاء بدنش را خدای ناکرده از دست بدهد اونوقت قدر آفیت را خواهد دانست لذا باید سعی در سالم نگه داشتن آن داشته باشیم کم تحرکی و خوردن غذاهای ناسالم موجب امراض متعددی در جامعه می شود شایعه شدن سرطان ها و سکته های فراوان و منجر شدن به دیابت شاهد مثال مان هست که متاسفنه هر روزه جان تعداد زیادی از انسان ها را می گیرد لذا نمازگزاران عزیز باید دارم تاکید می کنم باید تحرکات جسمی خودمان را بیشتر کنیم تا چربی های زائد دفع گردد و حقیقتا مشاهده می کنیم اونهایی که اهل ورزش و تحرک فراوان هستند چقدر سالم و در سلامت جسمی و روحی به سر می برند ولی در مقابل اونهایی که هم زیاد می خورند که این را هم دین نهی نموده و هم دفعی ندارند در حال خسران و ضرر هستند و معلولیت های جسمی پیدا می کنند و موجب قطع دست و پاهایشان می شود
و با عنایت به طرح تحول سلامت که از سوی دولت محترم تدبیر و امید انجام پذیرفت که حقیقتا باید به وزیر محترم بهداشت و درمان تبریک و خسته نباشید گفت چون حقیقتا یکی از وزرای دلسوز و فعال و زحمتکش در این دولت می باشند و لباس خدمت بر تن پوشیده اند و بنده  نیز از همه زورا و وکلای عزیز می خواهیم ایشان را در این جریان مهم و با اقتدار کمک نمایند لرا به اقتضای وقت مطالبی در این باره به عرض می رسانم :
طرح تحول نظام سلامت به عنوان یکی از مهمترین برنامه های دولت یازدهم طراحی و طی مراحل مختلف در سراسر کشور به مرحله اجرا در آمد . این طرح در حالی در دستور کار دولت یازدهم قرار گرفت که بیش از این در برنامه های چهارم و پنجم توسعه به صراحت تاکید شده بود.
لذا فرمودند پیرو این طرح سلامت پرداخت مستقیم مردم از حدود 57 درصد به 30 درصد کاهش پیدا کند اما علی رغم هدف گزاری و داشتن دغدغه از سالیان پیش این موضوع نه تنها در عمل مغفول ماند که رقم پرداخت از جیب مردم در سال 1392 متاسفانه به بیش از 60 درصد افزایش یافت .
طرح تحول نظام سلامت با هدف پوشش همگانی خدمات سلامت برای تمامی آحاد ملت، فارغ از سن ، جنس، تبار، شغل و محل سکونت و همچنین ایجاد برابری در دسترسی به رماقبت های پایه سلامت ( مانند : واکسیناسیون، غربالگری بیماری ها، ارائه مکمل ها به مادران باردار و کودکان و …. آغاز گردید.
البته برقراری عدالت و کاهش هزینه های خدمات بهداتشی و درمانی نیز یکی از هدف های مهم طرح تحول سلامت هست.
اما ثمرات طرح سلامت از سوی دولت محترم:
1)     حل مشکل بحران دارو
2)     بیمه شدن مردم در نقاط مختلف
3)     خرید تجهیزات و لوازم مصرفی در خود بیمارستانها که حقیقتا یکی از معضلات بزرگ در گذشته این مقوله بوده است
4)     دسترسی به اقلام داروئی در بیمارستانها
5)     حضور پزشکان متخصص در مناطق محروم
6)     سامان یافتن وضعیت ظهاری ساختمانهای بیمارستان ها که موجب رضایت بیماران می شود.
خوب همانگونه در خبرها شنیدید هلاکت فرمانده ی سیاسی نظامی گروهک تروریستی انصارالفرقان به نام حشام عزیز که متأسفانه غربی ها آنها را حمایت می کنند تا بیایند فرزند عزیز و بزرگوار مان را به شهادت برسانند توسط سربازان گمنام و به نام عزیزمان دستگیر شدند . بنده ضمن تبریک به این سربازان گمنام محکوم می کنم این گروه تروریستی و همه حامیانش را آیا ما تروریست هستیم یا آمریکا و غرب که بزرگترین پرورش دهنده افکار تروریستی است و همه این قتل و غارتها آتشش از دامن آنهاست و قطعا دامنگیرشان خواهد شد.
همانگونه که مستحضرید روز ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را پیش رو گذاشتیم . عزت و صلابتی که همه ی قوای مسلح ایجاد کردند و فرمایشات مقام معظم رهبری را در هفته ی گذشته روز ارتش اعلان فرمودند  که باید آماده باشیم . اینها همیشه دارند می گویند گزینه ی نظامی اگر ما امر نظامی مان امروز در آن حدی نبود اگر امروز فرزندان امام و رهبری مان ، سرداران عرصه ی ارادت به ولایت در جای جای جهان نبودند که متأسفانه بلا بر سر اسلام می آوردند . امروز جریان سردار سلیمانی یک جریان تفکر اسلام ناب محمدی است که در آن شجاعت و صلابت و عزت و مقاومت هست و سلیمانی یک شخص نیست یک ملت است و نیز همکارانی که در خدمت شان هستند . این از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی مان هست . امروز همه ی قوای مسلح و سپاه عزیزمان ، پاسداران عزیزمان و همه ی عزیزان موجب عزت و صلابت شدند . تبریک عرض می کنم محضر شریف همه ی این عزیزان و امیدوار هستم که خداوند متعال حافظ و ناصر همه ی این عزیزان باشد .
 و اما یک توصیه دارم . هفته ی گذشته عرض کردم  مسئولین یک مقداری به خودتان بیایید . چرا دارید پای خواهران و مادران مان را به ورزشگاه می رسانید آیا زنان تماشاچی در امر ورزش نداشته باشیم پیروز نیستیم. چرا از سوی اداره ی ورزش و جوانان در تریبون دیشب اعلام کردید که داریم کم کم حضور زنان را برای تماشای ورزش در ورزشگاهها حل می کنیم . بله امروز چادر بر سرشان می کنند . فردا چادر را بیرون می آورند و پس فردا عفت و پاکدامنی را . بنده از همه ی مسئولین درخواست می کنم . از هیئت محترم دولت درخواست می کنم . از نمایندگان و وکلا درخواست می کنم . یک مقداری به خودمان بیاییم آزادی دادیم و این همه گرفتار شدیم .  بی بندباری هایی که توسط ازادی بیجا به جامعه وارد کردیم بس نیست متأسفانه بعضی از دختران به تأسی از غرب دارند ایجاد فحشا می کنند . چرا پای دختران را می خواهید به ورزشگاه ها بکشانید . یک مقداری به خودتان بیایید . امیدوارم خداوند متعال ما در مسیر پیروی از دین مقدس اسلام قرار دهد .
و اما آخرین موضوع یمن هست و به لطف خدا شکست ذلت بار سعودی ها را در این میدان الهی مشاهده کردیم کشوری که پرورش دهنده افکار داعش و برزگترین حامی تروریسم بین الملل می باشد و برادر خوانده اسرائیل و استکبار جهانی و حقیقتا جای تأسف و تأثر هست که مدعیان خادمان حرمین شریفین امروز به این فضاحت کشیده شده اند که خون برادران دینی خود را سر کشیده برای حمایت از قوم کفر الحاد و به فرموده بزرگان دینی مان دیگر شأنیت خادمیت حرم را ندارند چون آنها خادم شیاطین روزگار هستند نه حرمین شریفین لذا ضمن سپاس از خداوند متعال ارزوی هلاکت این قوم کافر را از خداوند متعال مسألت می کنیم و از طرف دیگر پس از آتش بس متاسفانه گلوله های آتش را بر سر مردم مظلوم و بی پناه یمن می ریزند ضمن محکوم کردن این حرکات دردمنشانه آنها از مراجع بین المللی درخواست می کنیم مقداری بیشتر واقعیت ها را نگاه کنند و این حرکات غیر انسانی را محکوم نمایند.
One thought on “روزهای سفید چه روز هایی است ؟”
  1. سلام و ارادت
    از حضور پر خیر و برکت حاج آقا تقی زاده امام جمعه محترم دابو دشت سپاسگذاریم که در امر توسعه فرهنگ ناب محمدی تلاش وافری دارند

    خدا ما را اهل تقوای الهی و مطیع مقام شامخ ولایت گرداند الهی آمین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *