دومین نشست سمن ها در تاریخ28/1/94 در بابلسر مجتمع میزبان با حضور 28 سمن تشکیل شد
ابتدا داریوش عبادی دبیر هیات علمی گزارشی از پیوستن چندین سمن از ساری،سواد کوه،قائمشهر و همچنین نشست هم اندیشی با مدیران و کارشناسان در مورد توانمندسازی تشکل های محیط زیستی،گزارشی ارایه کردند سپس گزارش مالی دادند.
طاهری در مورد انسجام شبکه محیط زیستی مازندران صحبت کرد و تشکل مازندران را یکی از قویترین شبکه های کشور نامید که با حضور فعال سمن ها،انتخابات هیات مدیره بصورت دموکراتیک برگزار گردید.و در آخر از هیات مدیره و دیگر اعضای سمن ها به خاطر همبستگی و همدلیشان تشکر کرد.
دکتر اقبال زاده در مورد مضرات زباله سوز ها مطالبی را بیان کردند. طبق گفته ایشان در آمریکا اکثر زباله سوز ها جمع شدند و مقدار کمی از آنها باقی مانده است و از 6200 زباله بیمارستانی در سال 2003 فقط 115 عدد از آن مشغول بکار می باشند.گازهای خطرناکی مثل دی اکسید کربن از زباله سوزها متصاعد می شوند که سرطان زاست و خطر سکته ی قلبی و بیماری دستگاه تنفسی را افزایش میدهد و از طرفی تفکیک زباله و باز یافت انجام نمیشود و این امر اشتغال را کم می کند.
مهشید روحانی در مورد طرح تفکیک زباله از مبدا و طرحی بنام همزمان تا صفر صحبت کرد و خواستار تفکیک مرحله ای زباله ها تا مرحله ی صفر شد. در صحبت با مسئولین استانداری قرار شد 4 شهر به عنوان پایلوت برای طرح تفکیک زباله انتخاب شوند. ایشان همکاری خود را با سمن ها برای اجرایی شدن طرحشان در دیگر شهر های استان مازندران اعلان کردند.
دکتر منصوری مشاور علمی سمن ها در مورد فراموشی توسعه ی پایدار و کار کردن سمن ها روی مسئله ی قانونمند کردن دولت صحبت کردند.همچنین خواستار آن شدندکه حفظ محیط زیست را اول از خود شروع کنیم ودر مجامع مختلف از ظروف یکبار مصرف استفاده نکنیم.
دکتر فلاح نماینده سمن ها از استانداری مازندران ابراز امیدواری کرد که هر ایرانی عضو یک ان جی او باشد و جنبش اسلحه شکنی به نفع حیات وحش تقویت شود.کتاب محیط زیستی در مدارس تدریس شود،قانونمندی در امر محیط زیست اجرایی شود.
سالخورده از انجمن همیاران طبیعت در مورد آموزش افراد برای تهیه ورمی کمپوست در اسبو کلای ساری و چگونگی تسهیل گری در توانمندسازی جوامع علمیمطالبی بیان نمودند. از نظر ایشان ورمی کمپوست علاوه بر مواد مغذی دارای منیزیم،ازت،فسفروپتاسیم می باشد که برای کشاورزی مفید می باشد.
دکتر رضایی مسئول اتاق فکر استانداری همکاری مردم با دولت را یک اصل مهم دانستند و مطرح کردند که اتاق فکر استانداری بدون واسطه می تواند نظرات سمن ها را در موارد مختلف زیست محیطی به گوش رئیس جمهور برساند ودر نشست آتی اتاق فکر از بعضی از اعضای سمن ها دعوت به عمل می آورند.
توتونچی دبیر ستاد مردمی نجات آشوراده در مورد فعالیت های انجام شده برای جلوگیری از اجرایی شدن طرح گردشگری در آشوراده توضیحاتی دادند.
در بخش ویژه سخنرانی دکتر نوریان استاد یار دانشگاه لاهیجان در مورد خطرات محصولات فرا ریخته(که با دستکاری ژنتیکی و با استفاده از علم نانو بدست می آید) صحبت کردند و معتقد بودند در این مورد با کشاورزان صحبت شود.ایشان خواستار آن شدند که به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت “ایمنی غذا از مزرعه تا سفره” توجه ویژه شود.
نشست از 9:30 صبح شروع و ساعت 16 پایان یافت.