عزت الله یوسفیان ملا با اشاره به وجود فساد در بانک‌ها و مؤسسات مالی کشورگفت: ساختار نظام بانکی کشور باید تغییر پیدا کند چون ساختار کنونی فساد آفرین است و متأسفانه دولت اقدام به بازنگری قوانین نظام بانکی کشور نمی‌کند.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: عدم قوانین نظام بانکی کشور از سوی دولت باعث شده تا آن‌قدر مسئول بانکی قدرت پیدا کرده و از اختیارات خود سوء استفاده کند به طوری که یک رئیس بانک می‌تواند موجودی یک شعبه که ۳۰ هزار میلیارد تومان است را به صورت آل سی خارج کرده بود.

وی افزود: بانک‌ها برای سرمایه داران مافیایی و رده بالا اقتصادی مانند خانه است که درش بر روی همه باز است این در حالی است که برای طبقه پایین و فقیر جامعه چون قدرتی ندارد نمی‌تواند وام دریافت کند که این به ساختار بانکی کشورمان باز می‌گردد.

یوسفیان ملا تصریح کرد: اعدام‌های پی در پی نمی‌تواند مشکلات کنونی نظام بانکی حل کند چون اعدام افرادی همچون آقای ((ب.ز)) برای کشور فایده‌ای ندارد چون پول باید برگردد.

وی ادامه داد: دولت باید قانون نظام بانکی را به گونه‌ای تغییر که قابل سوء استفاده شدن نباشد، این امکان وجود دارد چون در قانون ارتقای سلامت اداری مطرح شده که باعث رخ دادن چنین اتافقی می‌شود.

عضو ناظر مجلس در کمیته مفاسد مبارزه اقتصادی گفت: قانون ارتقاء سلامت چندین سال است تصویب شده ولی تاکنون هیچ دولتی اقدام به اجرای آن نکرده است.

وی در خصوص وجود مافیا در بحث وام‌های بانکی افزود: در بانک‌ها سه نوع افراد وجود دارند دسته اول افرادی هستند که سالم هستند و خود را درگیر چنین موضوعاتی نمی‌کنند.

وی ادامه داد: افرادی هستند که در اعطای وام‌ها نقش موثری دارند و با دریافت درصدی وام‌های کلانی را به سرمایه گذاران می‌دهند و در داخل بانک‌ها فعالیت دارند.

یوسفیان ملا عنوان کرد: کسانی که وام را برای مقاصد سوء می‌خواهند افرادی همچون کار‌شناس تا حوزه ریاست بانک دارند و در پروند امیر منصور آریا این موضوع دیده شد چون اگر وی نفر نداشت نمی‌توانست ۳۰ هزار میلیارد تومان وام دریافت کند.

قدرت ریاست بانک‌ها بیشتر از رئیس بانک مرکزی است

وی با اشاره به ضعف نظارتی بانک مرکزی بر روی بانک‌ها گفت: کسانی که در بانک‌ها هستند ممکن است قدرتشان از رئیس بانک مرکزی بیشتر باشد چون آن‌ها با شراکت یک مسئول رده بالا اقدام به تأسیس یک بانک کردند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بانک مرکزی نظارت دارد اما اهرمی که نظارتش را ضمانت اجرایی ببخشد ندارد.

وی بر افزایش قدرت و اختیارات بانک مرکزی تاکید کرد و گفت: باید بانک مرکزی تحت نظر یکی از قوای سه گا نه باشد و ابزار باید در اختیار رئیس بانک مرکزی قرارداد تا قدرت باز دارندگی داشته باشد.

 عضو ناظر مجلس در کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی خاطر نشان کرد: راه حل مشکلات کنونی اجرای قوانین و افزایش اختیارات رئیس بانک مرکزی و اجرای قانون ارتقاء سلامت‌اداری است که دولت و مجلس اقدامات لازم را باید انجام دهند.

4 thoughts on “اعدام افرادی همچون ((ب.ز)) برای کشور فایده‌ای ندارد/در بانک‌ها همچون خانه‌ای بر روی سرمایه داران مافیایی باز است”
  1. به قول دکتر سلامی ها؛
    خودت تنهایی به این نتیچه رسیدی عزت جووون

  2. جناب دکتر یو سفیان فر افکنی نفر مایید قوانین را شما تصویب می فر مایید دولت اجرا می کند و قوه قضائیه ناظر حسن انجام کا رکدام غفلت کر ده اند مر دم عادی که قصور شمارا نگفته اند و یانهاد های نظارتی کشو.ر و یا قوه قضائئه و مجریه چرا سخن را شفاف به مر دم نمی گوئئید و از مسئولش کار نمی خواهید ویا نمی دانم اصلاح ساختار به من معلم مر بوط است !ویا فلان صنعتگر و بهمان کشاورز !؟ختلط مبحث می فر مایید واز اینکه فر دی اعدام شده نگران جناب دکتر علاج واقعه را قبل از و قوع باید کرد همه مسئولیتها متوجه شما و روسای مملکت است نکند اهمال می کنید و یا می کنند و حضرتعالی برای تخلیه احساسات اینگونه سخن می فر مائید عمیقا”به خود بر گر دیم و مقصرین واقعی اعوجاجات را به مر دم بشناسانیم.

  3. با سلام
    مةل اينكه اقاي صلواتي چيزي متوجه نشدند از كلام نماينده
    برادر من وقتي ايشان ميگويند حتي يه قانون از اين مصوبه اجرا نشده و دست خيليها تو كار ميباشد ابراز بيان احساسات ميباشد?¿¿¿¿?
    برادر من يك دست صدا ندارد همين قدر كه ايشون خيلي بي پروا سخن ميگويند خيلي است.
    كدوم نماينده يا مسول از جمع كمسيون مفاسد اقتصادي ديديد كه جلو رسانه ها و صدا سيما انقدر بي پروا سخن بگويد جز اقاي يوسفيان
    بازم ميگم يك دست صدا ندارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *