اگرچه پیش از برگزاری انتخابات برخی معتقد بودند تشکیل هیئت اجرایی برای برگزاری انتخابات شائبهدار است و در اساسنامه خانه مطبوعات تشکیل هیئت اجرایی نیامده و این کار قانونی نبوده اما این روند ادامه پیدا کرد و انتخابات برگزار شد.
سوای تمام مسائلی که در این زمینه بیان میشود، معترضان به برگزاری این انتخابات معتقدند روند برگزاری بهگونهای پیش رفت که در نهایت به نفع کسانی تمام شد که برای این انتخاب و برگزیده شدن از پیشدست برنامهریزی کرده بودند، برنامهریزیهایی که قشر خبرنگار در مواجهه با آن همواره این رفتارها را مورد نقد قرار میدادند.
امروز در محافل رسانهای مازندران شنیده میشود که معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد، فردی را بهعنوان بازرس را جهت بررسی انتخابات به مازندران راهی کرده است و قرار است تأیید نهایی انتخابات از این طریق اعلام شود.
اما نکته مهم و درخور توجه در این بین و در میان دودستگی ایجاد شده، دستپاچگی عجیب یک نشریه مازندرانی است که تلاش کرده از این طریق وزنه، ترازو را به سمت همطیفان خود و موافقان صحت انتخابات، گسیل کند.
این نشریه در آخرین شماره خود که در تاریخ 16 اسفند ماه و چهار روز پس از انتخابات چاپ کرده است، اقدام به تحریف سخنان معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد کرده است.
این نشریه با تیتر صحت انتخابات ششمین دوره خانه مطبوعات مازندران تأیید از قول حسین انتظامی، تلاش کرده تا به حضور بازرس ایشان در مازندران پاسخی دهد، در حالی که در متن اصلی، خبری از توضیحات و یا تأیید این تیتر وجود ندارد.
از سوی دیگر این نشست مربوط به پنج اسفندماه و نشست انتظامی با مدیران مسئول نشریات استان یزد است و به نظر نمیرسد در آن زمان معاون وزیر توانسته باشد، درباره انتخابات مازندران حتی پیشگویی کند.